Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה CDX 1800 אוטומטית שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם!!

מזה כשנתיים יש ברשותי אופל קורסה 1.4 אוטומטית (90 כ"ס) וכבר עשיתי בה 50.000 ק"מ

וב"ה ללא שום תקלות חוץ מטיפולים שוטפים.

אני חייב לציין שהרכב מאוד חזק ומאיץ יפה מכל מהירות שיוט אפילו בעליות של ירושלים בקלות אני עוקף

רכבים יפניים ידועים בעלי נפח מנוע של 1600\1800 וכד'...

לאחרונה התעורר צורך להחליף את הרכב למשהו קצת יותר גדול וחשבתי על האסטרה 1800 CDX אוטומטית שנת 2001

רציתי לשאול את המבינים בדבר מס' שאלות:

1) איך הדגם הספציפי הזה של האסטרה ? (קצת פרטים נוספים וחוות דעת אשמח לקבל)

2) איך הדגם של ה 1800 לעומת ה 1600 (נהגתי קצת על ה1800 בעיר) ואיך הצריכת דלק של ה 1800 לעומת 1600?

3) האם רמת האמינות של האסטרה תהיה כמו של הקורסה שברשותי? (כי אני מאוד מבסוט ממנה)

דרך אגב ההפרש במחירון בין האסטרה 1800 לקורסה שלי הוא רק 2000 ש"ח בלבד......(לכן הכדאיות אני חושב)

תודה מראש לכל העוזרים והמבינים בדבר...

פורסם

זה שאתה כנראה קורע את האוטו שלך בטורים גבוהים ועוקף רכבים "יפנים ידועים" בעלי נפח מנוע גבוה יותר, לא אומר שהרכב שלך יותר מהיר. לא כולם נוסעים לחוצים.

לא יודע למה אך לא יכולתי להתעלם מההערה שרשמת.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם
זה שאתה כנראה קורע את האוטו שלך בטורים גבוהים ועוקף רכבים "יפנים ידועים" בעלי נפח מנוע גבוה יותר, לא אומר שהרכב שלך יותר מהיר. לא כולם נוסעים לחוצים.

לא יודע למה אך לא יכולתי להתעלם מההערה שרשמת.

3000 סל"ד בשבילך זה נקרא טורים גבוהים????

עשה טובה חבר, ביקשתי חוות דעת מאנשים שמבינים ברכבי אופל....

ולא, לא אמרתי את זה כדי להשוויץ או משהו אלא רק כקומפלימנט לרכבי אופל.....

פורסם

האסטרה המדוברת היא רכב מוצלח למדי, זכור לי שבאותה תקופה כל עיתוני הרכב שיבחו אותו, למעט אולי בסעיף העיצוב השמרני. גם צה"ל בחר בו להיות רכב סא"ל במשך שנים רבות בגרסת ה-TDI.

ע"מ ללמוד מנסיונם של חברי פורום שהרכב היה בבעלותם, מומלץ לבצע חיפוש או לבקר במדריך הרכב המשומש (קישור בראש העמוד).

על פניו, נראה שמדובר בקניה טובה.

• תוכן חדש...