Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רינו, בהצלחה.

מכיר את האוטו לא מעט שנים וגם נהגתי עליו פעם כשעוד היה אצל אייל במגרש מול קניון איילון. האוטו שלך כיכב באיזו פרסומת בטלויזיה עם מכונת שטיפה, אם אינני טועה.

עשה לי רק טובה ותשנה את שם האוטו בחתימה שלך ובכותרת. לאוטו קוראים סטלייט ולא סטליסר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Rino, sorry about the English (I only have a Hebrew computer at home) but I understand your brother can understand (if you can't). My advise for the time being is to get points/plugs for the time being just to get it going if you can but convert to elctronic later (better starting, better fuel consumption).

On electronic ignition for the slant six engine, a popular change is to use GM (yes) HEI ignition see here: http://www.slantsix.org/forum/viewtopic.php?t=15779

this has lots of information on converting to HEI electronic ignition (you can find used HEIs in Israel). Click on the links, he sends you to someone who has new distributors.

By the way, I was not criticising you before - if it's a six cylinder car, so what and you can do a lot to the engine if you want more performance. A slant 6 with 240 hp and 5 sp. g/box in this body is more than enough for Israel... Best, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
איזה תושבת נראת שונה?

מה שנכנס לבלוק של המנוע

שוב אני אומר רק מהסתכלות

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
אני כנראה לא מבין על מה מדובר.

האם אתה מתכון למפלג.

כן החלק שנכנס למנוע

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

היום היתי אצל בחור שקוראים לו מאיר לחלקי חילוף

והוא אמר שפלטינה מסוכן מבחינת שרפות

ועדין להחליף לאלקטרוני

והוא אמר גם את הקויל להחילף ל 40

מה אתם אומרים?

תודה רינו

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

פלטינה מסוכן מבחינת שרפות?:shock: -זאת התשובה שהאמת אני שומע בפעם הראשונה! כלומר ברור שאם נשפך הדלק על המערכת ההצתה- האוטו יעלה באש, אבל ההגדרה!:-D אני יכול להרגיע אותך- יש הרבה דברים מסוכנים לא פחות באוטו מבחינת השרפות! לא בשביל זה מחליפים את ההצתה- אלא בשביל יעילות ואמינות, אבל לא תמיד חייבים- לדעתי מערכת הישנה אם היא מכוונת ומטופלת היטב- עובדת לא רע בכלל, אלא אם אתה דורש ביצועים מיוחדים מהאוטו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פלטינה מסוכן מבחינת שרפות?:shock: -זאת התשובה שהאמת אני שומע בפעם הראשונה! כלומר ברור שאם נשפך הדלק על המערכת ההצתה- האוטו יעלה באש, אבל ההגדרה!:-D אני יכול להרגיע אותך- יש הרבה דברים מסוכנים לא פחות באוטו מבחינת השרפות! לא בשביל זה מחליפים את ההצתה- אלא בשביל יעילות ואמינות, אבל לא תמיד חייבים- לדעתי מערכת הישנה אם היא מכוונת ומטופלת היטב- עובדת לא רע בכלל, אלא אם אתה דורש ביצועים מיוחדים מהאוטו!

לא הפלטינה הלכה. רק בגלל זה אני רוצה להחליף פלטינה

הוא המליץ לי אל אלקטורניק

עכשיו עליתי מעבודה על הדודג' ובדקתי שם

יש פלטינה אני נוסע עליו כבר מעל 10 שנים בלי בעיות

אני שואל האם להחילף או להשאר אם מה אני חושב שטוב

לי פלטינה כי זה חדש לי אלקטרוני

תודה רינו

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

זה לא העניין- העניין הוא: מה עלות, ומה נח לך כרגע לעשות? אם עלות האלקטרוני לא הרבה יותר מה"רגיל"- למה לא, גם ככה אתה צריך לתקן! אם הרבה יותר יקר, ואתה עכשיו לא רוצה להשקיע דווקא בזה- ויכול להשיג פלטינה מקורית- למה להחליף סתם? -כמו שאמרת- האוטו השני שלך נוסע ככה כבר 10 שנים, והוא נסע גם עוד 20 לפני זה- אז מה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה לא העניין- העניין הוא: מה עלות, ומה נח לך כרגע לעשות? אם עלות האלקטרוני לא הרבה יותר מה"רגיל"- למה לא, גם ככה אתה צריך לתקן! אם הרבה יותר יקר, ואתה עכשיו לא רוצה להשקיע דווקא בזה- ויכול להשיג פלטינה מקורית- למה להחליף סתם? -כמו שאמרת- האוטו השני שלך נוסע ככה כבר 10 שנים, והוא נסע גם עוד 20 לפני זה- אז מה?:roll:

פלטינה עולה בסביבות 80 ש"ח

ןאלקטרוני עולה 530 ש"ח

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

ןאלקטרוני עולה 530 ש"ח

רינו קודם כל רכב מדהים אהבתי מאוד!!!

לא מצאתה את הבחור מאזור?

פורסם

ןאלקטרוני עולה 530 ש"ח

נו, אז התשובה ברורה לך, לא? -אם יש לך כסף לזה כרגע- למה לא? אם אין -ממש לא דחוף, תקנה פלטינה ותסע לבריאות- האוטו חי ככה 30 ומשהו שנה- אז אין סיבה שלא ימשיך לנסוע ככה, לפחות עד שתחליט להוציא עוד כסף לא הכרחי כרגע!:roll:

פורסם

שלום.

האמת אני עוקב אחרי השרשור מההתחלה.

בו תקשיב יש לי כמה דברים וחלקים שיוכלו לעזור לך .

צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...