Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי כמה דברים שצצו לי בסופ"ש הזה.

לאחר שהיה לי מצבר דנדש 3 חודשים, חשבתי שהוא היה בעייתי וקניתי אחד חדש לפני יומיים, ולמרבה הצער שלי גיליתי שלא המצבר הבעיה אלא האלטרנטור שפשוט לא מטעין את המצבר.

בנוסף לכל ידעתי שקיים חור קטנטן ברדיאטור אבל לא הייתה בריחה של מים אלא פשוט רק כאשר היה שיא לחץ במערכת היה יוצא ממנו כמה טיפות בודדות.

אתמול אחרי נסיעה במהלך הבוקר אני רואה את כל המים הירוקים שלי מתחת לאוטו, מהר על המקום פרסתי סדין בניסיון לאתר את מקור הבעיה אולי איזה צינור השתחרר או נקרע.

לא מצאתי כלום והרדיאטור היה יבש כלומר זה לא הבעיה.

פתאום הבחנתי איפה שהסעפת פליטה מתחת לבורג שמחבר את הסעפת למנוע מטפטף המים!

מכון רדיאטורים אמר לי שזה ניפל משהו וזה לא כזה בעייתי, רציתי לדעת מה הבעיה? ניסיתי עם מפתח רינג לחזק את הבורג נתתי לו חצי סיבוב אבל זה לא השפיע ולכן עזבתי כדי לא לגרום נזק כמו לשבור את הבורג או משהו.

מה יש שם? אטם גומי או משהו שפשוט נקרע? או שקיימת צינורית בפנים שנקרעה?

בנוסף האלטרנטור שלי כנראה צריך שיפוץ, אני מחר על הבוקר לפני הצבא אני ילך לחשמלאי ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני.

א)השיפוץ קורה במקום או שזה לוקח כמה ימים?

ב) כמה אמור לעלות אלטרנטור לפורד RS2000? אין לי מושג כמה אמפייר הוא, אני מאמין משהו סטנדרטי

ג) אני צריך לדאוג משיפוץ ? אני מאמין שאני יקבל משהו כמו 3-6 חודש אחריות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...