Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצטרפתי לתוכנית חיילים של אורנג לפי כ-4 חודשים.

הוסבר לי כי החיוב הוא 55 שקל כולל מע"מ בחצי שנה הראשונה ו75 לשנה נוספת (סה"כ התחייבות של שנה וחצי)

בחשבוניות שקיבלתי מאז החיוב הוא 71 שקל.

פניתי מספר רב של פעמים אליהם כאשר רק אחרי כ-4 פעמים הם אמרו כי הנושא בטיפול ואקבל זיכוי תוך 4 ימי עבודה.

חיכיתי חודש מאז ולא קיבלתי שום זיכוי.

היום ניסיתי להתקשר אליהם תוך בזבוז של כשעתיים ללא מענה המבוקש.

אין לי דרך לקבל שירות ולא את הזיכוי שמגיע מלבד הנסיעה שתגרום לי לבזבוז כסף וזמן נוסף.

אודה לעצתכם להמשך הטיפול.

פורסם

בדיוק מה שהוסבר לי.

ממש נמאס לי לשחק איתם כמו חתול ועכבר.

שלחתי עכשיו פניה אליהם והעתק למשרד הצרכנות.

פורסם

אתה כל כך צעיר ותמים שזה ממש חמוד.

תביעה נגד אורנג'? אהאה... כן....

נסה את מזלך מול אמון הציבור או דני שדה מידיעות אחרונות. שני ידועים ביכולתם "להזיז" גופים גדולים כמו אורנג' ולגרום להם לקיים הבטחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם נעשתה הפרה של החוזה מצד אורנג' אתה אפילו יותר ממוזמן להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות. רק חשוב שתבסס את דבריך ודאג שבאמת נעשתה הפרה מצידם.

172

פורסם

בחוזה כתוב שחור על לבן 55 ש"ח ומחוייב ב 71 ש"ח

בדוק אם עוד כמה חברים חיילים אם נעשה להם אותו תרגיל.

אם התשובה חיובית מגישים

תביעה ייצוגית ביחוד אם מדובר בחברה קיקיונית כמו אורנג'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאישתי היה מקרה דומה.

סיכמנו שהחשבון יהיה 90 שקלים.

החברם החמודים מאורנג' עמדו בהתחייבות רק כמעט כפול. קרי, 160 שקלים בחודש.

התקשרתי, התרוצצתי אמרו שיחזרו ולא חזרוממש מלחמת התשה ועצבים.

הפתרון היה די פשוט:

שלחתי פקס ללשכת המנכ"ל, תוך 17 דקות וחצי קיבלתי מענה עם התנצלויות וכמובן פיצוי על הטרחה ועוגמת הנפש.

כמובן שכותרת הפקס היתה "התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים" ותיבול כמו "במידה ולא תעמדו בסיכום עימי ולא אזכה לפיצוי הולם אפנה לבית המשפט למימוש הסעדים המגיעים לי על פי כל דין" וכו' לא מזיק.

פורסם

כולם נהיו עורך דינים...

יאללה תתבע, מועצת צרחני העופטופיק מאחוריך!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...