Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביררתי כמה דברים וגם חברים אמרו לי

שאני לא צריך לפנות לעמדה 1 אלא צריך ללכת למכון הרישוי

להחלפה מנוע

האם זה נכון ?

ואני מלחפש מנוע 318 דודג` או פלימוט או קרייזלר.

עם גיר או 904 או 727.

תודה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שלא יכולתי לרשום בגלל שעברתי על חוקי הפורם

לפני חודש וחצי ניסו לגנוב לי את הרכב והצליחו לגנוב אותו

בערך בשעה 23:45 בלילה יום רביעי אני שומע את העזקה של הרכב פועל

ומנסים להדליק את הרכב הייתי יושן שמעתי את זה תוך כדי שינה

עד שאמרתי לא יכול להיות הרכב נדלק הסתכלתי בחלון ואין רכב

מתקשר ישר לחברת האיתורן שעל הרכב מותקן והם אמורים לי הרכב נדלק במפתח

והקוד הפלא פון ישר רצתי לסלון לראות שהמפתחות אצלי והפלא פון והכל כמו שהנחתי אותם

אני מתחיל להסביר להם שהרכב נגנב הם נותנים לי מידע שהרכב בעוד מספר ק"מ נכנס לרמאלה

אני מבקש מהם שיעזרו לי הם טעונים עד שאני לא מגיש תלונה הם לא עושים כלום בנידון

התקשרתי למשטרה ניסיתי לתת פרטים בטלפון אבל המוקדנית אומרת תבוא לתחנה אני מסביר לה

שהרכב בכניסה לרמאלה ואני צריך את העזרא שלה לעצור את הרכב

היא בשלה וכמובן איתורן אומרים עד שאין הגשה אין מה להם לעשות.

אז נסעתי לתחנה משטרה להגיש תלונה בשעה 1 וחצי אני יוצא מהתחנה מרים טלפון לחברה איתורן

ואומר הגשתי תלונה תיכנסו להביא לי את הרכב ואז בא תירוץ מספר 2 שלהם שצריך אישור מהצבא

שוב אני מחכה ומעבד זמן אחרי כשעה חזרו אלי מאיתורן מוקד מבצעים ואומר שאין עוד אישור מהצבא

יש לחכות לבוקר אמרתי להם הרכב ילך לאיבוד אז אמרו הרכב מבוטח מימה אתה בלחץ תקבל את הכסף

אם יש לך מפתח ביד

וכשה הבנתי שהם לא רוצים לעזור ביקשתי מהם לעזור לי לאתר את הרכב במיקום שאני יכנס אם רכב שיש

לו גם איתורן ויתנו לי מידע

הם הסכימו חיכיתי לאור בוקר ראשון ונכנסתי לשם אם כמה עובדי חברה שאני עובד בה

נתנו לי מקיום בהתחלה להר שלא היה כלום ואמרו היינה הרכב ושהסברתי להם שאין כלום אמרו ניקח אותך

לעלוקה הרדומה במיקום מדיוק אם זוית העין אני רואה את הרכב אם שמירה התקשרתי למשטרה פלסטינית

ולחברים שאני עובד אייתם באזורים האילו בפיתוח הכבישים אחרי כרבע שעה הגיע משטרה אבל הם לא הצליחו

לדבר אם הגנבים על לתת את הרכב הם אמרו תשאיר לנו את הרכב ואחנו ניקח מהם בכוח הסברתי לשוטר

שבאתי עד כאן אני חוזר אייתו לא משנה מה הזמנתי גרר מישראל שהיה מכון לבוא לקחת ובזמן שאחנו מנסים

לדבר אם הגנבים הגרר שלי מעמיס את הרכב ומבקש ללכת הרכב נראה שלם מבחוץ המשטרה הפלסטינית לא

הסכימה ללא אישור ממשטרה ישראל אז דברנו אייתם והם הסכימו שהרכב יבוא לבית אל ומשם הרכב יחזור אלי

כמובן אחרי בדיקה בטחונית הסכמתי

באותו היום המשטרה שחררה לי את הרכב והחזירה לי אותו שבאתי להדליק את הרכב קיבלתי שחור בעיניים

אין חוט או משהוא שלם שהם השארו הכל משכו וקראו

עכשיו אחרי חודש וחצי הצלחתי לפתור את בעיה החשמל ברכב נשאר כמה דברים קטנים כמו חום מנוע מד דלק

שזה כנראה משהו במצוף ומד מהירות שלא מדיוק ותאורה פנים הרכב לא עובד ומנוע וישר לא מתפקד כראוי {כנראה הלך סליל בפנים}

הבעיה שגם לקחו לי ספר הרכב של היינס מתוך הרכב אני מתקשה בל סיים את תיקונים האחרונים

אני מחפש ספר היינס

ומנוע לוישר

תודה ושנה טוב לכלום

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
בני זונות האלה הערבים השם יקום דמם

למה הגזענות הזאת אין גנבים יהודים? בתוך הממשלה שלך יש כאלה

מזל שמצאת את האוטו .תתנחם בזה שלפחות יש לך אותו בחזרה יש כאלה שנישארים רק עם תמונות

פורסם

רינו כל הכבוד על האומץ והיוזמה יש לציין את שיתוף הפעולה של מי שפנית אליהם ברשות הם אנשי כבוד.

עופר בן צבי

פורסם

מה אתה רציני?!אתה תותח,להיכנס ולא לחזור בלי האוטו זו הגישה גם שלי,סחטיין שתפעלת את האירוע לבד,סחטיין גם שיש לך איתוראן...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
בני זונות האלה הערבים השם יקום דמם

מסכים ב100%

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

בני זונות!!! למה לכל הרוחות הם לקחו היינס למה- למישהו שם יש פלימוט כזה בשיפוץ, כנראה! :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שיחקת אותה בענק!!

כול הכבוד!

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

רק לי היה קשה לקרוא?! אין פסיקים, אין נקודות, וכל השגיאות - לא הבנתי כלום.

בכל אופן, לפחות הרכב הוחזר.

פורסם

תודה למגיבים

מצטער על השגיאות כתיב

ולגבי ספר הינס אין רכב כזה בארץ ואת זה ניסתי לעביר להם

שגנבו לי את הרכב שבכל מקום יזהו את הרכב

אני מחפש מישהו שיכול לעזור בספר הינס חדש

ניסתי בחו"ל מחכה מעל חודש שיחפשו ועדין לא מצאו

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תוכן חדש...