Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שזה באמת מעניין, אבל האם אותו האלוהים שעשה את הנס והציל אותו, לא היה גם זה שהפך אותו? או שרגע אחד הוא חרא של אלוהים, ושנייה אחרי הוא עושה ניסים?

העיקר שהוא וילדיו יצאו מזה עם כניסת השבת המבורכת. אם לא היו יוצאים היא הייתה מקוללת? ואם האמבולנס היה נוסע כבר אחרי כניסת השבת, אלוהים היה כועס? כל כך הרבה שאלות... רק לאל הפתרונים :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פורום של חובבי רכב?

זאת B4 חדשה, איפה אתה רואה לג'נד?!

מעניין למה הוא התהפך.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
פורום של חובבי רכב?

מעניין למה הוא התהפך.

מותר לבן אדם לטעות, אתה יודע...

אולי הוא ביים את זה כי הוא מתחרט על ההשתתפות ב"רוקדים עם כוכבים"? :twisted:

אחרי "פעם בחיים" (או שאיך קראו לזה) אולי הוא חושב שהריקודים יסמנו אותו כ"סיסי"- הסיוט הגדול ביותר של איציק זוהר.

:lol:

פורסם
פורום של חובבי רכב?

מעניין למה הוא התהפך.

פש איזו קטילה.. סלח לי שלא זיהית את הדגם, זה כנראה אומר שההבנה שלי ברכבים היא מעטה.

בכל אופן, התלבטתי בין B4 לבין לג'נד וזה הזכיר לי נורא את האקורד אבל נראה יותר יוקרתי אז חשבתי שזה לג'נד.

פורסם

הוא בטח עשה חזרות לתוכנית בזמן הנהיגה, והתבלבל בדוושות תוך כדי צעדי ריקוד. מזל שמדובר בשבת מבורכת, זה עוד יכל לקרות ביום ראשון חלילה או ברביעי בבוקר, ואז כבר אף אחד לא יכול היה לעזור (אלוהים הרי עובד רק בשבת).

פורסם
לא שזה באמת מעניין, אבל האם אותו האלוהים שעשה את הנס והציל אותו, לא היה גם זה שהפך אותו? או שרגע אחד הוא חרא של אלוהים, ושנייה אחרי הוא עושה ניסים?

העיקר שהוא וילדיו יצאו מזה עם כניסת השבת המבורכת. אם לא היו יוצאים היא הייתה מקוללת? ואם האמבולנס היה נוסע כבר אחרי כניסת השבת, אלוהים היה כועס? כל כך הרבה שאלות... רק לאל הפתרונים :-P

בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את זה.

התשובה היא כמובן שאין תשובה. כל מה שהאל עושה זה טוב, גם אם זה להפוך את איציק זוהר. הכי טוב שתפסיק לשאול שאלות ותתחיל לעשות מה שאומר הרבי, אחרת אלוהים יהפוך גם אותך. ולך חביבי, אין גג.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

התשובה היא כמובן שאין תשובה. כל מה שהאל עושה זה טוב, גם אם זה להפוך את איציק זוהר. הכי טוב שתפסיק לשאול שאלות ותתחיל לעשות מה שאומר הרבי, אחרת אלוהים יהפוך גם אותך. ולך חביבי, אין גג.

נו באמת, איפה ההוא שמחבלים רצחו לו את כל המשפחה ואמר שזה משמיים. אין כמו להאמין במשהו בצורה עיוורת ולהטיל אחריות על מישהו אחר.

ואחרי כל השטויות שאיציק זוהר מדבר באולפן ליגת האלופות, להתהפך 5 פעמים עם האוטו זה עוד כלום :evil:

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

מאיפה אתם מוציאים את הרוע?

הסיוט של כל הורה זה לעשות תאונה כשהילדים שלו באוטו, על אחת כמה וכמה להתהפך.

אולי תפרגנו לו בגלל שהוא והילדים היו חגורים בחגורות בטיחות (אחרת התוצאות היו טראגיות)? ושבניגוד להרבה הורים דפוקים שמסיעים את הילדים על הברכיים, על המושב לא חגורים וכד' הוא כאב דואג שילדיו יהיו חגורים? כמה מכם נוסעים ברכב יושבים מאחור עם חגורה?

שבת שלום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נישא על גלי הסרקזם. צודק, לגמרי לא לעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חושב שאנה אהרונוב חיבלה לו ברכב.

השיג משמעותי לבטיחות ברכבים מודרניים כאשר רכב מלא בילדים (חגורים!) מתהפך 5 פעמים וכולם יוצאים עם פגיעות קלות בלבד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא דואג. אני הרי כופר כל כך גדול, שאם עד עכשיו הוא לא הפך אותי, זה גם לא יקרה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

5 סיבובים אמורים להעלות אותו ישירות לגמר של רוקדים עם כוכבים. לפי השיפשוף על הגג האוטו גם נסע קצת הפוך שזה בכלל ביצוע בפני עצמו.

שיהיו בריאים, וכל הכבוד שהוא חגר את הילדים שלו. עד כמה שזה נשמע אבסורדי לשבח משהו כזה, אבל זה לא משהו שהרבה הורים עושים.

פורסם

הסיוט של כל הורה זה לעשות תאונה כשהילדים שלו באוטו, על אחת כמה וכמה להתהפך.

אולי תפרגנו לו בגלל שהוא והילדים היו חגורים בחגורות בטיחות (אחרת התוצאות היו טראגיות)? ושבניגוד להרבה הורים דפוקים שמסיעים את הילדים על הברכיים, על המושב לא חגורים וכד' הוא כאב דואג שילדיו יהיו חגורים? כמה מכם נוסעים ברכב יושבים מאחור עם חגורה?

שבת שלום.

חלילה רוע! קצת לגלוג בריא על אמונה עיוורת, אבל איפה ראית רוע או מילה רעה על האדון זוהר, או חלילה על ילדיו?

אני אפילו לא אומר "מזל שהם היו חגורים". אני אומר שאיציק זוהר אב חכם, מגונן ואחראי. הלוואי ודבר התאונה יגיע לכל בית בישראל, ולכל הורה שמעיז להסיע ילדים לא חגורים. אור ירוק צריכים לגייס אותו לקמפיין, ומהר.

רק שלא יגיד בקמפיין שזה היה אלוהים שהוציא אותם בשלום - זה נטו היה בחירה אישית ומאוד מאוד נכונה שלו. אל לו ולאף אחד לבטל את עצמו ככה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...