Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.הרכב עשה 270 ק"מ. מבפנים הרכב נראה יחסית טוב, חלונות חשמל, מזגן מצוין וכיסאות נוחים

.מבחוץ המצב קצת שונה, צבע טיפה דהוי ומכה קטנה באמצע הטמבון האחורי שעשוי פלסטיק

.הרכב בעל מנוע בנפח 1800 גיר ידני, עם טסט עד חודש יוני 2011

.בעל הרכב דרש עליו 4500 לאחר שיחה איתו על המחיר הורדתי אותו ל 3800

בקיצור לאחר סיכום המחיר נסענו עם הרכב למוסך, אשר בעליו מתמחה בסובארו לאחר בדיקה קצרצרה של המנוע והגיר נאמר לי שמצב טוב

(?ושמספר המנוע תואם לרישיונות .(מס' המנוע הופיע בחלק העליון של המנוע ע"י שפשוף קל זה הגיוני

אני מאוד אוהב את הרכב ואת הצורה שלו, לכן רציתי לדעת מכם האם רכישה זו כדאית או שזה סתם חור בכיס וניתן למצוא משהו טוב יותר

פורסם

מס' המנוע אכן מופיע בחלקו העליון.

אם הרכב נוסע היטב, המנוע אינו מעשן והסלון נראה סביר+, שלם וסע.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ומהיא צריכת הדלק הממוצעת שלו

ואם אגיע למצב שפתאום הכל קורס ברכב, לא תהיה שום בעייה לגרוט אותו? כל עוד יש לו טסט ?1. כאילו השאלה שלי שלא יצוץ פתאום משהו שלא יאפשר גריטה. תודה רבה

פורסם
.הרכב עשה 270 ק"מ. מבפנים הרכב נראה יחסית טוב, חלונות חשמל, מזגן מצוין וכיסאות נוחים

.מבחוץ המצב קצת שונה, צבע טיפה דהוי ומכה קטנה באמצע הטמבון האחורי שעשוי פלסטיק

.הרכב בעל מנוע בנפח 1800 גיר ידני, עם טסט עד חודש יוני 2011

.בעל הרכב דרש עליו 4500 לאחר שיחה איתו על המחיר הורדתי אותו ל 3800

בקיצור לאחר סיכום המחיר נסענו עם הרכב למוסך, אשר בעליו מתמחה בסובארו לאחר בדיקה קצרצרה של המנוע והגיר נאמר לי שמצב טוב

(?ושמספר המנוע תואם לרישיונות .(מס' המנוע הופיע בחלק העליון של המנוע ע"י שפשוף קל זה הגיוני

אני מאוד אוהב את הרכב ואת הצורה שלו, לכן רציתי לדעת מכם האם רכישה זו כדאית או שזה סתם חור בכיס וניתן למצוא משהו טוב יותר

אם נפלת על רכב מסודר פחות או יותר הוא ישרת אותך עוד שנים.

הוא לא הכי חסכוני אבל בנוי ממש טוב.

יש מחלה והיא טפטוף והזעה כמעט תמידית בהגה ההדראולי.

פורסם

אני בתור אחד בן 17 וחצי שמחזיק סובארו אימפרזה 98 שגם חשב להביא לאגסי וכימעט קניתי אחת שחורה מהרצליה ברגע האחרון נסעתי ליקנות אימפרזה.

התחזוקה שלה מאוד זולה למשל ברגע שקניתי אותה היה שריקות מהמנוע משעבת מים שהיא יחסית זולה 300 שקל.

ניקוי רדיאטור שעשיתי ליפני כמה ימים עלה 250 שקל.

שמן וישור קו זה סביבות 200 שקל אם אתה יודע לעשות את זה בבית.

וכול מיני שטיות להחזרת כמה סוסונים זה כבר בחירה שלך וכול אחד מגזים עם זה כמה שבא לו.

ואני אומר ככה על החלקים כי המנוע של לאגסי ואימפרזה /גראנד לאונה הוא אותו מנוע בצורה וגם בחלקים.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

האחזקה כמובן תהייה יקרה כי מדובר באוטו עתיק שיכניס אותך למוסך כל כמה זמן.

מכיוון שחלה עליו תוכנית הגריטה תהייה בעיית חלפים ממש בקרוב - עוד מעט כבר לא תמצא כאלה בפירוקים ותצטרך לשלם כל מחיר בעבור חלפים שאתה זקוק להם.

אני לא הייתי קונה דבר כזה אבל אני לא יודע מה התקציב שלך וייתכן ואתה לא יכול להרשות לעצמך משהו אחר.

פורסם

אני מצטער להגיד לך אבל אתה ממש ישראלי טיפוסי- מצפה ודורש לקבל מרצדס במחיר של שקל וחצי.

זה רכב ש-20 שנה על הכביש ב-3800 שקל!, אל תצפה שהוא יהיה כמו רכב חדש, גם לגבי הנסיעה וגם לגבי האחזקה.

במקרה הכי גרוע, הוא יתחיל לעשות בעיות, אז הפסדת עליו 800 שקל.

תאמין לי שאנשים נופלים על סכומים הרבה יותר גבוהים.

המלצה שלי, תחסוך עוד קצת ותקנה משהו יותר נורמלי, אבל אם אין לך ברירה ואתה צריך רכב דחוף, זה ניראה לי אחלה עסקה.(אל תתייחס יותר מדי לעניין הדלק, גם ככה אני לא מצפה שהרכב, במידה ותרכוש אותו, ישאר אצלך יותר מדי)

פורסם

כבר אמרו כאן שהצריכה שלו היא לא משהו,

דבר נוסף , תבדוק חלודות ורקבונות בנתיבי הניקוז של המים כדי שלא יהיו לך שלוליות בגשם.

קח בחשבון שאם אין מזגן אז בחום, הנסיעה תהיה ממש סיוט, עם חימום אפשר להתפשר, למרות שעדיף שתבדוק שהוא עובד תקין ואין נזילות לתוך הרכב של מים מהראדיאטור,

בעיקרון אפשר להסתדר גם אם כל מה שכתבתי לך לא תקין אבל זה יהיה ממש ממש מבעס לנהוג בתנאים כאלו.

דרך אגב לרכב הזה אין ביקוש, והמחיר שהוא נמכר ממש לא גבוה, וגם אתה הולך לקנות אותו במחיר לא גבוה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...