Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד השבוע אני מקבל את הרכב החדש שלי, פולו חדשה :).

כרגע ברשותי מגבר jbl העממי והמוכר, קומפוננט דוטק אווישן וסאב של לאנזר מקס st.

ברכב החדש אני ארצה לשדרג ולקנות hu חדש, חשיבות גבוהה לבלוטוס ואם יש אפשרות גם לבלוטוס אוודיו שאני אוכל לשמוע שירים מהאייפון דרך הבלוטוס זה נהדר.

חץ מזה אני כנראה ארצה להוסיף לי עוד זוג רמקולים קואקסלים לדלתות מאחורה ומונו לסאב.

התקציב שלי הוא ככה:

hu: עד 2000 שח

מונו: איזור ה 1000 שח

רמקולים: איזור ה 500 שח

אני מודה כבר ניסיתי כאן מספר פעמים לשאול שאלות ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שהפעם אני אצליח. וגם בשאלותי הקודמות התעסקתי יותר במערכת דאבל דין אבל ירדתי מזה והחלטתי ללכת על hu.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

הגי בי אל הוא gto 75.4 4 ערוצים, בגלל זה אני רוצה לקנות מונו ולחבר את הקואקסלים החדשים שאני אקנה למגבר הזה.

אני מעדיף לא יד 2. אני חושב שהמחירים שנתתי הם סבירים מאוד למוצר חדש.

פורסם

קואקסיאלים- מורל טמפו, או אם אתה מעדיף משהו יותר עוצמתי אז הרץ למיניהם.

הייתי מקצה למונו קצת יותר מ- 1000 ולר"ד קצת פחות מ- 2000 וכך תביא משהו יותר מאוזן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הר"ד של קלריון מעולה.

לגבי הרמקולים- ממליץ ללכת על רמקולים מאותה חברה של הסט הקדמי כדי שהשילוב בין הצלילים יהיה טוב.

פוקאל ומורל זה שני קצוות שונים בעולם הסאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קיבלתי, אז אני כנראה אלך על הקלריון כמערכת ראש ווטמפו רמקולים, עכשיו לגבי המגבר אתה חושב שמה שהראתי של קלריון יעשה תעבודה? הוא נותן 300 rms ב 4 אוהם ואם אני לא טועה הסאב שלי הוא 500 rms. תודה רבה!

פורסם

חברה, תודה רבה עזרתם לי מאוד! אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע. אני מקבל את האוטו רק בהמשך השבוע אז יש עוד קצת זמן לפני שאני קונה משהו.

• תוכן חדש...