Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולמי שלא מבין על מה אני מדבר: בתוכנית הבוקר של שי ודרור ב-103FM מתארחת מידי פעם עארסית מטומטמת ברמות מבהילות העונה לשם א', אשר מספרת למאזינים על חייה, ובעיקר על ניסיונותיה הכושלים להשיג עבודה.

היום למשל, סיפרה הפקאצה על דג התוכי שהשכן שלה רכש לאחרונה. לדבריה, מדובר בדג תוכי שיכול גם לדבר.

עד עכשיו לא ממש הצלחתי להחליט האם מדובר בבחורה אמיתית, או סתם בעוד דמות מונפצת שמתארחת בתוכנית.

אם זאת דמות פיקטיבית - ניחא. אני אפילו יכול למצוא את הדבר המבדר שבעניין. ברם, אם מדובר בבחורה אמיתית, זה פשוט מעציב אותי לשמוע שטיפוסים רפי שכל כמוה הם חלק מהחברה הישראלית. זאת פשוט תעודת עניות למשרד החינוך, אין לי דרך אחרת להגדיר אותה.

בקיצור: מה דעתכם? אמיתית או לא?

עריכה: מצאתי קישור ישיר לשיחה. תהנו (או תבכו - תלוי בכם).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא חושב שהיא אמיתית.

כמאזין קבוע של התכנית אני מעביר בכל פעם שהיא עולה לשידור,

אני מאד אוהב את ההומור שלהם אבל זה כבר ממש עלבון לאינטיליגנציה.

לא חושב שאפשר להיות עד כדי כך טיפש ולקרוא למודם - "מדיום"...

לדעתי בחורה טיפשה שכזאת לא יודעת אפילו לנשום בכוחות עצמה

לכן אין סיכוי שדבר כזה היה חי בכלל...

פורסם

בצבא אני שומע לפעמים את התוכנית הזאת ברקע כזה בלי להקשיב ממש, אבל שמתי לב שאחד מהמנחים עושה כאילו הוא התקשר ומדבר עם קול מגוכך כזה כדי "שלא ידעו שזה הוא"

אתם בטוחים שאתם לא מדברים על משהו כזה? :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

נכון, יש להם בכל שעה שתי שיחות טלפון מבויימות. שי בד"כ מגלם את הדמות המראויינת, וקל להבחין שזה הוא (הם גם לא ממש מתאמצים להסתיר את זה).

זה לא המקרה של א'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אמיתית בהחלט.

החלה את דרכה בתכנית כמנקה (עובדת קבלן) באולפן, שפעם אחד מהם שאל אותה שאלה, והתשובה שלה, הלא מעמיקה, מצאה חן בעיניהם.

מאז מידי פעם כשהיתה מנקה היו קוראים לה לשאלה פה ושם.

לאט לאט החלו לדבר איתה שיחות ארוכות יותר.

לאחרונה פוטרה מעבודתה אצל קבלן הנקיון של התחנה, והם מתקשרים אליה להתעדכן בחיפושיה אחר עבודה חדשה.

מדובר באישה אמיתית, לא מבריקה.

אין קשר לשיחות המבויימות שהם עושים בינם לבין עצמם, או לשיחות אמיתיות שהם עושים עם מרואיינים אמיתיים שלא ציפו לשיחה הזו, או לעליה לשידור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי היא התחילה כאמיתית (כמו שרזמל כתב) והיום מקבלת תסריטים כתובים לשיחות.

אין מצב שבן אדם כל כך אידיוט מתקיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היא אמיתית.

לצערי יש הרבה כמוה, וחלקכם חיים בבועה ולא מודעים לרמות שונות באוכלוסיה.

שי ודרור מצויינים, שנונים, צוות הכותבים מעולה.

מתעסקים בביקורת עניינית ומצחיקה, גם על נושאים חשובים שעל סדר היום, וגם בנושאים קלילים.

השיחה הפיקטיבית בינם לבין עצמם מצחיקה.

השיחה המפתיעה שעושים עם דמות אמיתית שלא התכוננה לשיחה - כמעט תמיד מעניינית מאוד או ביקורתית במידה המתאימה.

לענין האישה, היא לא מבריקה בלשון המעטה. הפינה איתה היא הפינה שבגללה אני מפסיק להקשיב לתכנית בימים מסויימים.

מפריע לי שהופכים לצחוק ולעג רמה שכלית של אשה, שלא מבינה שצוחקים עליה ולא איתה. חכמים על חלשים לצערי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מזתומרת אין מצב שבן אדם כל כך אידיוט מתקיים? ראיתם היפה והחנון? :twisted::-P

צורות חיים כמו שרואים בתוכנית הזאת לא אמורות להתקיים בכלל, זה סותר את כל תורת האבולוציה והברירה הטבעית!!

V5

פורסם
מזתומרת אין מצב שבן אדם כל כך אידיוט מתקיים? ראיתם היפה והחנון? :twisted::-P

ראיתי. ועדיין, הטמטום של א' נמצא כמה ליגות מעל הטמטום של כל הפוסטמות שם - גם יחד.

פורסם
צורות חיים כמו שרואים בתוכנית הזאת לא אמורות להתקיים בכלל, זה סותר את כל תורת האבולוציה והברירה הטבעית!!

התוכנית הזו היא עבודת השטן.

אחרת איפה יוכלו לייצר ילדים יפים וחכמים? זה לא כדרך הטבע!!! זה מנוגד לברירה הטבעית! זה תועבה! CHILDREN OF THE CORN! אין שום הגיון בתוכנית הזו. גם טעם אין. לא מבין את זה. לא מבין מה הטעם בזה. לא מבין איך אנשים יכולים לראות את זה (חבר לעבודה הכריח אותי לראות קטע קטן עם איזה חנון שאוהב את מלחמת הכוכבים. גם אני אוהב את מלחמת הכוכבים, אבל אני יותר כמו חנוניאק, מאשר חנון). מחריד. ביזבוז זמן ללא תועלת ( בזל"ת).אני מרחם על כלבי הנחייה שצריכים לסבול את זה ולספר לבעליהם העוורים מה הולך שם ומי נגד מי. פשוט זבל מגעיל (פז"מ).תועבה, כבר אמרתי?

אני פוחד לחשוב על מה עוד יפליצו לשם הרייטינג. כבר מתייחסים לרייטינג כ"רייטינג הוא אכבר" במדינה הזו. אני שמח שאני כבר לא רואה טלוויזיה. בשם ישו שקפץ על מקל פוגו ונפל ממפל בנפאל, זה לא מצחיק.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היא אמיתית.

לצערי יש הרבה כמוה, וחלקכם חיים בבועה ולא מודעים לרמות שונות באוכלוסיה.

שי ודרור מצויינים, שנונים, צוות הכותבים מעולה.

מתעסקים בביקורת עניינית ומצחיקה, גם על נושאים חשובים שעל סדר היום, וגם בנושאים קלילים.

השיחה הפיקטיבית בינם לבין עצמם מצחיקה.

השיחה המפתיעה שעושים עם דמות אמיתית שלא התכוננה לשיחה - כמעט תמיד מעניינית מאוד או ביקורתית במידה המתאימה.

לענין האישה, היא לא מבריקה בלשון המעטה. הפינה איתה היא הפינה שבגללה אני מפסיק להקשיב לתכנית בימים מסויימים.

מפריע לי שהופכים לצחוק ולעג רמה שכלית של אשה, שלא מבינה שצוחקים עליה ולא איתה. חכמים על חלשים לצערי.

אני מסכים עם רז. היא אכן אישה אמיתית ולא מהמבריקות בארץ. שום דבר איתה לא מתוסרט.

רק תיקון קל - אין צוות כותבים לתוכנית הזאת, את רוב התוכנית הם מאלתרים תוך כדי תנועה (והאמת, זה נשמע ככה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תשמעו, יש ברוך השם הרבה "רמות אוכלוסיה" סביבי, ואפילו אחת שאני עובד איתה חשבה שקין רצח את רבין, אבל לא ברמה של הא' הזו. ואם זה נכון מה שרזמל כתב, אז זה באמת לעג מכוער לחלש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...