Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A1 במבצע השקה ללקוחות אורנג' - 137,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי עכשיו באתר של אורנג' שיש מבצע השקה על ה-A1 במסגרת מסע הפרסום BE FIRST שלהם.

במסגרתו יוצאו הרכבים במחיר של 144,900 ועליו יציעו אחת מ-2 ההטבות:

1. הנחת בסך 7000 ש"ח שתביא את הרכב למחיר כמעט סביר של 138 אש"ח.

2. אביזרים בסך 10K ש"ח מתנה.

http://www.orange.co.il/he-il/cellular/packages/deals/befirst/audi_join/

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבה מעניינת על גרסה דומה למה שיגיע ארצה למעט הגלגלים("17).

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Audi-A1-1.4-TFSI-S-line-Auto/250528/

A1 בהחלט נראית מרשימה ומעוררת חשק לקחת אותה לנסיעת מבחן. התמחור שלה, לפחות ללקוחות אורנג', הוא לא רע בכלל.

מאידך, אם המיטו לא ממש מעניינת אתכם כאלטרנטיבה, הסיטרואן DS3 נראית מפתה למדי. יחודית, ניתנת ל"תפירה" אישית ובגרסת הטורבו שתעלה 150,000 ש"ח, בעלת רמת ביצועים בליגה גבוהה יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

משוחד או לא אבל היום ישבתיי ברכב ברמה המפוארת ואני חייב לציין כי הרכב סקסי ומחרמן לנסיעה...

:-D

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אילו הייתי מנכ"ל החברה הבזיונית הזו, סמנכ"ל השיווק היה הולך מחר הביתה, בלי חפיפה.

רבותי, אם מישהו לא הבין את זה, אז כך בדיוק הורסים שם של מותג, היום אלו לקוחות אורנג' (אכן מועדון יוקרתי שקשה להתקבל אליו), אתמול לקוחות השופרסל במבצע של סקודה - ומחר אלה יהיו לועסי מסטיק בזוקה שיהנו ממבצע שיחודי רק להם.

כואב לי הלב על מה שהאדיוטים האלה עושים למותג.

פורסם
אילו הייתי מנכ"ל החברה הבזיונית הזו, סמנכ"ל השיווק היה הולך מחר הביתה, בלי חפיפה.

רבותי, אם מישהו לא הבין את זה, אז כך בדיוק הורסים שם של מותג, היום אלו לקוחות אורנג' (אכן מועדון יוקרתי שקשה להתקבל אליו), אתמול לקוחות השופרסל במבצע של סקודה - ומחר אלה יהיו לועסי מסטיק בזוקה שיהנו ממבצע שיחודי רק להם.

כואב לי הלב על מה שהאדיוטים האלה עושים למותג.

:lol:

פורסם

אז רק שליש מאזרחי המדינה יוכלו קנות במחיר הזה?

אם אני בא כאזרח פרטי לא ימכרו לי במחיר הנ"ל??

לא אוכל את הלוקש הזה...

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

המבצע הוא רק לשבועיים ללקוחות orange במסגרת BeFirst.

לדעתי 7000 שקלים הנחה או 10000 שקלים באבזור זו הטבה מעולה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

כולם יכולים לקנות את האאודי A1 גם אם הם לא לקוחות של אורנג' , ההבדל היחדי הוא המבצעים וההנחות שתקבל על הרכב , כלקוח רכב תקבל הנחות גדולות או תנאי מימיון טובים.

פורסם

היורו ירד ומחירי הרכב לא

היבואנים יכולים למכור בזול

הם פשוט מחפשים סיבה. אז קישרו את זה לאורנג וככה קיבלו גם כסף מאורנג על העסקה

כולם מרוויחים.

גם לא לקוחות אורנג יקבלו את המבצע.

פורסם

אני מסכים עם מה שאמרו פה לגבי זה שהורסים ככה מותגים, אבל (והוא גדול) בתור צרכן שמודע לשוק הרכב הישראלי ולמחירים המופקעים ביחס לעולם, לא כל כך מעניין אותי איך אני מקבל את ההנחה, מאיפה זה מגיע ומי אחראי לכך. מי שיקנה את הרכב עם ההנחה הזאת דרך אורנג' לא הולך את אותו רכב לפחות טוב מכזה שירכש בסוכנות דרך פרטי.

פורסם

אני בכלל חושב שזו דרך לשדר לכל הקהל מה המחיר במיקוח.

אם אורנג' עם אאודי, ושופרסל עם סקודה, מי עם VW? אופיס דיפו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שכחתם פרט חשוב - המלאי הוא 100 יחידות בלבד ! כך פורסם בתקשורת, כך, שממילא המבצע מיועד למיעוט זניח גם מלקוחות אורנג'.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
אני מסכים עם מה שאמרו פה לגבי זה שהורסים ככה מותגים, אבל (והוא גדול) בתור צרכן שמודע לשוק הרכב הישראלי ולמחירים המופקעים ביחס לעולם, לא כל כך מעניין אותי איך אני מקבל את ההנחה, מאיפה זה מגיע ומי אחראי לכך. מי שיקנה את הרכב עם ההנחה הזאת דרך אורנג' לא הולך את אותו רכב לפחות טוב מכזה שירכש בסוכנות דרך פרטי.

כך מרגיש זה שרוכש את הרכב במבצע.

א-ב-ל, איך אתה היית מרגיש אם היית רוכש רכב כזה במחיר מלא ופתאום אחרי שבוע יש מבצע שחותך ממחיר הרכב שרכשת 10,000 ש"ח.

נכון שזה לא נעים, שלא לאמר מבאס? נכון שבסיטואציה כזו לא היית רוכש רכב נוסף מהיבואן הזה?

ושאלה אחרונה - כרוכש פוטנציאלי, האם תזדרז לרכוש מצ'מפיון רכב במחיר מלא, או שתעדיף להיות חכם ולרכוש אותו במבצע ללקוחות בזק?

אני בכלל חושב שזו דרך לשדר לכל הקהל מה המחיר במיקוח.

אם אורנג' עם אאודי, ושופרסל עם סקודה, מי עם VW? אופיס דיפו?

למה אופיס דיפו? מה רע בהוט?

• תוכן חדש...