Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אבא שלי עבר תאונה לפני כמה ימים והלך האוטו, ב"ה הוא יצא בלי פגע. ועכשיו אבא שלי מחפש מכונית חדשה.

בכללי היה לו סובארו לאונה שנת 90 .

בעקרון זה הקרטריונים שהוא מחפש:

תקציב: 30,000 ,אפשר לחרוג אבל לא בהגזמה

נפח מנוע: 1600

5 מקומות ישיבה

שיהיה אמין ושלא ישתה דלק

בכללי הרכב אמור לשמש למשפחה וגם לאכסון דברים... תודה מראש!

פורסם

אני אוהד של הסוזוקי ליאנה. רכב נוח, גבוה (לכן נוח לכניסה ויציאה), בגרסת ה-4 דלתות יש תא מטען ענק ובגרסת ה-5 דלתות תא גבוה אם כי לא עמוק (סה"כ בגרסת ה-4 דלתות התא יותר גדול). דבר חשוב - רכב אמין מאוד. החסרונות - לא זריז במיוחד ואני לא בטוח שכל כך חסכוני בדלק.

רכב נוסף שהתנסיתי בו עם נסיון מצוין הוא הקורולה של סוף שנות ה-90 - אמין מאוד, יותר זריז מהליאנה, מצד שני תא המטען יותר קטן ומרחב הרגליים בספסל האחורי יותר קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לבחור מלמעלה לגבי הליאנה, 4 דלתות שנת 2002 יכולה להכנס לך לתקציב, רכב נוח מאוד, תא מטען גדול מאוד, רכב מרווח ומפנק, אחזקה זולה מאוד וגם יחסית למנוע 1.6 אוט' הרכב די חסכוני.

פורסם

לדעתי שיחפש אוקטביה מיד פרטית וק"מ נמוך, אוטו ענק יחסית לסגמנט שהוא משתייך אליו, באגז' מאוד גדול (כתוצאה מדלת חמישית בן היתר), ולא סתם משתמשים בו במשטרה, במוניות, וכמעט בכל מקום, הוא פשוט אמין, מין לאונה מודרנית מהבחינה הזו:roll:

• תוכן חדש...