Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר שמחובר לרמקולים אחוריים ולסאב ואני מתכוון לקנות מגבר מונו נוסף כדי שיהיה רק לסאב.

קניתי עוד ערכת כבלים שכוללת פיוז, כבל מתח,סטריאו וכו'..

אני צריך לחבר גם את הכבל מתח השני מהמצבר וגם לחבר לו את הפיוז כאילו שאין לי מגבר אחד מחובר?,כלומר אני לא מערבב בין שני המגברים ולוקח מאחד לשני כבל + או -

ושאלה נוספת האם המצבר והאלטרנטור שלי יחזיקו מעמד בשני המגברים או שאני צריך לשדרג גם את מערכת החשמל שלי?

פורסם
אנא לחץ על אחד מאייקוני התגובה המהירה בהודעות למעלה בכדי להפעיל את התגובה המהירה

תשובה לעניין :)

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

עכשיו מחובר מגבר פשוט 4 יציאות 65 rms כל יציאה

ואני מתכוון לקנות מונובלוק כנראה של jbl או 400 rms או 300 ולחבר אותו לסאב של קיקר cvr12 שכבר קניתי.

אוטו סובארו gl 94

מצבר 12V 60ah

עובי חיווט 8ga

• תוכן חדש...