Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ארצה בבקשה לקבל המלצות על סאבוופר שיתאים לרמה של הסטאפ שלי (לשואלי התקציב, לא הכי רלוונטי מאה לפה מאה לשם, אבל שיישאר ברמה של המוצרים שנמצאים אצלי =]).

HU Pioneer 5250

Morel Tempo 6

Pionner 6/9 400w

Rockford R300-4

המצב העכשיווי אצלי באוטו הוא שהקומפוננטים מחוברים למגבר וה6/9 מחוברים לרדיודיסק.(לדעתי הפאנל סוחב יפה מאוד את ה6/9).ומכאן נובעת עוד שאלה, אתם חושבים שאצטרך להביא עוד מגבר בשביל הסאב וככה אני כבר יעביר גם את ה6/9 למגבר הישן? או שמצד שני אני אוכל פשוט לחבר את הסאב למגבר והמצב יהיה סאב וזוג קומפוננט על המגבר ו6/9 שמחובר לפאנל כמו עכשיו.

פנ מבחינת התקציב זה מסובך כי להביא עוד מגבר זה בעייתי. אבל אשמח לראות תגובות. (ישנה אפשרות לפתיחות בשיל יד שניה)

תודה מראש.

פורסם

מה התקציב שלך לסאב?

אם אין לך תקציב להביא מגבר ולהתאים לו סאב אז מה שאתה יכול לעשות כרגע זה להתאים סאב למגבר שיש לך ולהשאיר הכל מחובר כמו שעכשיו,המגבר מחובר לקומפוננט+סאב,וה 6X9 לרדיו דיסק.

Scan Speak

פורסם

הוצאת לי את המילים מהפה.

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות, לחבר סאב למגבר ולהשאיר הכל כמו עכשיו.

הבעיה היא שאני רק צריך לדעת איזה סאב ייתן לי תמורה למה שאני מבקש P:

אני שומע הרבה שחורה ובנוסף האוסים, בוא נגיד ככה אני מחפש סאב שייעשה הרבה רעש.

אני אוכל למצוא משהו כזה ברמה שלי?

פורסם
אפשר למצעה אך הכל תלוי בתקציב שלך, מה הוא?

אני רוצה לסיים את זה באיזור ה500 שקל. מצד שני אם אני אצטרך מגבר אני יהיה מוכן להגיע ל1000, ומצד שלישי אם ארצה לשים סאב כפול אז אני בטוח אצטרך מגבר, ואני אהיה מוכן להגיע גם ל1500. אתה איכשהו תצליח להבין אותי? הכל כזה יחסי בסופוט של דבר. מה שכן אני פתוח ליד שניה, ואני כן רוצה לחסוך כמה שאפשר.

נ.ב

אני בדיוק מתלבט בין 2 זוגות קומפוננטים

Morel Dotech Ovaition

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11015

Infinity REF 65.7CS

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=869

משהו יכול לדעת לי חוות דעת עליהם?

Jusper, אפשר לקבל ממך תשובה לשתי השאלות?

פורסם

בזוזית

המחשב שלי דלוק 24/7 וזה רק נראה שאני פה :)

בקשר לשאלה שלך.

הייתי מחבר הכל לרוקפורד רוכש מגבר מונו חזק ביד 2, לפי שהבנתי אתה רוצה סאב כפול?

או עם תרצה לעדים כבר יהיה לך מונו בשבילם.

ובינתיים הייתי נשר עם סטפ שיש לך עכשיו אחרי שתחבר מונו+סאב תשמע אחרת ועולי לא תחשוב על להחליף קומפ' קדמי.

לגבי רמקולים תשמע ותחליט.

אגב אינפיניטי עובד ב 2 אום.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אם יש לך אפשרות ליד שניה- יש כמה הרצים במחירים לא גבוהים.

אתה יכול ללכת על C12 שינוצל טוב, או JBL נציל כלשהו, אולי אפשר למצוא ביד שניה איזה ID12.

השאלה היא אם אתה מחפש סאב שיהיה יותר עוצמתי או סאב שיהיה יותר איכותי ומדוייק?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

ברור שאני מחפש דיוק ויופי, אני שומע היפהופ אבל לא צריך רק במים שיפוצצו את האוזניים.

מה שכן, אפשר להגיד שאני מחפש יותר עוצמה מדיוק.

פורסם

כבר אמרתי את זה.

אני רוצה לסיים את זה באיזור ה500 שקל. מצד שני אם אני אצטרך מגבר אני יהיה מוכן להגיע ל1000, ומצד שלישי אם ארצה לשים סאב כפול אז אני בטוח אצטרך מגבר, ואני אהיה מוכן להגיע גם ל1500. אתה איכשהו תצליח להבין אותי? הכל כזה יחסי בסופוט של דבר. מה שכן אני פתוח ליד שניה, ואני כן רוצה לחסוך כמה שאפשר.
פורסם

אם אתה צריך עוצמה אתה צריך חדר כושר :-P

מה יקרה אם תגשר קיקר 850.2 - לא תקבל עוצמה???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...