Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

היום בשעה טובה (או שלא) לקחתי את הספייס שלי לטיפול הראשון שלי איתה. קניתי אותה לפני כמה חודשים וזו הייתה הפעם הראשונה שלקחתי אותה (רכב ראשון בבעלותי) לטיפול. מדובר בטיפול 80,000 שהוא טיפול גדול. הטיפול בוצע במוסך שמשון ביהוד. שמעתי (או יותר נכון קראתי) הרבה על המוסך הזה בפורום ומה אני אגיד, כל מילה נכונה. אנשים נחמדים שרוצים לעזור ולטפל ברכב העיקר שאני אהיה מרוצה. אני קורה לזה טיפול כי בדיוק כמו ללכת לרופא. (לפי המחיר רופא מומחה :? )

 

לאחר מכן לקחתי אותה גם לרופא עניים (ניקוי פנסים) יצא כמו חדש. ממש לא האמנתי.

 

איזה כיף לראות שכל מה שנאמר פה בפורום הם דברים שמתבססים על עובדות (טוב לפחות הרוב). פרום מעולה תמשיכו כך.

פורסם

משמח לקרוא נושאים כאלה.

(גם אני בעלים לשעבר של ספייס 2001 אוטומאטית. החלק שאני הכי מתגעגע אליה הוא ההגה CITY. פשוט לא יאמן כמה שזה כייף לנהוג ככה בדרכים עירוניות! )

 

 

"לפי המחיר רופא מומחה"

אולי תיתן לנו מעט פירוט על עלות חלקים ועבודה שגבו ממך?

פורסם

כמטפל קבוע בשמשון לשעבר(כי מכרתי את הרכב), המחירים באמת מאוד גבוהים(כ250 ש"ח לשעה עבודה לפני מעמ לשעה לדוגמא)

אבל מצד שני יש לך שקט נפשי כשהאוטו שם.

 

אחרי שנתיים וחצי עם ספייס המלצתי היא שאת הטיפולים הפשוטים של שמן ופילטרים, תעשה במוסך לא מורשה, רק שים לב שהחלקים באיכות טובה.

אם זה משהו יותר מורכב מזה, אז רק שמשון.

 

איתי

פורסם

הגה סיטי הוא מצב בו ההיגוי ברכב הופך להיות פשוטו כמשמעו - כמו מרגרינה!

אפשר לסובב את ההגה שאתה אוחז קיסם ב2 אצבעות

האופציה הזאת מיועדת אכן לחניות ולנסיעות מפותלות בתוך העיר עד 60 או 80 קמ"ש לפי המלצת היצרן

כמובן שזה אחלה פתח לתקלות בגלל שאנשים חסרי דעת שוכחים את ההגה על מצב סיטי פתוח ומכאן ועד להיווצרות תקלות הדרך -קצרצרה.

אתה חייב לנסות לנהוג בעצמך כדיי שתבין! במילה אחת? מדהים! מסוג ה"פיצ'רים" שיש באוטו שגורמים לך לחייך

פורסם

במהירות 60-80 קמ"ש בערך כמו שכתבת המחשב מפסיק את ההפעלה של הסיטי וההיגוי הקל כדאי שבכביש מהיר לא תעיף את הרכב לשוליים.

 

לגבי המחירים בבקשה.

 

סה"כ 1,461 טבין ותקילין.

 

שמן מנוע 10/40 121.80

שמן גיר 182.50

מסנן מזגן 43.00

4 פלאגים 140.12

מסנן שמן 42.00

מסנן אויר 51.42

גרמושקה (גומיה) לציריה 35.00

פרפלו כחול 76.00

סט מגבים 35.00

בדיקת 4 גזים (אני ביקשתי) 41.00

מתיחה של בלם יד חינם

 

סה"כ חלקים 726.83

סה"כ עבודה 533.00

 

מע"מ 201.52

 

 

סה"כ 1461 ש"ח

 

99 ש"ח ניקוי פנסים במשרדים של cartaract

חומר לשמירה על הפנסים cartaract ש"ח 30

 

סה"כ 1590 ש"ח ביום טיפולים אחד (לא זול אבל לא נורא)

 

אני יודע שאפשר לעשות טיפול כזה במקום אחר בחצי מחיר אבל זה טיפול ראשון באוטו מאז שקניתי אותו. רציתי שיהיה הכי מקצועי שאפשר. ישור קו שכזה.

×
×
  • תוכן חדש...