Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה ואיתה מגיעה התייעצות על קניית רכב, אני מגיע מעולם הספורט באופנועים (רכבתי המון ללא רשיון על כבדים ואני לא מתגאה בזה זה רק שתדעו את הרקע) ..

עברתי תאונה קשה, ניתוח בקרסול ובלאגנים ועכשיו עלה הרעיון ליקנות רכב וכמובן שיהיה כמה שיותר ספורטיבי כדי להוציא ממנו כמה שיותר פאן ..

על הפרק עומדות איביזה קופרה חדשה מהחברה, גולף ג'יטיאיי משומשת ושירוקו 2.0 משומשת, הבעיה בשירוקו זה שהיא דיאסג'י ואני לא אוהב את הקטע הזה אני בלי קלאץ' מרגיש שחסר לי משהו, מה עדיף ? ג'יטיאיי משומשת או קופרה חדשה ?

יש רכבים הנעה אחורית מעניינים בתקציב הזה ???

חשוב לציין שהייתי רוכב גם במסלול על גבי אופנוע שבנוי אך ורק למסלול ככה שידע בקווים ושימוש בבלמים ובגז ובקלאץ' ואיבודי אחיזה יש לי,אשמח לעזרה בנוגע להחלטה על רכרב ...

תודה מראש

פורסם

אני אישית הייתי חושב על איביזה קופרה החדשה זה עולה בסביבות ה148 אלף שקל זה מגיע עם 180 סוסים + קלאץ (:lol: ) ויש לך עוד 32 אלף שקל להשקיע על שיפורים שזה מלא כסף אתה תוכל להגיע לאוטו מלחיץ מאוד

פורסם

לא חסרים רכבים בתקציב המאוד מכובד הזה, אני אישית אוהב יותר את הספורטיביות הפתוחות כמו המיאטה או s2000, שיש להן כוח והן ידועות בהתנהגות המצוינת שלהן. אם אתה בכיוון של כוח והתנהגות אז השילוב האופטימלי לדעתי היא הsti שתוכל להביא משנתון די מתקדם ואפילו להישאר עם עודף. אבל קח בחשבון שהביטוח יהיה בסביבות ה5 ספרות אם אתה עדיין בגדר נהג חדש או אפילו צעיר והטיפולים גם די יקרים, למרות שאם אתה בא מתחום אופנועים ששם גם הטיפולים יקרים אז אני מניח שזה לא יהיה בעיה בשבילך

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני אישית הייתי חושב על איביזה קופרה החדשה זה עולה בסביבות ה148 אלף שקל זה מגיע עם 180 סוסים + קלאץ (:lol: ) ויש לך עוד 32 אלף שקל להשקיע על שיפורים שזה מלא כסף אתה תוכל להגיע לאוטו מלחיץ מאוד

זה לא עולה 148 וזה לא מגיע עם קלאץ' אלא שניים - יענו DSG.

גם גולף GTI יהיה קשה מאוד למצוא משומשת שאיננה DSG.

רכבים ספורטיביים ידניים בתקציב:

קליאו ספורט חדשה

500 או פונטו אבארת' חדשה

אלפא מיטו חדשה

מאזדה MX5 משומשת

וכמובן שיש עוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא עולה 148 וזה לא מגיע עם קלאץ' אלא שניים - יענו DSG.

גם גולף GTI יהיה קשה מאוד למצוא משומשת שאיננה DSG.

רכבים ספורטיביים ידניים בתקציב:

קליאו ספורט חדשה

500 או פונטו אבארת' חדשה

אלפא מיטו חדשה

מאזדה MX5 משומשת

וכמובן שיש עוד...

ה500 אבארט' וגם המיטו דיי עגלות והmx5 אני לא רוצה כי לפי מה שהבנתי בגבוהות היא בכלל לא חזקה, יש מצב למצוא אס2000 בתקציב הזה ?

אם זו ג'יטיאיי אז יש לי ממי ליקנות ידנית 2008 שעלתה ליקראת 2009 ועוד יש לי עודף להכניס סטייג'2 ...

מה לגבי שירוקו 1.4 ידנית ולשפר ? איך היא תהיה לעומת ג'יטיאיי ?

פורסם
ה500 אבארט' וגם המיטו דיי עגלות והmx5 אני לא רוצה כי לפי מה שהבנתי בגבוהות היא בכלל לא חזקה, יש מצב למצוא אס2000 בתקציב הזה ?

אם זו ג'יטיאיי אז יש לי ממי ליקנות ידנית 2008 שעלתה ליקראת 2009 ועוד יש לי עודף להכניס סטייג'2 ...

מה לגבי שירוקו 1.4 ידנית ולשפר ? איך היא תהיה לעומת ג'יטיאיי ?

הבנתי. בקיצור - אתה לא רוצה רכב ספורטיבי, אתה רוצה רכב מהיר. אוקיי.

GTI ידנית - אם מצאת, לך על זה.

שירוקו 1.4 ידנית עשויה לתת הרגשה קצת יותר ספורטיבית מGTI, אבל היא תהיה פחות חזקה בסופו של דבר, ומה שחשוב לך זה ה"גבוהות" אז...

אתה יכול גם לחפש לאון קופרה משומשת שהיא גם יותר חזקה מהגולף.

S2000 זו חוויה אחרת לגמרי מהגולף, היא פחות חזקה בסופו של דבר (הרבה יותר קשה לנצל את הכוח שלה), הרבה פחות נעימה או מפנקת ביום יום ואתה גם צריך לחשוב על העניין של עלויות אחזקה (או שזה לא רלוונטי?). בנוסף, לא יהיה קל למצוא S2000 טובה בתקציב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לחבר טוב שלי יש פיאט 500 אבארט. נסעתי איתו לא פעם ואף נהגתי עליה קצת

לא התלהבתי בכלל. מנוע די חזק, תאוצות טובות ואחיזת כביש טובה בסיבובים

מצד שני הגימור הפנימי, לטעמי, ממש גרוע

סביבת הנהג ממש עלובה ומערכת השמע ממש גרועה

פורסם

אתה צריך להבין ולהפנים שלא מדובר באופנוע בן ניתן לשייט בגבוהות בין רכבים וגם להעלם לשוטרים(אם הם מתייחסים בכלל לרוכבי אופנועים במהירויות מופרזות),מדובר ברכב בעל נפח.

ייתכן מאוד שיש לך כישרון ברכיבה ושליטה באופנועים חזקים וקיצוניים אך זה לא מקנה לך את הידע והשליטה ברכב(משקל ,התנהגות אחרת, 4 גלגלים וכד').

אני במקומך לא הייתי קופץ מעל הפופיק עם רכב חזק וקיצוני במיוחד (S2000?!).

הקליאו שהוצעה לך הינה ספורטיבית ומתנהגת אך כפי שהתרשמו פה נראה כי אתה מחפש משהו חזק ולא מתנהג במיוחד.

הליאון קופרה תתן מענה חלקי למה שאתה רוצה(וחלקי מכיוון שהיא לא אופנוע).

הליאון תהיה מהירה,חזקה ובעלת פוטנציאל שיפורים רחב.

בהצלחה וסע בזהירות

פורסם

תשמע עם אתה מחפש רכב ספורטיבי עם ביצועים אז הייתי ממליץ לך על סובארו אימפרזה STI מנוע 2.5 מגיע עם 300 כ''ס מה אתה צריך יותר מי זה..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...