Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

diforce אתה אמיתי ??....

UR36 זה אולי סט ברמה בינונית לתפיסתך (אף על פי שההערה הזו שלך גרמה לי לגיחוך)

בהנחה שיש משהו בדבריך אז השאלה היא מה זה אומר לגבי הסט שהוצא החוצה ?

פורסם

א. DIFORCE אתה מבלבל בין שני סטים של DLS, יש R36 שזה באמת בינוני (אחד אחרי הC36) ויש UR36 שזה מעל UP36.

ב. אני שמעתי את המערכת הזו ואני חייב לציין שהופתעתי מאוווד מרמת הדיוק של הסאבים האלה בסטאפ הזה, הסאב מדוייק

ונקודתי (ואני שמתי במערכת הזו דיסק שלי שלא מכוון למערכת הזו ולא מכיל מוזיקה "אלקטרונית" אלא שלמה ארצי..)

בכל אופן אלכס תתחדש ותהנה

Race Smart

פורסם
שלום אדיר מה שלומך ?

לגבי שאלתך מה זה DLS תוכל להתרשם מהלינק הזה

http://dls.se/en/car/index.html

לגבי שאלתך מה זה SKL אני לא יכול לעזור כי אין לי מושג למה אתה מתכוון :wink:

אבל אם התכוונת ל SPL אז התרגום המילולי הוא SOUND PRESURE LEVEL בתרגום פשוט מדובר במכת בום חזק מאוד שמייצר המון לחץ בפנים הרכב

לגבי מחירים אני לא יכול לענות לך אלא בפניה פרטית

אף על פי שברמת ההתקנה של רכיבים כאלו המחיר הוא לא הנושא המרכזי

מי שמרכיב רכיבים כאלו או רכיבים מקבילים לאלו סובל בדרך כלל מהפרעה חשוכת מרפא :-P שרק SPL גבוה ועצבני :twisted:עוזר להרגעת התקפה כזו של בן אדם :-D

לכן הרלוונטיות בהרכבת רכיבים כאלו היא היכולת של מכת הבום והלחץ שיש ולא העלויות

רק כדי לסבר את האוזן אז מדובר ברכב שבסך הכל מושקע בסכומים של (כולל המכשיר שתי המגברים הסט הקדמי והסאבים עם התיבה והחיווט) בין 15K-20K

דרך אגב זה לא נורא יקר ביחס לדרגת הטירוף של אלכס בנושא SPL כשבמקביל ובאותו סטאפ הוא מחפש גם SQ לעיתים

דרור

אני בסדר גמור ומה שלומך?

תודה על התשובות וכן התכוונתי ל spl :oops:

נשמע מעניין למרות שסכומים כאלו אין לי בכל זאת אני סטודנט תפרן

שבת שלום :)

פורסם
כנראה הצלילים המסויימים שאתה מכיר מטראקים שאתה עורך בבית ( שגם שם הם כנראה לא מתקרבים למציאות בכלל ) ושומע אותם עכשיו לא קיימים באמת , כי אני באמת לא רואה כיצד אתה שומע כל דבר מתחת ל 150 הרץ בצורה שבכלל מתקרבת למקור עם כל הבלאגן הזה , כנראה אתה שומע אותם מוגברים באיזה פי 7 .

אני גם לא מבין איך החלפת אילייט לימיטיד 3 חלקים לסט ברמה בינונית של DLS ...

אני לא מבין מה הולך פה :) יותר מדיי ניגודים ודברים מוזרים.

מצטרף לדעתך, התרד מריח פרסומת, להחליף אלייט אדישן שלושה חלקים בDLS (טוב ככל שיהיה) ולקרוא לזה שדרוג?

בסוף זה עניין של טעם אישי ואין לי בעיה אם משהו חושב שסט אחד נשמע יותר טוב מסט אחר, אבל נראה שמה שקורה פה זה לא תרד תמים לטובת הקורא אלא פרסומת לאהובי שי.

פורסם
א. DIFORCE אתה מבלבל בין שני סטים של DLS, יש R36 שזה באמת בינוני (אחד אחרי הC36) ויש UR36 שזה מעל UP36.

ב. אני שמעתי את המערכת הזו ואני חייב לציין שהופתעתי מאוווד מרמת הדיוק של הסאבים האלה בסטאפ הזה, הסאב מדוייק

ונקודתי (ואני שמתי במערכת הזו דיסק שלי שלא מכוון למערכת הזו ולא מכיל מוזיקה "אלקטרונית" אלא שלמה ארצי..)

בכל אופן אלכס תתחדש ותהנה

אני רוצה לחזק לגבי הסט הקדמי ברכב של אלכס

סט שמוציא צליל ברמה גבוהה - נעים לאוזן מאוד.

לא יכלתי לשפוט שם יותר מידי ווקאל ובמה אבל הסאונד היה ברמה גבוהה ללא ספק.

לגבי הסאבים - את הגראונד זירו של EQ עוד לא הספקתי לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...