Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, שמן סינטטי 5W40 סינטטי מלא הכוונה, ליאריס 2001 אוטומטית, האם יתאים? שואל בשביל אחי הגדול, מנורת CHECK מנוע כתומה דולקת, החליפו לו איזה חיישן ועדיין לא עזר, המליצו לו להחליף שמן כי יכול להיות שהשמן שיש אצלו לא בסדר, לא ידוע לו איזה שמן שמו לו בטיפול האחרון לפני 5K קילומטרים, ההמלצות באו ממוסך מורשה טויוטה.

אשמח לתשובה ואם יש למישהו השערה מה הבעיה אשמח לעזרה גם בזה :-D

פורסם

השמן המתאים ליאריס הוא 10W30.

אם המליצו לאחיך להחליף שמן בגלל נורת check engine כדאי לו להחליף מוסך, לא שמן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
השאלה בכותרת, שמן סינטטי 5W40 סינטטי מלא הכוונה, ליאריס 2001 אוטומטית, האם יתאים? שואל בשביל אחי הגדול, מנורת CHECK מנוע כתומה דולקת, החליפו לו איזה חיישן ועדיין לא עזר, המליצו לו להחליף שמן כי יכול להיות שהשמן שיש אצלו לא בסדר, לא ידוע לו איזה שמן שמו לו בטיפול האחרון לפני 5K קילומטרים, ההמלצות באו ממוסך מורשה טויוטה.

ערב טוב לך

השמן מתאים לרכב שלך ומומלץ ביותר הוא 10W30 גם השמן 5W40 מתאים מה שכן אין שום קשר לא מכני ולא חשמלי כששמן מנוע לא תקין או לא מתאים שתידלק מנורת ניהול מנוע.

יכול להיות אצלך קוד תקלה P1349 שזה גלגל שיניים של מערכת VVT-I אז פשוא צריך להחליף אותו הוא פשוט נתפס.אבל אינו קשור לסוג או איכות שמן.

פורסם

איזה מוסך טויוטה הייתה ??

פורסם

אוקי אני יענה,

קודם כול הרכב אינו שלי, של אחי הגדול.

אני אשמח אם אחד המנהלים או אחד הוותיקים יאשר לפרסם את שמו של המוסך, לא יודע אם מותר למרות שלרוב אומרים.

אמרו לו להחליף אז אני פניתי אליכם.

מה זה הגלגל שיניים של VVT-I?? איך מחליפים? מה עלות ההחלפה? אשמח לעוד מידע בנושא.

ד"א זה אכן קוד התקלה, אחי אישר את זה, באינטרנט מופיע המידע הזה: P1349 Fuel Level Sensor B Circuit High

איך זה מתקשר לגלגל שיניים? כי חיישן כבר החליפו לו.

פורסם
אוקי אני יענה,

קודם כול הרכב אינו שלי, של אחי הגדול.

אני אשמח אם אחד המנהלים או אחד הוותיקים יאשר לפרסם את שמו של המוסך, לא יודע אם מותר למרות שלרוב אומרים.

אמרו לו להחליף אז אני פניתי אליכם.

מה זה הגלגל שיניים של VVT-I?? איך מחליפים? מה עלות ההחלפה? אשמח לעוד מידע בנושא.

ד"א זה אכן קוד התקלה, אחי אישר את זה, באינטרנט מופיע המידע הזה: P1349 Fuel Level Sensor B Circuit High

איך זה מתקשר לגלגל שיניים? כי חיישן כבר החליפו לו.[/

קוד תקלה P1349 ברכבי טויוטה ולקסוס זה אכן בעיה במנגנון VVT-I כאשר אצלך הוא מורכב בגל זיזים יניקה.

כדי להחליפו יש צורך לשחרר את מותח שרשרת ולפרק את גל זיזים..כשעתיים עבודה.עלות עם חלק ועבודה כ 1400ש''ח.

מה שכן אם בטויוטה החליפו לך חיישן ובעיה לא נגמרה אז שיחזירו את החיישן עלותו כ700ש''ח.למרות שקוד תקלה אומר שתקלה היא לא בחיישן אלה במנגנון.אז יש כאן אחריות מלאה של המוסך.

פורסם

P1349 לא קשורה לחיישן מפלס הדלק, כמו ש VOVIK אמר זה קשור לתקלה במערכת ה VVT-I.

ממה שהבנתי לרוב התקלה מתרחשת בשל בוצה שנגרמת בשל איחור בטיפולים או שימוש בשמן זול, כנראה זאת הסיבה שייעצו לאחיך להחליף שמן אך להערכתי זה לא יעזור.

תראה כאן סיבה אפשרית לבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...