Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בעקבות השיחה על דג התוכי התחלתי לחשוב לעצמי האם כל העסק מבויים.

לדעתי יש מצב שהיא אמנם אמיתית אבל עם הזמן אזלו לה החוויות האישיות ואנשי התוכנית ממציאים עבורה כאלה...

תוכנית מספר 1 ברדיו , ללא מתחרים בכלל.

שמעתם את השיחת טלפון המפתיעה עם איזה רב לפני שבועיים שלא רצה להפסיק לדבר והם התחילו את דביאלה ורננה תוך כדי שהם משוחחים איתו? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זאת תוכנית נחמדה מאוד ולפעמים יש להם יציאות שגורמות לי לפרץ צחוק בלתי נשלט, אבל מס' 1 לא הייתי נותן להם (וגם אם כן, אז היתרון שלהם הוא בנקודות, לא יותר).

בכל פעם שהם יוצאים לפרסומות או כשיש קטע לא מעניין, אני מעביר לטל ברמן ואביעד קיסוס ב-99FM. גם הם לא רעים בכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
היא אמיתית.

לצערי יש הרבה כמוה, וחלקכם חיים בבועה ולא מודעים לרמות שונות באוכלוסיה.

+ 1 ענק.

היה לנו דיון השבוע האם היפה והחנון מבויים. אני טענתי בתוקף שהדבר היחיד שמבויים שם הוא העריכה המגמתית, כל ההתרחשויות והדיבורים הם אמיתיים לחלוטין ואין טקסט כתוב לאף יפה או חנון.

אף אחד לא הסכים איתי, כולם טענו ש"נראה לך שיש כאלה בנות מפגרות?" ואני אמרתי שכן, זה שהאנשים בסביבה שלנו לא כאלה לא אומר שלא קיימים כאלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
התוכנית הזו היא עבודת השטן.

אחרת איפה יוכלו לייצר ילדים יפים וחכמים? זה לא כדרך הטבע!!! זה מנוגד לברירה הטבעית! זה תועבה! CHILDREN OF THE CORN! אין שום הגיון בתוכנית הזו. גם טעם אין. לא מבין את זה. לא מבין מה הטעם בזה. לא מבין איך אנשים יכולים לראות את זה (חבר לעבודה הכריח אותי לראות קטע קטן עם איזה חנון שאוהב את מלחמת הכוכבים. גם אני אוהב את מלחמת הכוכבים, אבל אני יותר כמו חנוניאק, מאשר חנון). מחריד. ביזבוז זמן ללא תועלת ( בזל"ת).אני מרחם על כלבי הנחייה שצריכים לסבול את זה ולספר לבעליהם העוורים מה הולך שם ומי נגד מי. פשוט זבל מגעיל (פז"מ).תועבה, כבר אמרתי?

אני פוחד לחשוב על מה עוד יפליצו לשם הרייטינג. כבר מתייחסים לרייטינג כ"רייטינג הוא אכבר" במדינה הזו. אני שמח שאני כבר לא רואה טלוויזיה. בשם ישו שקפץ על מקל פוגו ונפל ממפל בנפאל, זה לא מצחיק.:evil:

ואו, לקחת את זה קשה... אני חייב להודות שראיתי את התוכנית הראשונה של העונה והשתעשעתי מאוד. כל עוד אתה לא מצפה לאיזה פרק של מד מן, קשה להתאכזב מהאינטראקציה בין חבורת בחורות מטומטמות בביקיני, וחבורת בחורים חסרי כישורים חברתיים עם טעם רע מאוד בבגדים ועיצוב שיער.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זאת תוכנית נחמדה מאוד ולפעמים יש להם יציאות שגורמות לי לפרץ צחוק בלתי נשלט, אבל מס' 1 לא הייתי נותן להם (וגם אם כן, אז היתרון שלהם הוא בנקודות, לא יותר).

בכל פעם שהם יוצאים לפרסומות או כשיש קטע לא מעניין, אני מעביר לטל ברמן ואביעד קיסוס ב-99FM. גם הם לא רעים בכלל.

התכוונתי תוכנית הבוקר מספר 1 , אבל גם ברדיו אני לא חושב שיש משהו יותר טוב ,לפחות עבורי, בתחום תוכניות הדיבורים ואותי לא מעניין תוכניות האקטואליה השונות.

אני שומע את תוכניות הבוקר בדרך לעבודה ואת תוכניות הספורט בחזרה מהעבודה ומוזיקה בין לבין כשמתאפשר.

הבעיה של טל ברמן ואביעד קיסוס שהם יותר תוכנית רכילות עם הרבה אייטמים שמתאימים לחדשות הבידור וכו' וגם שככל שהם נמצאים ביחד, ברמן מתחיל לדבר יותר ויותר כמו גיי וזה מעצבן לי את האוזן. בדרך כלל אני שומע אותם בין 9 ל9:30 ברגעים האחרונים לפני ההגעה לעבודה.

טייכר וזרחוביץ' כיום משדרים רק פעם בשבוע בגל"צ ביום חמישי בצהריים ככל הידוע לי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
+ 1 ענק.

היה לנו דיון השבוע האם היפה והחנון מבויים. אני טענתי בתוקף שהדבר היחיד שמבויים שם הוא העריכה המגמתית, כל ההתרחשויות והדיבורים הם אמיתיים לחלוטין ואין טקסט כתוב לאף יפה או חנון.

אף אחד לא הסכים איתי, כולם טענו ש"נראה לך שיש כאלה בנות מפגרות?" ואני אמרתי שכן, זה שהאנשים בסביבה שלנו לא כאלה לא אומר שלא קיימים כאלה.

איתמר.

ראיתי עכשיו את הפרק השלישי ועם כמה שזה משעשע, יש בזה גם אלמנטים פשוט מגעילים. חבורת המטומטמות הזו חושבת אך ורק על עצמה, בעיני כמעט כולן החנונים הם פשוט לא בני אדם, וזה מגיע לרמות קיצוניות - הן מדברות אל הבנים כמו אל זבל, לחלוטין לא מתייחסות אליהם כאילו הם בצוות, בטוחות שהן באו לכייף וניכר שאין להן בכלל הבנה מינימלית של הצורך לעבור שינוי מסוים באורח החיים הפתטי שלהן. החנונים לפחות מבינים את זה, ועושים מאמץ להשתנות.

וזה עוד לפני שדיברנו על כמה שהן עצלניות, שחצניות, אגוצנטריות... אה, כן, וכמה שהן מטומטמות (התשובה: יותר).

אגב, מבחינתי נושאת הדגל היא חופית, כשצמוד צמוד נמצאת סיון - שתיהן בפירוש מהוות את העילית של פסגת הטמטום האנושי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בקיצור, רוני, גם אתה חם על סהר (או על ליטל, לכל הפחות)?

חם? כמעט כולן מזוויעות בצורה כזו או אחרת. זאת עם השפתיים היא הכי גרועה. אה, גם זאת עם הגבות... הצחיק אותי שחלק מהן התלחששו שהדוגמנית בצילומים של הבנים "לא משהו" - היא נראתה פי כמה טוב מרובן...

וכן, גם אני לא מאמין שאני מדבר בפורום על תוכנית מטופשת כל כך, אבל היי - הטיפשות ממכרת! :lol: :lol: :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתם פשוט לא מאמינים על מי א' דיברה הבוקר! :lol:

הייתי נותן קישור ישיר לשיחה איתה, אבל אני נמצא כרגע במקום שחוסם אתרים מסויימים, ואין לי אפשרות להיכנס לאתר של התחנה.

אגב, השיחה עם הרב וייס היתה סרת טעם בצורה מחרידה, בעיקר אחרי שיצא לי לקרוא בעיתון של שבת את הראיון איתו. יש דברים שפשוט לא צוחקים עליהם. גועל נפש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בקיצור, רוני, גם אתה חם על סהר (או על ליטל, לכל הפחות)?

אני מצטער מאוד , אבל אף אחת שם לא יפה באופן מיוחד , הרוב המוחלט סתמיות .

זה יותר נראה כמו : הפרחה והחנון.

נ.ב. רוני אני מסכים איתך, זאת עם השפתיים ממש מפחידה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...