Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירי על רכב בגלל מוזיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמז - יש אנשים שמחזיקים בבית פריטים צה"ליים אסורים המכונים "עשן מתפוצץ", אני רק מסב את תשומת לבך לנושא :twisted:

ראשית אהבתי את זה שאתה כותב דברים בהתאם לאמנת ז'אנבה- "עשן נפיץ".....

למה לא לקרוא לכלב בשמו- "זרחן" ?...........

שנית,קראתי פה את כל מה שכולם פה רושמים,וכולם בשורה התחתונה פה מגנים את הירי,אבל מצדיקים את הנסיבות.

תגידו,אתם במערב הפרוע ?

גם אם הבנאדם ישב על פול ווליום ב-3 בלילה,תתקשרו למשטרה,תרדו לדבר איתו, אבל בשום פנים ואופן אין סיבה בעולם שזה יגיע לאלימות,בטח לא לפאקינג ירי !

אני לא מאמין שיש אנשים מספיק מטומטמים שמוכנים לשבת בכלא בגלל שהפריעו להם לישון..... וגם אני גר בבת ים ברחוב מרכזי ובכל ערב יש את כל הערסים שנוסעים לים עם מוזיקה פול ווליום,נו אז מה ?

עוד לא נולד הבן **** ששווה שאני אשב עליו שניה בכלא.

הכל טוב ויפה אלא שלדיבורים בארצנו יש נטיה להתפתח גם אם לא בכוונה תחילה להבנות...

משטרה זו אופציה, אבל לא ריאלית שכן אתה לא תתקשר כמעט כל לילה למשטרה (בסוף הם עוד יבואו אליך :lol: ).

מה שכן, אני בהחלט מסכים עם השורה התחתונה שלך 8). לכן הפתרון זה להעלים את המזיק העדים והראיות ואז להנות מ2 העולמות :D

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית אהבתי את זה שאתה כותב דברים בהתאם לאמנת ז'אנבה- "עשן נפיץ".....

למה לא לקרוא לכלב בשמו- "זרחן" ?...........זה לא אנחנו התחלנו , זה צה"ל

שנית,קראתי פה את כל מה שכולם פה רושמים,וכולם בשורה התחתונה פה מגנים את הירי,אבל מצדיקים את הנסיבות.

תגידו,אתם במערב הפרוע ?לצערנו , בהרבה מקרים ובהרבה מקומות- כן :?

גם אם הבנאדם ישב על פול ווליום ב-3 בלילה,תתקשרו למשטרה,תרדו לדבר איתו, אבל בשום פנים ואופן אין סיבה בעולם שזה יגיע לאלימות,בטח לא לפאקינג ירי !

YEAH RIGHT. תרשה לי לגחך. אני גרתי באחד הרחובות המחברים בין מרכז ראשון לשיכון המזרח - בקיץ , כל לילה ,אבל כל לילה , נהנינו ,אני ומשפחתי , מקולות רקע של ג'ונגל מרכז אפריקאי. אם זה מהשכנים , שטרחו לאסוף את חבריהם ולהתגודד דווקא מתחת לחלון שלי , ואם זה מחבורות נוער שהיו חוצות את הרחוב בדרכן אל שטח המחיה שלהן. התנהגות של בני אדם לא ראיתי מהם. צרחות וקולות מוזרים שמעתי גם שמעתי.

נסיונות הידברות ? הצחקת אותי :evil: - ניסית פעם לדבר עם חבורה של 20 בריונים מגודלים ?

משטרה ? אתה בטח מכיר את הבדיחה עם ההוא שהתקשר על גנב בבית ונענה שאין ניידות ואז התקשר ומסר שהוא כבר הרג אותו ושאין להם מה לבוא.

ברור שיש למשטרה סדר עדיפויות , ורעש באמצע הלילה הוא לא בראש מעייניה , משיקולי כח אדם וכו'. אני לא מאשים את אותם השוטרים נקודתית.

אבל עדיין , יש את כל החולירות שמנצלים את היעדרותה של המשטרה , ומתנהגים כמו חיות.

כל אלה גורמים ליותר ויותר אנשים להגן על עצמם ועל צורת ואיכות חייהם באופן עצמאי , ומי שיש לו את האמצעים מקים לעצמו משטרה פרטית (ראה כמה חב' אבטחה צצו בשנים האחרונות) :? . מי שאין לו את האמצעים הללו , נדפק :( .

אני רוצה להדגיש - אני בשום פנים ואפן לא מצדיק את הירי. כל מקרה כזה מקרב אותנו יותר ויותר אל חוקי הג'ונגל , בהם רק החזק שורד , ועצוב שזה ככה.

אבל תחשבו רגע על הצד הנפגע בסיפור הזה - בן אדם ממוצע (לחוכמולוגים שיקפצו : לא ,אני ממש לא פורק כאן תסכולים , אני נותן דוגמא , אבל אחת שבהחלט קיימת) בא הבייתה , אחרי 9 שעות מתישות ו/או מתסכלות בעבודה , אשתו מחלקת לו כל מיני משימות מאוסות , הילדים מציקים לו עם שטויות , החדשות מבאסות אותו , הגיע התראה מהבנק שהוא חייב כסף , ועד שהוא סוף סוף שם את הראש להירגע , באה חבורת אינדיאנים מתחת לחלון ומונעת ממנו לישון. יום אחרי , החברים של האינדיאנים חותכים אותו ברמזור , בצומת ובכל מקום , הבוס שוב מנג'ס לו , האשה מציקה לו גם בטלפון הילדים עפו מבי"ס על "עודף מוטיבציה" , ושוב מוזיקה בקולי קולות מתחת לחלון , ואי אפשר לישון.

הוא מתקשר למשטרה , גורנישט. עסוקים ב-14 מעשי רצח ו-18 התראות על פיגוע.

וההם למטה עדיין ממשיכים להרעיש , ויותר מזה - אחרי שהוא העיר להם ספג מטח של קללות ואיומים.

עכשיו תעמוד במקום אותו אדם מהשורה , תכפיל את מה שתיארתי ב200 פעם ותגיד לי מה היית עושה.

בטח ראית את הסרט "בדרך למטה" עם מייקל דאגלאס. למרבה הצער סרט כזה עלול להפוך למציאות בשנייה :?

נכון שאסור להגיע למצב שכל אחד נהיה כאן שריף ויורה כאוות נפשו , אבל קצת התחשבות בזולת גם מצד אותם אלה שמפריעים לאחרים לחיות - לא תזיק. להיפך.

זה בעניין ההתנהגות והחינוך. אני יודע שהקצנתי חלק מהדברים , בטח ביחס לדוגמא שניתנה כאן ,אבל הרבה פעמים זה תיאור כמעט ריאליסטי.

ובנוסף:

מה שלא מבינים למרבה הצער - הוא שהארגון המתקרא משטרה צריך לעבור מהפך רציני - לקבל תקציב בסדר גודל אחר (היום המשטרה עושה המון תפקידים שהיו בעבר מתפקדיו של הצבא) ויותר מכל - חשיבה אחרת.

תאמין לי שממש לא משנה לי אם אני עשוי למות ממחבל שחדר לארץ או מאיזה ערס שמסתובב ברחוב עם סכין ו"נפגע" מהערה שלי על התנהגותו. מת זה מת - ועבורי - בטחון הוא לא רק גדודים של חיילים מסתובבים ברכב משוריין ומחפשים אחרי גורמים עויינים ,אלא גם להסתובב ברחוב ללא פחד , או לישון בבית שלי בשקט - בלי שיהרסו לי את היום/שינה.

רודי ג'וליאני , המכרז נפתח , אתה מוזמן

פורסם

עם כל הכבוד,אם כל אחד פה ייהפך "לשריף" לעצמו,אני באמת לא רוצה לחשוב איך ניראה, כי כל ערב אצלי ברחוב זה ייראה כמו חתונה של ערבים,עם הרבה צעקות,יריות באויר,ובדרך כלל 7-8 פצועים קל עד בינוני.

נכון,זה מעצבן לשמוע כל לילה את כל ה"דיסקוטקים הניידים",ואת כל הסתומים שמצפצפים לשכן שלהם במשך שעה מתחת לחלון שלך,אז אם על כל אדיוט כזה אני אצא ואדבר וכמו שאמרת,אתגלגל ל"הבנות",כנראה שבסה"כ אני אצטרך לשבת בכלא בערך עד גיל 736 (אחרי הורדת שליש על התנהגות טובה,כי אני בחור טוב).

לי אישית יש אקדח פרטי,וגם אם אני מחליט לרדת להעיר לאיזה טמבל שיושב לי מתחת לחלון (קומה ראשונה) ושומע את I NEED A HERO בגרסת טרנס בפול ווליום, אני בכוונה לא לוקח אקדח,מהמחשבה שאני לא רוצה להגיע למצב שאני "אחטוף את הסיבוב" אם אתה מבין למה אני מתכוון,ומצד שני אני גם לא רוצה להגיע למצב שהאדיוט ייבצע מהלך שיתן לי סיבה (אפילו מוצדקת) להוריד לו רגל.

אז קצת כנסו לפרופורציות,נכון זה מעצבן\מרגיז\בא לכם להרוג אותו\להלחים לו סאב וופר לאוזן וכו',אבל תרגיעו,כי אלא בדיוק סוג הדברים שאנחנו קוראים בעיתון עם הכותרת "נרצח בגלל שהעיר על מוזיקה גבוהה".

ובניגוד אלייך,שלא משנה לך למות ע"י מחבל או ע"י ערס קטן,נשמע דפוק,אבל לי זה כן משנה,אני חושב שהחיים שלי שווים הרבה יותר מכדי למות על כזאת שטות, והייתי בצבא בהמון מבצעים ופעולות,ואתה יודע מה ? לא היה אכפת לי למות שם,אבל לפחות לדעת שמתתי בשביל משהו מהותי,ולא למות בגלל טמטום של שניה (תחשוב גם מה המשפחה תרגיש אחרי כזה מוות טיפשי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עם כל הכבוד,אם כל אחד פה ייהפך "לשריף" לעצמו,אני באמת לא רוצה לחשוב איך ניראה, כי כל ערב אצלי ברחוב זה ייראה כמו חתונה של ערבים,עם הרבה צעקות,יריות באויר,ובדרך כלל 7-8 פצועים קל עד בינוני.

נכון,זה מעצבן לשמוע כל לילה את כל ה"דיסקוטקים הניידים",ואת כל הסתומים שמצפצפים לשכן שלהם במשך שעה מתחת לחלון שלך,אז אם על כל אדיוט כזה אני אצא ואדבר וכמו שאמרת,אתגלגל ל"הבנות",כנראה שבסה"כ אני אצטרך לשבת בכלא בערך עד גיל 736 (אחרי הורדת שליש על התנהגות טובה,כי אני בחור טוב).

לי אישית יש אקדח פרטי,וגם אם אני מחליט לרדת להעיר לאיזה טמבל שיושב לי מתחת לחלון (קומה ראשונה) ושומע את I NEED A HERO בגרסת טרנס בפול ווליום, אני בכוונה לא לוקח אקדח,מהמחשבה שאני לא רוצה להגיע למצב שאני "אחטוף את הסיבוב" אם אתה מבין למה אני מתכוון,ומצד שני אני גם לא רוצה להגיע למצב שהאדיוט ייבצע מהלך שיתן לי סיבה (אפילו מוצדקת) להוריד לו רגל.

אז קצת כנסו לפרופורציות,נכון זה מעצבן\מרגיז\בא לכם להרוג אותו\להלחים לו סאב וופר לאוזן וכו',אבל תרגיעו,כי אלא בדיוק סוג הדברים שאנחנו קוראים בעיתון עם הכותרת "נרצח בגלל שהעיר על מוזיקה גבוהה".

ובניגוד אלייך,שלא משנה לך למות ע"י מחבל או ע"י ערס קטן,נשמע דפוק,אבל לי זה כן משנה,אני חושב שהחיים שלי שווים הרבה יותר מכדי למות על כזאת שטות, והייתי בצבא בהמון מבצעים ופעולות,ואתה יודע מה ? לא היה אכפת לי למות שם,אבל לפחות לדעת שמתתי בשביל משהו מהותי,ולא למות בגלל טמטום של שניה (תחשוב גם מה המשפחה תרגיש אחרי כזה מוות טיפשי).

להרבה יש אקדח פרטי , רק שהוא ניתן להגנה עצמית ,ולא לפתרון סכסוכים - בגלל זה שרבובו לאיזשהו סכסוך הוא אפילו לא בגדר אופציה אצלי. :idea:

לגבי המוות - מצטער , לתולעים זה לא ממש משנה , הן אוכלות אותו דבר , ולא זכור לי שבחלקה צבאית מקבלים בור יותר גדול...

אתה מפספס את הנק' העיקרית שלי - הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להתנהג כמו בהמות ויתחשבו קצת גם בזולת . גם אם זה אומר שלא תשמע את המוזיקה שאתה אוהב ב-12 בלילה , כי אתה אולי מפריע לאחרים. אין הבדל אם זה באוטו ,בדירה שלך , או בטייפ שאתה מסתובב איתו על הכתף כמו שהיה פעם בהארלם.

אל תנצלו את אוזלת ידה של המשטרה (ולא משנה כרגע אם זה בגלל שהיא לא רוצה או לא יכולה) כדי להתנהג כמו חיות.

"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך".

פורסם

אקדח ? חס וחלילה! בשביל זה המציאו את

m79.jpg

מטול גז מדמיע פדרל, שצה"ל באדיבותו אימן אותי בשימוש שוטף בו 8)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

RadarJedi, אני מציע שתקרא את הדיון מחדש,

אף אחד לא התנהג כמו בהמות, והיינו מתחשבים בזולת אם השכן היה טורח לרדת ולהעיר לנו שאנחנו מפריעים לו, אך במקום זה הוא החליט לקחת את החוק לידיים ולפעול בעצמו, והתוצאה תהיה הפוכה, הגשנו תלונה במשטרה והוא ישלם טוב מאוד על הפגיעות ברכוש ובגוף.

פורסם
RadarJedi, אני מציע שתקרא את הדיון מחדש,

אף אחד לא התנהג כמו בהמות, והיינו מתחשבים בזולת אם השכן היה טורח לרדת ולהעיר לנו שאנחנו מפריעים לו, אך במקום זה הוא החליט לקחת את החוק לידיים ולפעול בעצמו, והתוצאה תהיה הפוכה, הגשנו תלונה במשטרה והוא ישלם טוב מאוד על הפגיעות ברכוש ובגוף.

אהאהאהאהאה

מה לא הבנת?!

הפרעת לו ויתכן אפילו שהוא העיר לך ולא שמעת - וזהו , תכלס זה אשמתך והוא גם יצא לא בסדר!

:?

וואלק אתתתתה

פורסם

אף אחד לא העיר לי, הוא פשוט השתמש ישר בכוח פיזי נגדנו.

כמה שזה מכוער, צריכים להבין שככה אנשים מתנהגים במדינה שלנו.

פורסם

לא דיברתי עליך באופן אישי , למרות שאם הצלחת להביא מישהו למצב שהוא יורה עליך , זה אומר דרשני.

דיברתי על התופעה המכוערת הזו של המוני אנשים (ולא לכולם מגיעה המחמאה) שלא מעניין אותם שום דבר חוץ מעצמם. אז מה אם בדרך מישהו נפגע מהם?

זה יכול להתבטא במוסיקה בלילה , בהידחפות בצומת , ב"אני רק שאלה" בקופ"ח ובעוד הרבה מקרים.

פורסם
לא דיברתי עליך באופן אישי , למרות שאם הצלחת להביא מישהו למצב שהוא יורה עליך , זה אומר דרשני.

דיברתי על התופעה המכוערת הזו של המוני אנשים (ולא לכולם מגיעה המחמאה) שלא מעניין אותם שום דבר חוץ מעצמם. אז מה אם בדרך מישהו נפגע מהם?

זה יכול להתבטא במוסיקה בלילה , בהידחפות בצומת , ב"אני רק שאלה" בקופ"ח ובעוד הרבה מקרים.

אני לא בטוח שהוא הצליח לעצבן אותו עד כדי כך שהוא ירצה לירות בו.

אני מתאר לעצמי שזאת שכונה שסבלה כמה וכמה הפרעות כאלו, וזה שירה, פשוט נמאס לו- ולא ממש עניין אותו שזה שכרגע עם המערכת שם למטה- סך הכל פעם ראשונה פה ומעולם לא הפריע לו לפני זה.

זה מה שלפחות נראה לי....

• תוכן חדש...