Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת מגבים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה תמונות של רכבים , שצבעו את המגב (לא את החלק ש"מנגב" אלא את הברזל) , בצבע הרכב, איזה צבע אני צריך ? והיכן ניתן להשיג... אשמח גם למחירים אם אפשר

פורסם

אני צבעתי את המגבים שלי בצבע שחור רגיל (10 ש"ח בכל DIY) וזה מחזיק מעמד יפה מאוד.

אני לא צבעתי בצבע הרכב אלה בשחור (הצבע המקורי...) אבל אין בעיה למצוא ספריי צבע בכל צבע שתרצה, זה לא אמור לעלות יותר מ10-20 ש"ח.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

ייתן את התוצאות הטובות ביותר (בתנאי שמרססים נכון ועושים כמה שכבות),

והכי חשוב כשמשתמשים בספרי, לפרק :!: את המגבים מהאוטו לפני שמרססים. :splat:

פורסם

מנסיון כושל (לא על המגבים אומנם...) , ספרי לא הולך לי הכי טוב :-) , יש אפשרות לצבע עם מברשת ?, ואו אפשרות במקום לפרק (אין לי כח לריב עם זה... רכב גרמני .. תבינו)

לשים קצת עיתונים מסביב וכו ?

פורסם

לפרק את המגבים זה בדיוק שניה של עבודה , המגב מחובר עם בורג אחד בלבד :roll:

בכל מקרה אני הייתי מעדיף לעשות את זה עם ספריי ולא עם מברשת בגלל שהספריי נותן לך אפשרות לפזר את הצבע בצורה אחידה.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם
מנסיון כושל (לא על המגבים אומנם...) , ספרי לא הולך לי הכי טוב :-) , יש אפשרות לצבע עם מברשת ?, ואו אפשרות במקום לפרק (אין לי כח לריב עם זה... רכב גרמני .. תבינו)

לשים קצת עיתונים מסביב וכו ?

"סוד הקסם" לשימוש בתרסיסי צבע:

1. (הכי חשוב) לעבוד במקום ללא רוח

2. משטח נקי, מלוטש ויבש לחלוטין

3. ריסוס ממרחק של 20-25 סמ' לפחות במקביל לתנועת יד זורמת (לא "לעמוד" על אותה נקודה הרבה זמן)

צבעתי ככה את הפגושים (וגם הזרועות הוישרים) ברכב שלי (וברכבים קודמים שהיו לי) בצורה מקצועית.

עד היום לא ניתן להבחין שמדובר בתרסיס צבע פשוט (יוצא חלק ואחיד בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אז ללטש ת'מגבים ? :)

תשתמש בנייר שיוף עדין להסרת כתמים/גבשושיות מזרועות המגב.

לאחר מכן השתמש בנייר שיוף מאוד-עדין (נייר שיוף מים מס' "1000" או "1200") להעלמת חריצים שלא נראים לעין לפני הצבע. לייבש היטב, לשים עיתונים על השמשה הקדמית ומכסה המנוע ולצבוע.

כל הסיפור לא לוקח יותר מ 20 דקות עבודה.

מאידך, בנושא מגבים לא תמיד חייבים להיות יסודיים ע"מ שהעבודה תצא טוב - כבר היו מקרים שצבעתי (במכוניות ישנות) את זרועות המגבים ללא שום הכנה (רק ניקוי עם מטלית יבשה) והצבע תפס נהדר לאורך זמן.

כמובן שע"מ שהצבע יתפוס טוב ולא יתקלף - חייבים לשייף עם נייר לטש עדין ביותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לגבי פירוק... אין לי מושג איך פותחים את הדבר הזה (אתם קראתם לזה בורג...)

הריי תמונה:

mmmmagabv.jpg

אם תסתכל טוב אתה תיראה שהחלק השחור שניראה שמחובר לציר הוא רק סוג של מכסה ,תרים אותו כלפי מעלה (יכול להיות שתצטרך לשחק קצת עם הזרוע...) ואתה תיראה בורג תחתיו , תפתח אותו וזהו !

להחזיר זה כבר הרבה יותר פשוט :wink:

דוד

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם
אתה מתכוון לחלק העגול ? ניסיתי קצת לסובב את זה.. (את כל המגב קומפלט..) וזה כמעט נשבר?

לא לסובב !!

להרים !

נ.ב-מצטער על ההודעה הקודמת ,היא יצאה קצת מצ'וקמקת... :oops:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

הותקן בsound FX .

פורסם

הצלחתי! :) הוצאתי ת'מגב, ועכשיו לשאלתי, יש אפשרות עם מברשת דקה לעשות את זה? פשוט נראה לי יצא טוב יותר וגם מקצועי יותר וגם לא יטפטף וכו וכו וכו

פורסם

:shock:

זה היה מהיר...

4 דקות בין ניסיון ראשון כושל לשני שהצליח...

האוטו חונה אצלך בחדר ליד המחשב????????? :shock:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...