Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה רעש מערכת שסתומים תזמון, בלאי דסקיות הילוכים

מה העלות של התקלות הללו ואיזה נזק ייגרם, אם בכלל במידה ולא יטופלו

אגב הרכב שלי מזדה לנטיס 323 98' מנוע 1800 עשה 177

פורסם

תקלות כסת"ח שהן פרי יצירתו של המח הקודח שלהם. תכניס אוטו בן שבוע ותקבל את אותה שורה.

אין תקלות כאלה, הן לא קימות ואם יש, זה יהיה ברמה שאתה לא תרצה לסוע באוטו ותרוץ ישר למוסך.

מה אתה מצפה, שהמנוע יהיה חרישי כמו רולס רוייס.

פורסם

אם רשמת את "התקלות" האלו מתוך טופס הבדיקה אז לרוב מדובר בכסת"ח ואין ממה לדאוג.

הוצא את מדיד השמן גיר, אם צבע השמן אדמדם נקי וההילוכים מתחלפים כמו שצריך ללא בעיות מורגשת הגיר תקין.

אם שמן הגיר שינה את צבעו לחום כהה או אפילו שחור אז הגיר עומד לשבוק.

לגבי רעש ממערכת תזמון שסתומים, יכול להיות כי מדובר במותחן של רצועת תזמון, לדעתי אין לכך כ"כ משמעות פשוט מבצעים טיפול טיימינג אם לא בוצע לאחרונה (הטיפול טיימינג ברכב הזה הוא כל 90 אלף ק"מ, אתה מתקרב ל 180 ובקרוב תצטרך לבצע טיפול טיימינג) אין לך ממה לחשוש מהרעש החלפת טרצועה ומותחנים תפתור את הבעיה.

שאל את הבוחן מהיכן מקור הרעש עם ממערכת התזמון או מהשסתומים, במנוע הרכבך אין מרימים הידראולים כך שלא הייתי דואג יותר מידי והמנוע ב98 שקט יותר מהשנתונים הקודמים, פשוט על הדרך בטיפול טיימינג תבקש לבדוק את הדיסקיות ריווח של השסתומים(שימסים) והחלף אותם במידה והמרווח לא תקין.

בקיצור ולסיכום לא הייתי מייחס למה שנכתב כ"כ חשיבות, יש לבדוק ואם צריך אז לטפל.

פורסם

אה גם הדיסקיות אין בן אדם בעולם שיכול להגיד לך עד כמה יש להם בלאי, בלי לפתוח את הגיר.

אז תבין עד כמה רצינית ההצהרה הזאת. כסת"ח נטו.

פורסם

חשבתי שזה לא קשור אבל הבנתי שכן רשום לי "שמן כהה בלאי דסקיות הילוכים" אבל למיטב נסיוני על רכבים שנהגתי, ההילוכים עוברים בסדר גמור אבל מחר בבוקר בכל זאת אגש למוסך שאבא שלי מטפל במזדה שלו

• תוכן חדש...