Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין פילטר פתוח בFR שלי

האם קיים הבדל בין פילטר אינבוקס לפילטר אוויר חיצוני חוץ מהצורה כמובן?

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

פורסם

למרות שאני חסיד גדול של פילטר פתוח חיצוני, בהתחשב בלחץ שהמשטרה מורידה על המשפרים ועל רכבים ספורטיבים לאחרונה, אין לי בכלל ספק ואני ממליץ על אין בוקס.

למרות שבהתקנה נכונה ובמצבים מסוימים יש לפילטר החיצוני יתרונות על האין-בוקס, לדעתי האישית הייתרונות האלה לא שווים 1000 ש"ח קנס ואת הוואג'אערס של הורדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במצב היום בארץ, כל שוטר שפוגש רכב ספורטיבי מורה לו לעצור ומרים לו מכסה מנוע.

קיט יניקה יעלה לך אלפיה בקנס ועוד הורדה.

פורסם

אין בוקס נשמע כמו פילטר מקורי.

פורסם

בנסיעה אין בוקס נשמע קצת שונה מפילטר מקורי, יותר רעש בעליית טורים מ 1500 ל 3000. אבל כאשר בוחן עומד ליד מנוע ומבקש שתלחץ על הגז אז אין שום הבדל.

- לפי פרסומים זרים כמוון

פורסם

אוקי,

האם פירוק משתיק רעש יניקה שיושב בכנף בצד לפני בית הפילטר המקורי גורם לתקלות? או לשריפת חיישנים? או כל בעייה ברכב?

ולמה יש כאלה אנשים שאומרים שכל שינוי במערכת האוויר אם זה התקנת פילטר פתוח או ראםאייר או פירוק משתיק רעש (יעני כל שינוי בתוואי האוויר המקורי)מזיק למנוע ולחיישנים?

האם זה נכון או הזוי?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...