Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה קצרה:

אני ברשת פלאפון מכשירי htc לא באים בחשבון בגלל נושא הקליטה הלקויה ברשת פלאפון, נקודה.

מכשירי נוקיה החדשים (סידרת n) פתחתי שירשור לגביהם, רק דברים שלילים נאמרו ולכן הם לא באים בחשבון.

סידרה e זה בכלל לא מה שאני מחפש.

התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח (רצוי פחות), יירכש כמשומש.

*מצלמה 5mp לפחות, רצוי מאוד שיהיה פלאש.

*אפשרות הרחבה ל8g מינ'

*נגן מוזיקה ווידאו איכותים (שמע ומסך טוב)

*ממשק משתמש נוח (אני רגיל לסימביאן אבל מוכן לשמוע על אנדרואידים שלא של htc)

*משחק הרבה במשחקים אז רצוי שיהיה מסך באיכות טובה.

*לא משנה לי מגע או לא, אבל שיהיה מסך גדול.

הכי חשוב זה מכשיר עמיד! לא מכשיר עדין שמתפרק בנפילות קטנות או נשרט מציפורן, זה מכשיר משומש וללא אחריות ולכן זה מאוד חשוב.

בעיקרון המכשיר ישמש כמכשיר מולטימדיה ברוב הזמן לשימושי wi-fi צילום צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה, אני לא עובר בדרך כלל את ה50 שקל שיחות בחודש.

פורסם

לפי הדרישות שלך הכל מצביע על מכשיר סוני אריקסון W995, תנסה למצוא אחד כזה יד 2 לא תתאכזב מהמכשיר.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מערכת ההפעלה של סוני אריקסון די פשוטה ומשעממת מהר מאוד, גם החיבור של המטען\אוזניות\usb מצריך לעשות שמיניות באויר כדי שיקלוט שחיברת כבל מסויים, וזה מעיק בשימוש יומיומי.

מצאתי מכשירי אנדרואיד של סמסונג galxy gt-i7500 שעונה לדרישות, איך הוא?

מה לגבי סמסונג אומניה? הבנתי שיש לו מערכת הפעלה של וינדוס מובייל, הוא יתאים לדרישות?

פורסם

טוב אחרי קריאת סקירות מרובות על מכשירי וינדוס, כל המכשירים הנ"ל נפסלים.

נשארתי ביד עם מכשירי סמסונג שמריצים אנדרואיד, אבל אף אחד מהם לא מושלם, אחד יש לו 3.2 מגה פיקסל, אחד בלי בלוטוס, בקיצור כל מכשיר מתאים למשהו אחר, מישהו מכיר אנדרואיד שמתאים לדרישות?

פורסם
מערכת ההפעלה של סוני אריקסון די פשוטה ומשעממת מהר מאוד, גם החיבור של המטען\אוזניות\usb מצריך לעשות שמיניות באויר כדי שיקלוט שחיברת כבל מסויים, וזה מעיק בשימוש יומיומי.

ל-W995 יש חיבור רגיל לאוזניות (PL).

פורסם
למה לא לחשוב לכיוון אייפון?

לדעתי בתקציב של 1500 ש"ח ניתן למצוא אייפון 3GS 16GB יד שנייה.

1.אני עדיין לא מבין מה כל הרעש סביב האייפון דור 3, מה מייחד אותו ממערכת ההפעלה המוצלחת והמשובחת של אנדרואיד?

2.כל המכשירים מגיעים בעברית מלאה? כלומר גם עם אני קונה ממישהו שקנה את המכשיר בחו"ל העברית מותקנת כבר על המכשיר או שמצריכה פריצות?

3.מה זה האפליקציות האלה? הם רושמים בסקירות שיש אפליקציה ליד2 ולאתר כזה וכזה, עכשיו היה לי 5800 של נוקיה, שרציתי להיכנס לדוגמה ליד2 הייתי מתחבר לwifi ובמועדפים יש לי את כל האתרים שהייתי זקוק להם, במה האפליקציות שונות מזה?

4. מה אין בלוטוס?

5.הבנתי שכל דבר שרוצים להעביר לאייפון נעשה דרך itunes, האם השימוש מסובך? איך זה נעשה? אם אין את התוכנה הזו אין מצב להעביר קבצים למחשב?

6.איך בכלל המכשיר הזה פועל? שאני רוצה להוריד לו משחק או תוכנה מסוימת אני צריך לסנכרן אותו עם המחשב או שאני מוריד ישר מהחנות של אפל במכשיר עצמו?

7.האם כל העברה של קובץ למכשיר מלבד מוזיקה מחייב שימוש בitunes או שרק בשביל מוזיקה צריך את התוכנה הזו?

8."כדאי לדעת שאפל מצהירה שהמכשיר לא מיועד לפעול בחום שמעל 35 מעלות", זה די שכיח בארץ, מה יקרה לו?

בקיצור, האם לעומת כל המגרעות כמו חוסר בלוטוס, סוללה די חלשה, סירבול בסינכרון, מצלמה די גרועה הוא עדיין שווה קנייה?

פורסם

תדע לך שהמכשיר של סמסונג galxy gt-i7500 זהה לאייפון, אותן האפליקציות מה שאתה יכול לעשות באייפון תוכל לעשות גם במכשיר הנ"ל. אני רציתי להביא את המכשיר הזה אבל אמרו לי שאני אצטרך לשלם עוד 100 שקל על המכשיר אז וויתרתי..:-(

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
1.אני עדיין לא מבין מה כל הרעש סביב האייפון דור 3, מה מייחד אותו ממערכת ההפעלה המוצלחת והמשובחת של אנדרואיד?

תיקח אייפון מאיזה חבר ותשחק איתו קצת, מהר מאוד תבין מה העניין. פשוט תענוג להתעסק איתו.

2.כל המכשירים מגיעים בעברית מלאה? כלומר גם עם אני קונה ממישהו שקנה את המכשיר בחו"ל העברית מותקנת כבר על המכשיר או שמצריכה פריצות?

עברית מלאה, לא משנה איפה אתה קונה אותו.

3.מה זה האפליקציות האלה? הם רושמים בסקירות שיש אפליקציה ליד2 ולאתר כזה וכזה, עכשיו היה לי 5800 של נוקיה, שרציתי להיכנס לדוגמה ליד2 הייתי מתחבר לwifi ובמועדפים יש לי את כל האתרים שהייתי זקוק להם, במה האפליקציות שונות מזה?

ברור שאתה יכול להכנס לכל אתר שאתה רוצה, אבל יש הרבה אפליקציות שמותאמות במיוחד לאייפון וזה הרבה יותר נוח.

4. מה אין בלוטוס?

אין בלוטוס להעברת קבצים, הבלוטוס כרגע נעול. ברגע שאתה פורץ את האייפון אז אפשר להתקין אפליקציה שתתן לך להעביר קבצים, אבל כרגע היא לא תומכת בגרסא החדשה של האייפון.

5.הבנתי שכל דבר שרוצים להעביר לאייפון נעשה דרך itunes, האם השימוש מסובך? איך זה נעשה? אם אין את התוכנה הזו אין מצב להעביר קבצים למחשב?

אתה חייב להשתמש באייטונס, בהתחלה קצת מעצבן להשתמש בה, עד שאתה מבין מה בדיוק היא רוצה ממך. אחרי זה זה זורם.

6.איך בכלל המכשיר הזה פועל? שאני רוצה להוריד לו משחק או תוכנה מסוימת אני צריך לסנכרן אותו עם המחשב או שאני מוריד ישר מהחנות של אפל במכשיר עצמו?

גם וגם. כמובן שאם אתה פורץ את המכשיר אז אתה לא משלם על האפליקציות.

7.האם כל העברה של קובץ למכשיר מלבד מוזיקה מחייב שימוש בitunes או שרק בשביל מוזיקה צריך את התוכנה הזו?

הכל אתה מעביר דרך אייטונס. זה סתם נשמע מפחיד אבל זה בסדר גמור. יש אנשים ששונאים את התוכנה ויש כאלה שמסתדרים איתה.

8."כדאי לדעת שאפל מצהירה שהמכשיר לא מיועד לפעול בחום שמעל 35 מעלות", זה די שכיח בארץ, מה יקרה לו?

בקיצור, האם לעומת כל המגרעות כמו חוסר בלוטוס, סוללה די חלשה, סירבול בסינכרון, מצלמה די גרועה הוא עדיין שווה קנייה?

אני משאיר לפעמים את האייפון בשמש עד שהוא מתבשל, ועד עכשיו הוא מתפקד כרגיל.

הבלוטוס זה ממש לא קריטי. כמה כבר יוצא לך לשלוח קבצים בבלוטוס לאנשים? הסוללה בכלל לא חלשה. הסנכרון אומנם מרגיז קצת, אבל מתרגלים וזה סבבה. המצלמה בכלל לא גרועה. לי יש 3GS ולמרות שהמצלמה היא כולה 3 מגה פיקסל, היא מפיקה תמונות לא רעות בכלל. לא תמיד המגה פיקסל זה מה שקובע. לסיכום - תקנה אייפון, לא תתחרט.

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה אסף:mm_yeah:

1.במקרה שאני קונה מכשיר אייפון ובו 8g מובנה, האם יש לי אופציה להרחבת זיכרון באמצעות כרטיס?

2.פריצה? מי עושה? כמה עולה? מה הסיכון? ומה זה נותן?

זה יאפשר להוריד כל אפליקציה שאני רוצה בחינם?

3.איך המכשיר מבחינת עמידות? נוטה להישבר מהר או שהוא חזק? למרות שיש אופציה למגן אותו, אבל אז זה נראה ממש לא נוח לשימוש. (או שאני טועה תקן אותי).

4.אני מתכוון להשתמש בו ברשת פלאפון, האם הוא קולט תדרים 2100 ו850 או שיש לו גם בעיות קליטה כמו בhtc?

איך הוא בתור מכשיר סלולרי ולא גאדג'אט?

הוא דור שלישי נכון? (חייב להיות כי זה חלק מהחבילה שלי ברשת)

5.הבנתי שיש כמה סוגים של אייפון, דור 1 עד דור רביעי, איזה דור הוא 3gs? כי הבנתי שיש גם 3g, בקיצור הסתבכתי.

ניתן לעדכן גירסא לגירסא מתקדמת יותר או שזה לא אפשרי?

6. חודש הבא אני טס לגרמניה ופינדלנד, האם יש מקום זול לרכוש אותו ללא התחייבות? והאם תהיה בעיה להכניס לארץ? מה לגבי דיוטי?

7. הבנתי שניתן לרכוש כבל ייעודי לכניסת rca, האם זה אומר שאני יכול להשתמש במכשיר כdvd? והאם זה אומר שאני יכול להשתמש במסך הטלויזיה בשביל לגלוש\לשחק?

פורסם

1. לא, אין אפשרות. בגלל זה אני ממליץ לך לחפש אחד עם 16 ג'יגה.

2. פריצה אתה עושה בעצמך, במיוחד עכשיו שיש את הפריצה החדשה שהיא כל כך קלה ופשוטה, שלא צריך מחשב אפילו. אתה פורץ את האייפון מתוך האייפון עצמו. זה גאוני פשוט. אתה פשוט נכנס לאתר מסויים דרך האייפון, והוא מתקין לך את סידיה על המכשיר.

סידיה נותנת לך להתקין את APPSYNC, שזה מה שנותן לך לסנכרן אפליקציות פרוצות.

הנה אתר עם אפליקציות כאלה:

http://apptrackr.org/

כמעט כל האפליקציות שיש באפסטור של אפל, נמצאות שם. אנשים קונים אפליקציות ואז פורצים אותם כדי שאתה לא תצטרך לשלם.

3. כשקניתי את המכשיר, הזמנתי מגן מאיביי. לקח לו חודש להגיע, ובזמן הזה האייפון התרסק לי 5 פעמים. הוא קצת חטף מכות בפלסטיק מאחורה, אבל חוץ מזה כלום. עכשיו שיש לי את המגן אני רגוע, והאייפון התרסק מאז המון פעמים ולא קרה כלום.

המגן מוסיף קצת עובי לאייפון, אבל זה לא קריטי. לי אישית יש Switcheasy Capsule Rebel M והנה סרטון שימחיש לך פחות או יותר:

http://www.youtube.com/watch?v=v727IuaAJ8Y

4. אין שום בעיה ברשת פלאפון עם האייפון. וכן, הוא דור שלישי. ממליץ לך לקחת חבילה של ג'יגה אחד לפחות.

5. האייפונים הולכים ככה: הראשון שנוצר הוא 2G, אחריו 3G שזהה ל-2G מבחינת חומרה, רק שנוסף לו GPS מובנה ושהוא דור שלישי. אחריהם יצא ה 3GS שהוא מהיר פי 2 מבחינת חומרה. ואחריו כמובן האייפון החדש 4 שמהיר פי 2 בערך מאייפון 3GS.

את כולם אתה יכול לעדכן לגרסא הכי חדשה כרגע שהיא 4.0.2, חוץ מאייפון 2G שאפל זנחו אותו והגרסא האחרונה שהוא יכול לקבל היא 3.1.3.

הגרסא האחרונה שאפשר לפרוץ היא 4.0.1, ככה שתשתדל לחפש אייפון עם הגרסא הזאת. אם תשיג 4.0.2 זה לא נורא, תמיד תצא פריצה חדשה. זה רק עניין של זמן. לפעמים אפשר לשנמך גרסא, לחזור ל-4.0.1, אבל זה תלוי בכל מיני דברים שאני לא יחפור לך עכשיו.

6. אין לי מושג לגבי גרמניה ופינלנד, אבל מה שכן, כשאתה מכניס אותו לארץ, תזרוק את הקופסא ולך עם האייפון בכיס. ככה לא יקחו לך עליו מכס, כי זה הטלפון שלך בעצם, ומי יוכיח אחרת ? ואני לא חושב שמוכרים אייפון בדיוטי פרי.

7. כבל מקורי עולה 150 שקל בערך, אבל אם אתה פורץ את האייפון, אתה יכול להשתמש בכבל מדיל אקסטרים ב 15 שקל:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24871

אתה מתקין תוכנה מסויימת, ואז אתה עוקף את החסימה של אפל. אני לא בטוח אם אפשר להציג גם משחקים על הטלויזיה. שאלה טובה באמת.

אם בסוף תחליט ללכת על אייפון, אני אעזור לך אישית עם הפריצה.

Stay Dirty

פורסם

בקיצור אני יילך על האייפון, אני יתחיל את החיפושים ברשת.

תודה רבה.

רק שאלה אחרונה, איך אפשר לזהות שהמכשיר הוא זיוף? מה הדרכים? למה לשים לב?

פורסם

בחירה טובה :)

תבקש מהמוכר לתת לך להחזיק אותו ביד. תהפוך אותו ותסתכל מאחורה. אתה צריך למצוא משפט כזה כמו בתמונה:

designedbyappleincalifornia.jpg

אם יש את המשפט "designed by apple in california " , אז האייפון 99 אחוז מקורי. בשביל להיות 100 אחוז בטוח, כנס להגדרות באייפון עצמו, ואז כללי, ואז אודות, ואז למטה "מידע משפטי". אמור להיות שם סמל של אפל ועוד כל מיני חפירות של אפל.

Stay Dirty

פורסם

תודה תודה ושוב תודה!

אבדוק את זה וכנראה שבזמן הקרוב התחדש לי באייפון תודות להמלצות שלך.

דרך אגב הוא יכול לשמש בפועל כdvd עם חיבורי rca?

פורסם

אני דווקא לא ממליץ לך על האייפון. כדאי לך לנסות לשחק עם אחד לפני שאתה רוכש.

כמכשיר מולטימידיה באמת אין כמוהו אבל כמכשיר טלפון סלולארי התאכזבתי ממנו. לי הוא לא היה נוח.

• תוכן חדש...