Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה יאריס שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי היום בטויוטה יאריס שנת 2003, 100 אלף קילומטר, יד ראשונה מאישה מבוגרת אמריקאית.

ללא תאונות רציניות אבל חבוטה קלות מכל כיוון. היא רוצה 51 אלף שקל. מחר אנחנו בבדיקה.

האם המחיר ריאלי ושווה? זה בדיוק מחיר המחירון של לוי יצחק, מחירון יד2 נמוך יותר - 49000.

האם נהוג להוריד במחיר ע"ח תיקון הדפיקות ומה שימצאו בבדיקה?

האם אתם ממליצים?

תודה,

שמוליק

פורסם

לדעתי אם מה שאתה מתאר, שהרכב "חבוט קלות מכל כוון" - אני לא הייתי משלם מחיר מחירון על רכב כזה.

אם זה לא מפריע לך, נסה לבקש (עוד לפני הבדיקה) שהגב' תתקזז איתך לפחות שווה בשווה על עלויות התיקונים (לפחות מה שקריטי)

והמטרה היא כמובן להוזיל המחיר של הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

מהכרותי עם השוק של היאריס, סביר להניח שאם אתה לא תשלם לה 51 אש"ח יבוא מישהו אחר וישלם. הרכבים האלו מבוקשים, למרות מחיר המחירון הגבוה שלהם, ורכבים מיד ראשונה עם קילומטראז' סביר (ואני מנחש שגם ספר טיפולים מסודר) נחטפים.

שווה? לדעתי לא. מצד שני, לי לא קוראים לוי יצחק ומה אני מבין :-P

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה ההיגיון בלרכוש רכב משנת 2003 (שאינו מבריק בשום דבר) במחיר כזה?

במחיר הזה ניתן לרכוש אחלה רכבים גם משנת 2007.

• תוכן חדש...