Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש לי ממיר כזה, היום אני קולט רק 1 ו-2 דרך אנטנה, באיכות גרועה (לא משתגע על טלוויזיה, אבל שיהיה).

הטלויזיה היא CRT, בעלת כניסות RCA ,Scart, ו- SVideo. אני מניח שאין בעיה לחבר הממיר אליה?

אם יש אפשרות לחבר דרך הממיר גם את המחשב נייד שלי (בעל יציאת DVI) - זה יכול להיות מצויין.

מה קונים? ראיתי שיש לא מעט דגמים, בקשת מחירים של 270-500 ש"ח. לאיזה פרמטרים צריך להתייחס? למישהו יש המלצה למכשיר ספציפי?

האם יש קליטה בכל הארץ? במידה ולא, איך אפשר לוודא שבאמת באיזורי תהיה קליטה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש לי של חברת APEX, קיבלתי במתנה ולכן אני לא יודע כמה הוא עולה.

אבל הוא נתקע המון, מניסיון עם 2 מכשירים בנקודות שונות.

צריך ללכת לכבות אותו עם הכפתור מאחורה ואז להדליק וזה עובד בסדר עד לפעם הבאה.

קובי

פורסם

כאן יש מפה עם מיקום המשדרים השונים ברחבי הארץ. אין דרך בטוחה לדעת האם יש קליטה אצלך בבית, מלבד לשאול ממיר לבדיקה או לשאול שכן שכבר משתמש.

לגבי חיבור המחשב - זה שיש לו יציאת DVI זה נחמד, אבל לא ממש רלוונטי. כדי שהממיר יוכל לשדר לשניהם אתה צריך שלכרטיס המסך שלך תיהיה כניסה ממקור חיצוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש ממירים שמשדרים HD - חרטה! אין שום שידור בפורמט HD בשידורים מסוג זה. מיותר לגמרי.

יש ממירים שמסוגלים להקליט על הארד דיסק או דיסק און קי חיצוני.

יש ממירים שאתה יכול לחבר אליהם דיסק און קי ולראות סרטים ישירות מהם.

בדיוק לפני שבוע קניתי ממיר של חברת APEX עם חיבור USB שמקליט גם.

עלה 289 שקל במחסני חשמל.

ליתר ביטחון קניתי אנטנה שמגבירה את עוצמת האות הנקלט - 89 שקל.

(האנטנה זה פשוט מלבן שטוח, כמו ממיר רק יותר קטן)

אני גר באיזור ראשון לציון וכשרכשתי את הממיר המוכר ציין במפורש שלא בטוח שתהיה קליטה ושאין אפשרות להחזיר

את הממיר במידה ואין.

ממליץ לך לקנות את האנטנה הנוספת (נקראת אנטנה אקטיבית) שמתחברת לממיר.

קח בחשבון שתצטרך למקם את האנטנה במיקום שיאפשר לה לקלוט בצורה מיטבית.

כששמתי את האנטנה על מדף או על הממיר היא לא קלטה כלום ולא ראו כלום ורק כשהחזקתי אותה גבוה יחסית ראו

תמונה חלקה, ובנוסף גיליתי שאם היא נוגעת בקיר חיצוני אז הקליטה אפילו משתפרת יותר...

מפה לשם, יש לי בסלון אנטנה תלויה מהמדף עם חוט דייגים כך שתהיה באוויר

ולא תונח על שום רהיט, אבל תיגע בקיר חיצוני... :wink:

מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

פורסם

תודה! אני מניח שארכוש ממיר ואנסה, אין לי ממי להשאיל לבדיקה.

ראיתי שיש בעיקר ממירים של Apex ושל Konka, האחרונים מומלצים יותר. מישהו מכיר מנסיון אישי?

לגבי חיבור המחשב - זה שיש לו יציאת DVI זה נחמד, אבל לא ממש רלוונטי. כדי שהממיר יוכל לשדר לשניהם אתה צריך שלכרטיס המסך שלך תיהיה כניסה ממקור חיצוני.

הפוך גוטה, הפוך. הייתי רוצה לחבר את הנייד לממיר ע"מ לצפות בתכנים ממנו על הטלויזיה (מה שהיום אני לא יכול לעשות, כי אין לי יציאה אנלוגית במחשב, או כניסה דיגיטלית בטלויזיה).

ר. פרסקי

פורסם

אני בין הראשונים שרכשו ממיר דיגיטלי.

אני קניתי KONKA.

רוב הזמן התמונה מצויינת, כבר כמה חודשים לא היו בעיות של קליטה (כנראה הקימו משדרים חדשים באיזור).

אבל, כדי שכל העסק יעבוד , חיברתי שתי אנטנות ביתיות (מהסוג הישן, עם קרניים) אחת לשניה ולממיר.

כך שיש לי טלויזיה (פנסוניק מלפני 10 שנים) עם שני חייזרים מלמעלה.

הסיבה העיקרית לבעיות קליטה זה המיקום הרחוק של הטלוויזיה\אנטנה מהחלון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפותח השרשור - אתה רואה כיום ערוץ 1+2 דרך אנטנה מרכזית של הבניין?

אם כן - אז אותה אנטנה בדיוק תקלוט מעולה את השידורים הדיגיטליים.

אתה לא צריך שום אנטנה נוספת, רק לקנות ממיר ולחבר אותו לשקע האנטנה המרכזית בקיר, זה הכל.

לגבי המחשב - אין לו יציאת SVIDEO? באסה. יש לך בעיה.

מה שכן - בחלק מהממירים היום אפשר לתקוע DOK עם סרטים ולראות בכיף, בלי מחשב. אולי זה עוזר לך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא צריך שום יציאת svideo. מספיק יציאת USB, שאליה מחברים דונגל DVB-T. עולה כ-5 דולר באיביי/דילאקסטרים (יוצא בערך 50 ש'ח עם המשלוח, בארץ אני מאמין שזה עולה 100-200).

http://cgi.ebay.com/Digital-USB-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-TC1-/180571032120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0adf4a38

פורסם

אם היית משקיע דקה בקריאת ההודעה היית מבין שהוא לא מעוניין לראות טלויזיה על מסך הלפטופ אלא לראות את התוכן של הלפטופ על הטלוויזיית CRT שלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפותח השרשור - אתה רואה כיום ערוץ 1+2 דרך אנטנה מרכזית של הבניין?

אם כן - אז אותה אנטנה בדיוק תקלוט מעולה את השידורים הדיגיטליים.

אתה לא צריך שום אנטנה נוספת, רק לקנות ממיר ולחבר אותו לשקע האנטנה המרכזית בקיר, זה הכל.

לגבי המחשב - אין לו יציאת SVIDEO? באסה. יש לך בעיה.

מה שכן - בחלק מהממירים היום אפשר לתקוע DOK עם סרטים ולראות בכיף, בלי מחשב. אולי זה עוזר לך.

לא בניין - בית פרטי במושב. יש לי אנטנה על הגג, היא מנותקת. אני קולט עם חוט אנטנה שמחובר בצידו האחד לטלויזיה וצידו השני יושב על המדף :).

שווה לנסות לחבר את האנטנה שעל הגג? היא צריכה משהו כדי לעבוד (מגבר או משהו בסגנון) או פשוט להוריד ממנה חוט? יש שם כמה חוטים, אולי אנסה (בזהירות לא ליפול מהגג, כבר הייתי ממש קרוב לזה).

לא צריך שום יציאת svideo. מספיק יציאת USB, שאליה מחברים דונגל DVB-T. עולה כ-5 דולר באיביי/דילאקסטרים (יוצא בערך 50 ש'ח עם המשלוח, בארץ אני מאמין שזה עולה 100-200).

http://cgi.ebay.com/Digital-USB-DVB-T-HDTV-TV-Tuner-Recorder-Receiver-TC1-/180571032120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0adf4a38

תודה על הנכונות, וויל כבר הסביר לך שאני רוצה ההיפך (לראות בטלויזיה תכנים מהמחשב).

אם אני משיג מתאם DVI ל-VGA, אני יכול להוציא מה-VGA כבל Svideo? המחשב הוא מקבוק פרו, שהבנתי שיציאת ה-DVI שלו כוללת גם אות אנלוגי. יש חיבור DVI ל-Svideo של אפל שאמור לעבוד, רק שהוא לא קיים בארץ, ולא מצאתי חנות שתשלח לישראל.

ר. פרסקי

פורסם

יש לי ממיר של קונקה כבר חצי שנה.

אני משתמש באנטנה שהגיעה עם המכשיר בלי שום תוספות.

בהתחלה ניסיתי לקלוט עם האנטנה הישנה שעל הגג אבל זה לא ממש עבד.

אני גר בראשון לציון, ואין יותר מידי בעיות קליטה. לפעמים התמונה קופאת לשניה ואז הכל ממשיך כרגיל.

המכשיר פשוט לתפעול, אבל הממשק שלו קצת מיושן. הזכיר לי בהתחלה את הגרפיקה של הטלטקסט...

בסה"כ כדי לראות מידי פעם חדשות זה בהחלט מספק.

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

בחנות בה נהגתי לעבוד, הממירים של KONKA נהגו לחזור בצורה מפחידה. הרבה אנשים התלוננו על איכות הקליטה (אזור השרון).

קראתי כמה ביקורות מצוינות על הממיר של NOWCOM באתרים שונים, שכללו את HOMETHEATER.CO.IL.

פורסם

נצל"ש - בעזרת ה' השבוע,תכננתי לקנות מבאג את הממיר הזה :

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8505&perur=4

מישהו התנסה ?

עד היום אני וזוגתי צפינו בטלוויזיה בסלון (ענתיקה) עם אנטנה חיצונית ב50ש"ח.

ערוץ 2 קלטו באופן סביר,ערוץ 1 קלטו חלק לגמרי :|:D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...