Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב,

בנובמבר אני צריך לעשות טסט לאוטו ויש לי בעיה עם המשולשים, והשאלה שלי היא כמה יעלה לי להחליף את שתיהם כולל עבודה?

ועוד משהו, מישהו יודע איך אפשר לדעת מה מצב הטיימינג באוטו בלי להסתכל על מתי היה הטיפול האחרון? כבר יצא לי להיכוות מטיימינג שנקרא בנסיעה בסובארו אימפרזה לאונה,

ושאלה אחרונה, יש איפשהו באינטרנט שאפשר לראות את כל הדברים שבודקים בטסט לרישיון רכב?

תודה מראש לעונים

פורסם

להחליף משולש מתחיל מ250 שקל בערך ויכול להגיע ל300 ויותר, תברר במוסך, בחיפוש תמצא טלפונים של מוסכים.

לגבי טיימינג, בעיקרון אין שיטה ממשית, אבל סימפטום שאני מכיר, הוא לבדוק אם יש סדקים על הרצועה מהצד הפנימי שלה. אבל זה משהוא שלא מסתמכים עליו, ולא תמיד נראה לעין וכמובן בתנאי שיש לך גישת ראייה לרצועה הזאת ושאין לך שרשרת אלה רצועה. הכי בריא זה לפי הקילומטרז'.

מתוך אתר התחבורה:

"מה כולל מבחן כשירות תנועה?spacer.gifהמבחן כולל את הבדיקות הבאות: זיהוי הרכב ובעליו, זיהום אוויר, מערכת ההגה, תחתית הרכב, אורות, בלמים וכיוון גלגלים."

פורסם

לא ממליץ לך להרכיב משולשים סיניים, העלות שלהם זולה אבל האיכות שלהם עוד תורגש מהרגע שהם יגיעו לידיים שלך, תרגיש שהם קלים מידי ודקים.

אם התותב האחורי במשולש הלך אז תוכל להחליפו לבד עלותו כ120 ש"ח, ההרכבה פשוטה מאוד 2 ברגים ואום אחד + 2מכות פטיש והוא בחוץ.

אם צריך להחליף גם בול-ג'ויינט אז לא כ"כ מסובך להחליף אותו 2ברגים עם אומים שתופסים אותו למשולש ובורג אחד עם אום שתופס אותו לנאבה, עלותו כ 80ש"ח(ליחיד) למרות שזה כ"כ פשוט להחליף הייתי מציע לך לפנות למוסך מכיוון שמדובר בחלק בטיחותי, שהרכבה לא נכונה עם חיזוק לקוי יוביל לאסון.

יש לחזק עם ידית מומנט ומומלץ לשים טיפה של לוקטייט על הברגים.

אם התותב הקדמי במשולש הלך, אז יהיה קשה מאוד להשיגו בארץ וההחלפה שלו מתבצעת עם פרס, או עם כלי מיוחד שחולץ אותו ומרכיב את הישן.

לגבי רצועת התזמון, לא ניתן לדעת כמה זמן/קמ היא מורכבת ולכן מומלץ להחליף אם אין תיעוד להחלפה שלה, בכל מקרה במנוע הזה לא יגרם נזק אם היא תיקרע, אבל לא כדאי לקחת סיכון מיותר.

• תוכן חדש...