Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה : חבר מחפש לקנות רכב עד 90 אלף ש"ח , הדרישות בפנים

אייל
שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חזק יחסית , מפנק ,אמין , איכותי , בטיחותי , גיר רגיל , לא צרפתי (למרות שיש לו ראלי ש ב3 שנים שהיא בבעלותו לא עשתה שום בעיות)

בינתיים הפיבוריטיות שלו : הונדה אקורד מנוע 2000 , גולף GTI שנת 99-00

האם למישהו יש עוד המלצות?

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגולף GTI פשוט נראית מושלמת לחבר שלך.

נראה לי מיותר להתחיל לבחון כל מיני אפשרויות "בלתי רגילות" כמו 156/620TI.

עוד אפשרות טובה יכולה להיות הA3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם איביזה ?

או אולי סיאט לאון טורבו ?

אלו מכוניות חזקות מאוד עם בסיס טוב לשיפורים.

אבל ההצעה שנשמעת לי הכי מתאימה למה שביקשת פה זאת ה 156 יפה חזקה יחסית התנהגות טובה אמינה איכותית גיר רגיל יש וביטיחות לא חסר לה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם איביזה ?

אבל ההצעה שנשמעת לי הכי מתאימה למה שביקשת פה זאת ה 156 יפה חזקה יחסית התנהגות טובה אמינה איכותית גיר רגיל יש וביטיחות לא חסר לה

בקשר ללאון זה לא ממש לתקציב שלו

איביזה A3 גולף ..

'Megane Coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם איביזה ?

בקשר ללאון זה לא ממש לתקציב שלו

איביזה A3 גולף ..

הליאון נכנסת לתקציב בדחיקה אבל מחיר הליאון בדגם שבתחילתו היא שווקה בסביבות ה 90 אלף שקל .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזק יחסית , מפנק ,אמין , איכותי , בטיחותי , גיר רגיל , לא צרפתי (למרות שיש לו ראלי ש ב3 שנים שהיא בבעלותו לא עשתה שום בעיות)

תודה.

עם הוא מוכן להתכווץ קצת בגודל אז גם יאריס TS שנת 2003 נכנסת לתקציב. החסרונות הם שהרכב גבוה בצורה מוגזמת וביצועים קצת פחות טובים מהרכבים הנ"ל (גולף GTI, סיאט ליאון וכו') אבל היתרונות הם מנוע קטן יותר וחסכוני, רכב חדש יותר עם לפחות שנה או שנתיים אחריות, רכב עם פחות ק"מ (בגלל שנתון גבוה יותר) וכמובן שנתון גבוה יותר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

עם הוא מוכן להתכווץ קצת בגודל אז גם יאריס TS שנת 2003 נכנסת לתקציב. החסרונות הם שהרכב גבוה בצורה מוגזמת וביצועים קצת פחות טובים מהרכבים הנ"ל (גולף GTI, סיאט ליאון וכו') אבל היתרונות הם מנוע קטן יותר וחסכוני, רכב חדש יותר עם לפחות שנה או שנתיים אחריות, רכב עם פחות ק"מ (בגלל שנתון גבוה יותר) וכמובן שנתון גבוה יותר ...

ממליץ בחום על היאריס TS

זה שהיא גבוה מתרגלית לזה וזה דווקא נוח(לפחות בשבילי) היאיריס מאוד זריזה בעיר ומאוד חסכונית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

זה היה הדבר הראשון שהצעתי, הוא גם לא רוצה רכב קטן. אלא קומפקטית ומעלה, ולטעמו היאריס חלשה מדי....

אני יודע שגולף GTI תפורה עליו, אבל קשה למצוא ,אלו שמצאנו הן עם ק"מ מוגזם ביחס לשנה ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

זה היה הדבר הראשון שהצעתי, הוא גם לא רוצה רכב קטן. אלא קומפקטית ומעלה, ולטעמו היאריס חלשה מדי....

אני יודע שגולף GTI תפורה עליו, אבל קשה למצוא ,אלו שמצאנו הן עם ק"מ מוגזם ביחס לשנה ....

אני ממליץ עוד קצת סבלנות, אני בטוח שזה בסוף ישתלם. גולף GTI אלו אחד מהרכבים המשומשים הכי טובים שיש. והעובדה שהיא תפורה עליו דווקא מחזקת את דבריי.

פשוט תמשיכו לחפש, לא בעיה למצוא GTI שמורה (תשאל את שי) פשוט צריך סבלנות וזמן ...

עדיף להתאזר בסבלנות ולמצוא את הרכב המושלם מאשר להתפשר על רכב פחות טוב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לדעתי הGTI תפורה עליו.

איביזה טורבו - גם צפופה וגם לא הכי איכותית (ביחס לגולף)

יאריס טי - גם סופר מיני וגם לא מהירה

לאון - אופציה טובה, פחות איכותית מהגולף ויהיה יותר קשה למצוא אחת

אייל, שווה להמתין בסבלנות ולחפש אחת שמורה.

רוב הרכבים שאני מצאתי היו יד ראשונה וחלקם יד שניה והחלטתי שאין סיבה להתפשר על רכב מעל יד ראשונה, ולדעתי שגם חברך לא יתפשר.

היתה GTI שנת 2000 בצבע זהה לשלי של זקן מכ"ס שלא לחוץ למכור, אני אעבור שם כדי לראות האם היא עדיין שם. (היה לרכב 36K ק"מ פעם אחרונה שאני דברתי איתו)

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...