Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שיש לי בעיה לשמוע שירים מהרדיו דיסק שהוא לא מזהה קבצי FLAC ולא WAV חשבתי אולי להעביר את הקבצים לתוך האיפוד שלי ואז משם לשמוע,אני לא מבין כלום באיטונס הזה ולא יודע איך מעבירים שירים ספציפיים ואיפה ניתן פשוט להעביר תיקיה שאני אכניס בה את כל הקבצים.

תודה לעוזרים.

Scan Speak

פורסם

אין טעם להמיר לAAC, כך תאבד חלק נכבד מאיכות הצליל, ואת כל היתרון שיש בFLAC.

AAC הטוב ביותר זה 320KBPS בעוד שFLAC ממוצע הינו 930+ KBPS.

כדי לא לאבד מהאיכות הצליל של FLAC מומלץ להמיר קודם לAIFF ואז לapple lossless, או להשאיר כAIFF שגם אותו האיפוד יקרא אך יתפוס כפי 2 יותר מקום לעומת apple lossless.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

THE ONE אחלה פתירון:-)(לא אכפת לי מהמקום שזה תופס,בנתיים) יש רק בעיה אחת כרגע, והיא איך אני משתמש באיטונס הזה להעביר את השיר לאיפוד?

תהרוג אותי ואני לא יצליח להבין את התוכנה הזאת:cry:

Scan Speak

פורסם

ניסיתי את ה AAC וזה הקליט בצורה פשוט מגעילה,וגם על 320KB.

המרתי את זה לפורמט AIFF ואחרי מאמצים רבים הצלחתי להעביר את השירים לאיפוד:-) דרך אגב זה מראה כאילו האיכות על הפורמט הזה עומדת על כ 1500KBPS,אני יודע שזה לא ממש יתכן כי הFLAC באזור ה 950,העיקר שזה שומר על האיכות,וזה שוקל יותר בכמה עשרות\מאות מגה יותר,אשמח אם תוכל להראות לי ע"י איזה מדריך אפשר להמיר את זה לאפל לואוסס.

בקרוב אני אבדוק את זה ברכב :)

תודה.

Scan Speak

פורסם

אין יתרון, לפחות מורגש לאוזן, לIAFF ע"פ אפל לוסלס, זה בדיוק כמו ההבדל בין WAV לFLAC, נכון שהKBPS נמוך יותר אבל בפועל לא מרגישים בהבדל כיוון שהאלגוריתם ההמרה כזה מוצלח.

אתה יכול להמיר לאפל לוסלס מהITUNES עצמו, בחר בטראק כלשהו ע"י לחצן ימני בעכבר ותהיה לך אופציה ל"create apple lossless version", אם אתה ממיר מדיסק תהיה לך אופציה כזאת באפשרויות הIMPORT,

חסכון בכמה עשרות GBים מובטח. :wink:

פורסם

קצת דבילי לנסות לשמוע LOSSLESS על מכשירים של אפל, כי אין להם את האפשרות להוציא סאונד מספיק טוב כדי להצדיק את זה.

אמליץ בחום להמיר את הFLAC לV0, ככה תקבל איכות מאד נאה ומשקל הרבה יותר נסבל.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תודה על עוד פורמט שניתן להמיר אליו השאלה הנשאלת פה היא איך אני שם את השירים ברדיו?

לא ממש משנה לי באיזה פורמט זה יהיה במחשב,העיקר זה שזה יעבוד על USB או דרך האיפוד ברדיו דיסק...

Scan Speak

פורסם

אני משתמש בתוכנה בקישור עבור צפייה ושמיעה של סרטים ומוסיקה בפורמט WMA המאוכסנים בתיקייה מיוחדת שהתוכנה יוצרת באייפון.

התוכנה קיימת גם עבור אייפוד.

http://itunes.apple.com/us/app/oplayer/id344784375?mt=8#

איזה כייף לי :)

פורסם
קצת דבילי לנסות לשמוע LOSSLESS על מכשירים של אפל, כי אין להם את האפשרות להוציא סאונד מספיק טוב כדי להצדיק את זה.

אמליץ בחום להמיר את הFLAC לV0, ככה תקבל איכות מאד נאה ומשקל הרבה יותר נסבל.

הצ'יפסט של האייפוד איכותי דיו כדי להשמיע LOSSLESS באיכות טובה, לא נופל לדעתי ממכשירים אחרים כמו Cowon Q5w ,Cowon S9 (בטור בעלים של אחד כזה) ,ZUNE HD ואחרים.

נכון שאי אפשר להשוות את זה למכשירים יותר רציניים כמו DAC יעודי אבל האיכות טובה מספיק למי שלא אדיופיל.

כובד המשקל נופל יותר על האוזניות במקרה כזה, עם אוזניות סבירות כמו GRADO SR80, Audio-Technica A700, אלסנדרו ושאר החברה אפשר לשמוע FLAC יופי.

פורסם

THE ONE אני אשמח אם תוכל לעזור לי בזה..

אין לי את האפשרות של CREATE APPLE:roll:

הדבר היחיד שדומה לזה שיש לי זה CREATE ACC VERSION..

אפשר לדעת למה זה?

Scan Speak

• תוכן חדש...