Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה, אז ככה אני מתקין לדים מתחת לאוטו ואני רוצה לקחת חיווט מהמנורה שבפנים כלומר לנצל את החשמל שהיא מקבלת היא יכול הלקבל אצלי באוטו (אוואו BIG LT 2005) זרם ש 10A ואני ממש לא צריך יותר מזה, ולעשות חיבור מהמצבר אני דיי מפחד כי אני עוד חדש ולא רוצה לגרום נזקים, אני יקנה בתי פיוז ופיוזים שאם יהיה קצר אבל אל כי כבר עשיתי את זה בצורה ממש מקצועית ברכב אחר שממנו לקחתי את החשמל ממשאבה שנמצאת במכסה מנוע, הוא רכב שטח שלא נותנים לו לנוח לא היה טקלות והכל עובד כבר מעל חצי שנה!

ואני רק צריך לדעת איך לעביר חיווט ומאיפ הלקחת את הקבלים

תודה

פורסם

הלדים מתחת לרכב יפעלו עם מפסק נפרד או ידלקו באופן קבוע כאשר הרכב מונע?

במקרה הראשון ממולץ להתחבר לנתיך של תאורת הפנים דרך מפסק. (לא מומלץ כי אם תשכח את הלדים דולקים תגמור את המצבר)

במקרה השני ממולץ להתחבר לנתיך של הרדיו. תוכל להתחבר ישירות להזנה של הרדיו (בתוך הרכב, ממש מאחוריו)

בכל מקרה, תאורת לדים (לפחות הפסים שאני מכיר) צורכת זרם זניח.

פורסם

כן לדים צורכים פחות מאמפר אחד גג אחד וחצי

כמובן שאני יחבר מפסק פנימי, אז אתה חשוב שאם אני יחבר לחוטי הזנה של רדיו ומפסק כאשר אני מדליק את הלדים , יש מצב שיהיה השפעה על הרדיו?

ואני יכול לחבר לחוטים האלה נניח פיוז של איזה 3 אמפר?

פורסם
במקרה הראשון ממולץ להתחבר לנתיך של תאורת הפנים דרך מפסק. (לא מומלץ כי אם תשכח את הלדים דולקים תגמור את המצבר)

בחר נתיך שהוא 25% יותר מהצריכה האמורה.

פורסם
אני מתקין לדים מתחת לאוטו...

אתה מודע לתקנה זו?

פנסים ואורות נוספים 350.

(א) ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.

(ב) הוראות תקנת משנה(א) לא יחולו על פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

במידה ואני מתקין אותם מתחת לאוטו ובחיים לא מפעיל בזמן נסיעה אלה בזמן שהאוטו עומד באזה חניון עם חברים סתם ליופי, א שוטרים לא ידעו בכלל כי לא מפעילים כמעט ב, זה לא במקום שמפריע, אז נראה לי שאני ייקח חוטי הזנה מהמפסק של המנורה באוטו או מהחוטי הזנה ש הרדיו, ואם אני לוקח את הפלוס מהמנורה משמה גם המינוס או שהוא מתחבר לשילדת הרכב?

פורסם

קיצר.

-חוט (גמיש 1.5 קוודראט עם נתיך של 2 אמפר על החוט) מהנתיך של תאורת הפנים אל המפסק

-חוט מהמפסק אל ה + של פס הלדים

-חוט מ ה - (מינוס) של פס הלדים אל גוף הרכב

יש מבין?

פורסם

אל תיגע בחיווט של התאורה הפנימית בתיקרה כי יהיה לך קשה להעביר את החיווט.

בצע חיבור פשוט בצורה הבא:

קח חוט מהפלוס במצבר, על החוט הזה תוסיף פיוז 2-5 אמפר ותחבר את הפלוס הזה לפס לדים, מהפס לדים תחבר את המינוס שלו לחוט של אחד הלחצנים של פתיחת דלת.

ואז בכל פתיחת דלת הלדים ידלקו.

את הפיוז תחבר הכי קרוב למצבר.

פורסם

מישהו מכיר חנות טובה באזור ראשון לציון בת ים חולון ?

שאני יכול לקנות ממנה את הכבלים ואת הפיוזים וכל זה, לדים כבר קניתי, ממש טובים :)

תודה רבה לכולם ממש עזרתם באמת

• תוכן חדש...