Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים וחצי הורכבו רבעיית צמיגים של חברת Falken על פיאט טמפרה.

מכל "זבל" יש את ה"זבל המובחר", ומכל הצמיגים במחירים של 200~ ש"ח לצמיג, הומלצו בחום לאבי להרכיב אותם, הוא הצטער על זה אחרי מה שראה היום.

היום הוחלפו בבקשה מיוחדת של אבי הזוג הקידמי לצמיגים של חברת Barum, אחרי שהורדו הFalken, הפאנצ'רמאכר נדהם קרא לאבי ואמר לו סתכל, הוא הביא פטיש שבו הביא מכה חזקה לצמיג, הוא התנפץ ל5 חתיכות.

אני לא יודע אם יש קשר, אבל הרכב עמד ללא תנועה כחצי שנה לפני שנה, ז"א שנה אחרי שנקנו, הרכב עמד חצי שנה, ומאז נסע עוד שנה.

אבא שלי תמיד תמיד אהב את Barum מבין הצמיגים הפשוטים, אבל פעם אחת החליט לנסות משהו אחר.

פורסם

מצטרף לשאלה.

גם לא ממש ברור לי איך צמיג שעשוי גומי יכול "להתנפץ" - זו תכונה שאופיינית לחומר קשיח, לא גמיש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם ראית במו עיניך את הצמיג "מתפוצץ לחמש חתיכות" או שאתה עד שמיעה?

על מנת שצמיג שאינו מנופח יתפרק לחלקים נפרדים צריך יותר ממכת פטיש.

בצמיג רדיאלי (גם הגרוע שבגרועים) יש חישוקי מתכת שמחזקים אותו. גם מכה חזקה לא תגרום לו להתפרק בצורה דרמטית כפי שאתה מתאר.

עד שלא אראה תמונה של הצמיג, אסווג את הודעתך כאגדה אורבנית.

פורסם

מצטרף לשאלות של קודמיי , איפה הוצגו? והאם ראית את הצמיג מתפרק?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

פאלקן זו לא חברת זבל ויש לה כמה דגמים מאוד טובים אבל הרוב זה צמיגי BUDGET.

מה שאתה מספר מוגזם לגמיר ומעניין באמת איך הם היגיעו למצב הזה.

גם BARUM זו חברה BUDGET ולא משהו מדהים (אם יכ לא "זבל").

היא הונגרית או צ'כית וקיימת עשרות שנים רבות (לא שהווטק תחת שלטון סובייטי אומר משהו לגבי ניסיון עם טכנולוגיות צמיגים מתקדמות)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא ראיתי את זה במו עיניי אבל שמעתי מאבי, הוא זה שהיה וראה את זה.

לא התעניינתי והתעמקתי באיזה צורה זה התנפץ (לרסיסים, לחלקים או סתם סדקים)

אם זה ממש מסקרן מישהו, אני מוכן לשאול אותו מחר.

בסופו של דבר, קרה משהו לצמיג, שלא היה קורה באותה חוזקת המכה לצמיג חדש.

פורסם

אז מי שהציג אותו רע זה בעצם בעל הפנצ'ריה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה אפשרי אם שופכים על הצמיג חנקן נוזלי.

כיוון שהם "הוצגו" בין אביך לבין בעל הפנצ'ריה, תן להם להמשיך את הדיון בינהם בהודעות פרטיות.

מטרת הפורום הוא דיונים אמיתיים, לא הכפשה על סמך עדות שמיעה מיד שניה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...