Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמישהו שואל עם הלוטוס היא בעצם באגי, ואני עונה ש... כן! לא סתם באגי, באגי לחוף הים... :wink:

וואו, במשפט אחד זרקת אותי פתאום עמוק לשנות התשעים, קליפ שיצא לי להקליט בוידאו וראיתי המון פעמים. הקטע הרלוונטי נמצא ב-2:07.

• תגובות 924
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואו, במשפט אחד זרקת אותי פתאום עמוק לשנות התשעים, קליפ שיצא לי להקליט בוידאו וראיתי המון פעמים. הקטע הרלוונטי נמצא ב-2:07.

בבקשה! באגי או לא באגי? :-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

טוב, צריך לסמן V גם על המטלה הזו. אז בבקשה, הסבכה הקדמית של הלוטוס, במלוא הדרה.

מאחר שאין צורך להרחיב בנוגע לתמונות, אז אין הסברים. טוב, אולי רק אחד. במקור תיכננו שהרקע של ה-"7" יהיה בשחור, אבל מצא חן בעינינו הרקע הכסוף והמקורי של הרשת. נותן איזה ניגוד מעניין לספרה שבע ובכלל לצבעים הכהים של המכונית.

בנוסף, בשתי התמונות האחרונות, שצולמו כבר בחשכה, ניתן לראות על מכסה המנוע גם סמל של לוטוס שהודבק למקומו.

תמונה 1370.jpg

תמונה 1380.jpg

תמונה 1390.jpg

תמונה 1400.jpg

תמונה 1410.jpg

תמונה 1420.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

יצא לי לראות את הרכב אתמול במקום שילדון ה-5 טורבו צילם אותה.

הרכב נראה טוב מאוד, נשמע לא רע בכלל. שמחתי לראות אותו במפגש.

סרטון של הרכב שצילמתי:

http://www.youtube.com/watch?v=MQ3FIVYZmBg&list=UUxFsTBi6knZqTCyecLdqo-g&index=1&feature=plcp דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

ללוטוס הקטנה יש כבר כמעט 700 ק"מ מאז חזרה לכביש והיא עשתה אותם באופן מעורר הערכה. מבחינת בעיות: למעט מוט המייצב - שהיה בעיה ידועה והוחלף כבר - לא התגלו בעיות רציניות, למעט כמה גליצ'ים במערכת החשמל (ביחוד בפנסים האחורים, אבל גם בנורת הביקורת לאור הגבוה). בנוסף, התגלה פגם בשגם המקבע את הרוטור של המפלג ההצתה אלקטרונית. כאשר פנינו ליצרן באנגליה, הוא מיד לקח אחריות על הנושא ושלח על חשבונו רוטור חדש, אז ככל הנראה מדובר על פגם יצור.

עד שיגיע הרוטור, אפשר בינתיים לטפל בבעיה בפנסים האחוריים (שהתגלתה כבית מנורה פגום. הוא תוקן, אבל כבר מחפשים לו מחליף באי.בי). בנוסף, הוחלפה נורת הלד של בקרת האור הגבוה וכמו כן הורכב בסיס המספר האחורי החדש, המחליף את המתקן המגושם המקורי. זה האחרון, כבר נראה יותר טוב מאשר במקור. עוד צריך להחליף את הברגים התופסים את המכלול לבודי ולכלוב, אבל עקרונית - זה הכיוון.

הטיפול הקבוע הבא של המכונית יהיה ב-1,000 ק"מ. או-אז יוחלף שמן המנוע ויעשה כיוון שסתומים, אשר לאחריו תועלה מגבלת הסל"ד ל-6,500.

אפשר להגיד שבזה הסתיים לו השלב השני והאחרון בשיפוץ המכונית. נכון, גלגל הגה חלופי עדיין לא הורכב, אבל זו עבודה של מה בכך - בבוא היום; גם ריפודים חדשים למושבים וכן מיגון לדוד הפליטה טרם נעשו, אבל אלו דברים שלא קשורים לשיפוץ, אלא באחריות של קובי.

ובתמונות:

1. מסגרת המספר האחורי.

2. זו האחרונה ביחד עם המספר.

3. ומורכבת על אחורי המכונית. הברגים, כאמור, יוחלפו בקרוב.

4. גם תאורת המספר עובדת...

5. וככה נראים אחורי המכונית, עם מסגרת המספר הקטנה. הרבה יותר נקי ויפה, לטעמנו.

6. גם נורית הביקורת לאור גבוה הוחלפה ועכשיו היא גם עובדת.

אז זהו לבינתיים. נעדכן מדי פעם מה שלום המכונית ו... להתראות בהשקה!

תמונה 122.jpg

תמונה 123.jpg

תמונה 126.jpg

תמונה 127.jpg

תמונה 125.jpg

תמונה 124.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

שלום,

שמתי לב שרוב התגובות בפורם ללוטוס ,היו יותר למולי ז"ל מאשר התייחסות ללוטוס המיוחדת .

רק מי שהכיר את מולי מבין זאת. הוא היה האחד והיחיד. בחור מוכשר בכל מה שעסק בו,

ראשית היה אדם יוצא דופן בהתייחסות לאחר ולחלש, נדיב, חבר של כולםםםםםם....

בראשית דרכו היה ארכיטקט, תיכנן ובנה בתים עד שעבר והקים את דו-עץ , בית מסחר לאספקת

עץ להרכבה עצמית של רהיטי בית, (הקדים את איקאה...) ואחר עבר לעיצוב וייצור של תכשיטים

שרוב יפיפיות חיפה ענדו אותן.

עיסוקו הרב בספורט הגלישה הביא לכך שרוב צעירי חיפה הכירו אותו , והעריצו אותו.

יהי זכרו ברוך.

עלי לציין למען ההגינות שאני בן דודו,מבוגר ממנו רק בשנה , וחוץ מהקרבה המשפחתית, היינו חברים.

נחזור ללטוס. הסיפור מיוחד הוא הגעת הלוטוס לנמל חיפה.

מולי קנה את הלוטוס כאשר שהה באנגליה, חזר לארץ וחיכה להגעת הלוטוס לנמל חיפה.

האניה עגנה ליד הרציף הראשי, ומולי חיכה יחד עם אביו , אליעזר גרובר ז"ל, שהיה אחד מנכבדי חיפה.

הדרך היחידה להוריד את הלוטוס מהאניה היה לעטוף אותה ברשת ולהוריד את הרשת בעזרת מנוף.

המנוף הוריד את הרשת ליד מולי ואביו, ואז הסירו את הרשת מהלוטוס , מר גרובר הסתכל על הלוטוס

ואמר, מה זה ? זה אוטו ? מולי השיב כן. מר גרובר הסתובב נכנס למרצדס שלו ונסע לביתו המום.

הלוטוס הייתה כל כך מיוחדת , שכל פעם שמולי לקח אותי לסיבוב, השבעתי אותו שיבוא מחר עוד פעם.

זהו להפעם, אני שמח שהחיו את הלוטוס מחדש , אולי יבוא הקסם ויחזירו לנו את מולי ???????

פורסם

עודד.

תראה איך הלוטוס הזו מחזירה עכשיו.

היא מתגלגלת ואיתה הזכרונות.

אין קוסמים לצערנו ,רק רצון טוב.

פורסם
אשמח מאוד לקבל הסבר איך הכנתם את הגריל עם הספרה 7 ? במכונת CNC ?

בחיתוך לייזר, לפי שבלונה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תוכן חדש...