Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי רדיו דיסק של פיוניר 6400R שמפעיל רמקולים וסאב אז כיוונתי את הHU לSUPER BASS הכיוון היה מיועד רק לסאב ולא לרמקולים הקידמיים ...אבל גם הרמקולים עובדים על סופר באס..

השאלה שלי היא אם אני יכול לכוון את הסאב לחוד ואת הרמקולים לחוד בHU הזה??

פורסם

קודם כל, יש לך יציאה נפרדת לסאב?

שנית, יש לך חיתוך לקידמיים במגבר (אבל כנראה הSUPER BASS מגביה גם תדרים שמעל החיתוך)

אם אתה רוצה יותר באס, תגביה את הגיין.

Scooby WRX

פורסם

בפיוניר שאתה שם סופא באס זה מגביר לא רק את הסאב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1.בפיוניר אתה מחבר את הסאב לREAR ואת הרמקולים לFRONT ואת הרמקולים שלא מוגברים ליציאות האחוריות! זה בדוק. תוודא שזה ככה

2.אחר כך כבה את המכשיר תלחץ ארוך על FUCSN או איך שכותבים את זה יפתח לך תפריט תגיע לחלק שבו יש לך ככה שליטה על האחוריים אם הם FUUL או S.W,תבחר בFULL ואחר כך על שליטה INT,אתה כבר תראה את זה שם.

תפעיל את המכשיר מחדש ותכוון את הסאב דרך האופצייה של השליטה עליו מהתפריט של האודיו (ואת כל המערכת בכלל אתה תגיע לביצועים טובים בהרבה)

זה חייב לעזור כי היציאות שלו למגבר הם עם מתח די גבוהה....

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
1.בפיוניר אתה מחבר את הסאב לREAR ואת הרמקולים לFRONT ואת הרמקולים שלא מוגברים ליציאות האחוריות! זה בדוק. תוודא שזה ככה

2.אחר כך כבה את המכשיר תלחץ ארוך על FUCSN או איך שכותבים את זה יפתח לך תפריט תגיע לחלק שבו יש לך ככה שליטה על האחוריים אם הם FUUL או S.W,תבחר בFULL ואחר כך על שליטה INT,אתה כבר תראה את זה שם.

תפעיל את המכשיר מחדש ותכוון את הסאב דרך האופצייה של השליטה עליו מהתפריט של האודיו (ואת כל המערכת בכלל אתה תגיע לביצועים טובים בהרבה)

זה חייב לעזור כי היציאות שלו למגבר הם עם מתח די גבוהה....

גדול אחי!

תודה רבה על העצה זה עבד.... :D

• תוכן חדש...