Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ וולקן 1.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני התאהבתי באוטו הזה .

אני רוצה שייסע כמו טיל וייראה כמו טיל .

אני שואל מה אתם אומרים ?? מה אין פה מומחים לוולקנים ???

איזה מנוע אני שם ?? איך אני משפץ אותה מבחוץ ??

שיהיה לי טיל מתחת לבית , זה המטרה שלי בחיים עכשיו , להפוך אותה למשהו בלתי נתפס ברחובות ישראל .

תקשיב, בחורצ'יק. יש לך שאיפות גדולות וסכום כסף נאה וזה על הכיפאק, אבל לפי דבריך נראה שאין לך מושג גדול במכוניות ובטח שלא בשיפורים. קבל בבקשה עצה ידידותית - תירגע, קח את הזמן, תלמד קצת את הנושא, וכשתדע יותר טוב מי נגד מי חזור לפה ותקבל כמה עזרה שתרצה.

תוכל ללמוד המון פשוט מהרצת חיפושים בפורום. נסה את החיפושים הבאים: "וולקן", "וולקן AND שיפורים", "אגזוז FREE FLOW", "פילטר פתוח", "מערכת פליטה" ועוד ועוד. יש לך כאן חומר קריאה לשעות רבות. קרא גם את הקישורים בעמוד הפרוייקטים (דביק בראש הפורום).

אחר כך צור קשר (בשביל טלפונים יש דפי זהב וחיפוש בפורום) עם סדנאות השיפורים שהוזכרו קודם, גש לשם וקבל ייעוץ. וכמובן אם אחרי שתבין קצת יותר יהיו לך שאלות יש פה מספיק "מומחים לוולקנים" שישמחו לעזור לך.

בהצלחה.

את התגובה הזאת אני הכי אוהב , הבן אדם רוצה לשים 55 אלף כדי להפוך אותה לטיל קטן :) ואנשים ממליצים לו לקרא על אגזוז , פילטר וצנרת ... אולי גם ציפ או שזאת התפרעות? כמה יוסיף כל מה שאמרת ? 10 כ"ס ? 15 ביום טוב עם רוח גבית?

ואכן , לרוב עדיף לקנות אחת מוכנה , אבל אם לא , תפנה למייק AKA חאפר , אה , ZXMAN , שמגדל חתולים ובונה את הZX האוטומטית השניה שלו בימינו :)

ומייק

אתה חאפר :)

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תגיד, אם ברשתוך כ-55 אלף ש"ח, ואם תמכור את הוולקן שלך יהיו אפילו עוד, לא עדיף שתקנה משהו יותר טוב בכסף הזה? כמו שאמרו פה, אתה תוכל להשיג אחת שכבר עברה את השיפורים הנדרשים, או אפילו רכב מדגם אחר לגמרי. ברור לי לחלוטין, שאהבה למכוניות, כמו כל תחביב, זה דבר שהוא חסר ערך כספי, אבל גם פה צריך לדעת לשים את הגבול. לא דיברת פה על הוצאה של 10-20 אלף ש"ח, דיברת על 55 אלף ש"ח!

פורסם
את התגובה הזאת אני הכי אוהב , הבן אדם רוצה לשים 55 אלף כדי להפוך אותה לטיל קטן :) ואנשים ממליצים לו לקרא על אגזוז , פילטר וצנרת ... אולי גם ציפ או שזאת התפרעות? כמה יוסיף כל מה שאמרת ? 10 כ"ס ? 15 ביום טוב עם רוח גבית?

ואכן , לרוב עדיף לקנות אחת מוכנה , אבל אם לא , תפנה למייק AKA חאפר , אה , ZXMAN , שמגדל חתולים ובונה את הZX האוטומטית השניה שלו בימינו :)

ומייק

אתה חאפר :)

ליביו.

ליביו, תרגיע. :)

לא אכפת לי כמה כ"ס יוסיף לו אגזוז. אכפת לי שאנשים שלא יודעים מה זה "פילטר פתוח" או "מערכת פליטה" ( :?::!: ) באים לשפוך 55 אלף שקל על לשפר רכב בלי לדעת מה זה לשפר. אם לך זה נראה רעיון טוב, סבבה.

מצד שני, מה אני יודע, אולי יש אנשים שיש להם כאלה סכומים לשפוך על שטויות...

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
תגיד, אם ברשתוך כ-55 אלף ש"ח, ואם תמכור את הוולקן שלך יהיו אפילו עוד, לא עדיף שתקנה משהו יותר טוב בכסף הזה? כמו שאמרו פה, אתה תוכל להשיג אחת שכבר עברה את השיפורים הנדרשים, או אפילו רכב מדגם אחר לגמרי. ברור לי לחלוטין, שאהבה למכוניות, כמו כל תחביב, זה דבר שהוא חסר ערך כספי, אבל גם פה צריך לדעת לשים את הגבול. לא דיברת פה על הוצאה של 10-20 אלף ש"ח, דיברת על 55 אלף ש"ח!

וסתם סקרנות ביחד עם הוולקן הוא מגיע ל65 אלף - ניהיה נדיבים ונגיד ש70 , מה הוא יכול לקנות יותר טוב ויותר חזק מבחינת טיל מאשר וולקן עם טורבו מפגר לגמרי ? ברצינות ... אני לא חושב על הרבה אופציות יותר טובות למישהו שרוצה מכונית ממש מהירה ויש לו כבר את הוולקן אצלו :)

Lythos205 , צודק , ראיתי עכשיו שזה לא יצא בטון הנכון , אבל השאלה היא אם למישהו שרוצה להשקיע 30 ומשוה עד 50 אלף בלי לירצות להבין כ"כ מה מו מי , אילה פשוט רוצה וולקן שתגרזן אמפרזות אחרי זה למה להציע דברים שהם בגדר רעש וצילצולים ? במיוחד שהוא רוצה להשקיע סכום נכבד , עכשיו השאלה היא מה אדון JOKER יעשה עם האינפורמציה המפורטת והקצות חוט שניתנו לו , כי בכסף הזה יש הרבה על מה לדבר.

:)

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...