Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cerwin vega 65c5 או JBL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. במכונית הקודמת שלי התקנתי JBL (לא זוכרת מודל וכו) - ולא כל כך אהבתי את הסאונד. אני מחפשת רמקולים שיפרידו את הצלילים, שינגנו עמוק, כמו מערכות הסטריאו של פעם. שתהיה לי תחושה שאני בקונצרט עד כמה שניתן (אני לא הולכת להתקין סאב, ועוד 20 רמקולים בכל מיני פינות נסתרות). שמעתי את ה cerwin vega כמערכת קולנוע ביתית וממש התלהבתי, ולכן חשבתי לקנות את הרמקולים של חברה זו לרכבי, פיזו 206. אולם, בשיטוטי בפורום, נתקלתי בחוות דעת שלילית על רמקולים אלו. יש לי תקציב של 600 ש"ח (מחיר ה JBL וה CERWIN). מה אתם ממליצים? האם ה cerwin נשמעים טוב יותר מה JBL?

פורסם

להגיע לרמה של "קונצרט" עם 600 ש"ח זה חלום שלא יתגשם :wink:

לדעתי ולמה שאת מחפשת הרמקולים שהכי יתאימו יהיו של חברת מורל מדגם טמפו. הם נכנסים לך בתקציב ולדעתי מדובר ברמקול עם התמורה הכי טובה לכסף שיש בתקציב נמוך, במיוחד לגוון המוזיקה שאותו את שואפת לקבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי איתמר. המשכתי לגלוש וראיתי שיש גם רמקולים של אינפיניטי ושל focal. האינפיניטי זולים יותר מה cerwin vega - והם גם טובים.

מה דעתך על ה cerwin? האם הם אכן צורמים כמו שנכתב עליהם? הם הם טובים יותר מה JBL ?

פורסם

יש לך בעייה אחת והיא התקציב הזעום.

בתקציבים האלה רוב הרמקולים הם לא מציאה, מיוצרים מהחומרים הכי זולים ונשמעים בהתאם.

JBL, אינפיניטי וסרווין וגה זולים רובם ככולם נשמעים רע, צורמים ומאוד לא מאוזנים. הפוקל (אני משער שאת מתכוונת לסט הזול, האקסס) הם רמקולים איכותיים יותר אבל בעלי סאונד חד שלא כל אחד מתחבר אליו.

הטמפו הוא בן הסטים היחידים שמגיעים עם טוויטרים "משי" (silk), מה שמאוד מרכך ומעדן אותם ונותן להם יתרון עצום על פני רוב המתחרים באותו טווח המחיר. תוסיפי לזה את העובדה שמורל היא יצרנית רמקולים (ורק רמקולים) בין הטובות בעולם ומקום משכנה הוא כאן בארץ הקודש ותקבלי סוס מנצח. בשביל מה שאת מחפשת לא תמצאי רמקול טוב יותר בתקציב הנתון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...