Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שבמכוניות המגיעות ביבוא אישי מארה"ב אין מתזים לניקוי הפנסים, למרות שבדרך כלל פנסי הקסנון מקוריים בדגמים אלו.

הסיבה לכך היא שהתקינה האמריקנית (DOT/FMVSS) אינה דורשת מתזים ו/או מערכת לפילוס עצמי של אלומת הפנסים הקדמיים.

בקטע הזה התקינה האמריקנית מפגרת (מאוד!) לעומת זו האירופית. שימו לב שרוב המכוניות בעלות הקסנון המקורי שמסנוורת הן אזרחיות אמריקניות לשעבר.

פורסם
הקסנון בסויויק מגיע ככה מהיצרן? כשמרכיבים את הרכב בטורקיה או איפה שזה לא יהיה שמים את הנורות?

או שמוסיפים אותן בארץ?!

אני זוכר שלפני שנה משהו כזה שהזמנתי את האקורד שאלתי את הסוכן בקשר לקסנון של שבסיוויק,

אז הוא אמר לי שנגמר המלאי בארץ והם קיבלו משלוח שהיה מיועד לרוסיה שמגיע עם קסנון

ויכול להיות שמאז הם פשוט שינו את חבילות האיבזור

Vw Polo GTI

פורסם

ב- B4 המפוארות (מנועי 2.5 ו 3 ליטרים ) מגיע קסנון מקורי

המתזים מחובאים בפסי ניקל צמוד שצמודים מתחת לפנס.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
הקסנון בסויויק מגיע ככה מהיצרן? כשמרכיבים את הרכב בטורקיה או איפה שזה לא יהיה שמים את הנורות?

או שמוסיפים אותן בארץ?!

הרכב מגיע כך מפס הייצור.

זה כלל לא משנה איפה הוא מורכב/מיוצר...

עד עכשיו הייתי סבלני איתך... חכה חכה... :wink:

Confidence In Motion

• תוכן חדש...