Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיוויק יש להציע איכות גימור טובה יותר מהאוקטביה והגטה, מנוע 1800 זריז ואמין , לטעמי רכב מוצלח יותר מהגטה הנוכחית ומהאוקטביה,

ולכל המתלהמים למינהם, אני נוסע בסקודה סופרב חדשה אותו פנטסטי ככה שאין דבר נגד פוולצווגן, ולאחרונה רכשנו לעסק שלנו גטה 1.4 tsi לדעתי הסיוויק מוצלחת יותר. 

פורסם

מצטער איכות הגימור בהונדה לא ברמה של האוקטביה. בנוסף הספסל האחורי שלה לא ראוי לאנשים בוגרים.

נסעתי בהונדה נסיעה ארוכה לים המלח וחזרה וחוץ ממנוע/גיר טובים המכונית די אכזבה אותי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם אתה מחפש show, אז הג'טה תעשה עבורך שירות טוב כי הרבה אנשים יחשבו שאתה נוהג בפאסאט.

אם אתה מחפש משהו שמשדר תדמית עממית יותר עם תא מטען גדול מאוד ושימושי (5 דלתות) אז הסקודה מתאימה יותר.

יש סיכוי טוב שתמורת X ש"ח הסקודה תציע אבזור עדיף, אבל אני אומר זאת לא מבדיקה אלא הערכה בלבד בגלל מיצוב כל אחד מהמותגים מבחינת צ'מפיון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם משווים מחירון למחירון אז את הג'טה 1.4 TSI שנמכרת ברמת גימור אחת עולה כמו האוקטביה בדגם המאובזר שלה שרשימת האיבזור שלה מתעלה על של הג'טה. בדגמים הבסיסיים רמות האיבזור כמעט זהות אבל המחירים כאמור, לא.

יש לציין שהפער בין דגם ה-1.4 160 של הג'טה ל-1.8 של האוקטביה שהספקם זהה הוא הרבה יותר גדול. אמנם הג'טה בדגם הזה מגיעה מאובזרת למדי אך יש פער של כ-12 אלף שקלים בינה לבין הסקודה המאובזרת. מבחינת ביצועים בדגמים האלה דווקא האוקטביה מובילה לפי נתוני היצרנים.

פורסם
מנוע חלש יותר זה נכון אבל חוסר השבלול הוא לא חיסרון (תבדוק כמה עולה לשפץ אותו).

היתרון הגדול של הפלואנס הוא דווקא הנוחות ומרחב המחיה של הנוסעים.

הפלואנס תהיה שתיינית דלק לעומת האוקטביה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השאלה בכמה.

נכון שמנועי ה TSI חסכוניים אבל לטובת הפלואנס עומד ביטוח זול מאוד שמקזז את ההפרש ובנסועה ממוצעת ישאיר עודף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, מתי לאחרונה בדקת את עלויות הביטוח של האוקטביה?

בגרסאות הבנזין המחירים שפויים מבעבר - ודרך צ'מפיון עלות הביטוח זולה עוד יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שי, מתי לאחרונה בדקת את עלויות הביטוח של האוקטביה?

בגרסאות הבנזין המחירים שפויים מבעבר - ודרך צ'מפיון עלות הביטוח זולה עוד יותר.

מחזק.

ממש לפני מכירת האוקטביה שלי חידשתי את הביטוח, אמנם לא היה שינוי מהותי במחיר שהיה בסדר גמור גם לפני כן (3300 למקיף) אבל הסירו את הצורך במערכת איתור (עלות של 600 ש"ח דמי מנוי לשנה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

3300 למקיף זה שפוי?

אני מבטח את המגאן שלי ב 1800 ש"ח לשנה והיא עוד רשומה על שם חברה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אל תשכח שה-VRS מוגדרת כספורטיבית ולכן גם עלויות הביטוח מעט גבוהות יותר.

אנחנו קיבלנו הצעת ביטוח של 2700 ש"ח על 1.2TSI חדשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קספר- 3300 מקיף על VRS זה ממש זול.

אני משלם משמעותית יותר.

היכן ביטחת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

י.ק.ב סוכנויות לביטוח.

חברת הביטוח היא הפניקס, המסלול מיוחד כי מחיר רגיל הוא באזור ה- 3900 ש"ח (גם לא נורא לרכב ספורטיבי+סטטיסטיקת הגניבות של האוקטביה).

פורסם
אם אתה מחפש show, אז הג'טה תעשה עבורך שירות טוב כי הרבה אנשים יחשבו שאתה נוהג בפאסאט.

איזה "SHOW" בדיוק? אולי אנשים יחשבו שהוא סמויה.

ולכותב המקורי אני לא נסעתי על האוקטיבה אז אני לא יכול ממש לעזור לך אבל על הגיטה בצעתי נסיעת מבחן ומדובר באוטו נוח למרות שמי שיש מאחורה אמר שהאוטו מעט מקפץ, בכללי המנוע פנטסטי רק הבאסה זה עם הזמני הספקה והמחיר שאם כול כבוד לא שווה ומתומחר גבוה.

פורסם
י.ק.ב סוכנויות לביטוח.

חברת הביטוח היא הפניקס, המסלול מיוחד כי מחיר רגיל הוא באזור ה- 3900 ש"ח (גם לא נורא לרכב ספורטיבי+סטטיסטיקת הגניבות של האוקטביה).

נכון, המקיף על ה RS שלי הו כ 3900 ש"ח, וזה עוד המחיר הטוב.

פורסם

כאחד שנהג בשני הדגמים ומספר המנועים שיש גם אז אם זה היה לבחירתי אז אני הייתי לוקח את האוקטביה בגלל הנוחות (ישיבה כמו בכורסה) וכן תא המטען הענק !!!.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...