Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3SIXTY עם חיבור לדאבל דין כמה שאלות למסגרת למאזדה 6

Nati_The_King
שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בקרוב אני מתחיל פרוייקט של דאבל דין,ואני הולך לחבר מערכת סבירה שקוללת סאב,מגבר,קומפוננט.

אז רציתי לדעת אם זה יהיה איכותי?

או שצריך להביא מנחת איכותי ב 700?

או לקנות 3SIXTY יד 2 במצב טוב? כימעט באוטו מחיר קצת יותר?

או שאני לא צריך בכלל 3SIXTY בגלל שמערכת תיהיה בינונית

לגבי הדאבל דין בינתיים אני לא יודע דגם ואם מישהו יודע אם זה מתאים המסגרת למאזדה 6 08 דגם ישן?

http://www.pompa.co.il/pl_product~MAZDAR~109~720.htm#

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק טוב לפני שאתה עושה את זה אם לא תהיה לך בעיה התצוגה של המזגן... הבנתי שהרכב בעייתי במובן הזה.

לגבי הקוסם - השם השווקי המגעיל ביותר שאי פעם ניתן למוצר בארץ לדעתי (אני מדבר על ה3SIXTY)

יש לו שתי גרסאות - 3sixty.1 שזה הדגם הפשוט ולשמחתך חדש כזה עולה 200 דולרים בחו"ל

ו3sixty.2 שעולה 400 דולרים בחו"ל

שניהם הרבה יותר מסתם מנחת -

הגרסא הפשוטה הינה גם מנחת לכניסות גבוהות, גם בעל כניסות RCA - על כל הכניסות יש בקרת קליפינג וRTA פנימי

על כל יציאה יש שליטה בהנחתה נפרדת ואקולייזר נפרד לכל ערוץ, 15 ערוצים לקדמיים, 10 ערוצים לאחוריים ו7 ערוצים לסאב.

בגרסא המשוכללת יותר כבר יש לך יכולות של פרוססור בין ימינו - טיים קורקשן לכל ערוץ, קרוס אובר לכל ערוץ, אקולייזר 31 ערוצים לקדמיים, 15 ערוצים לאחוריים ונדמה לי שגם 15 ערוצים לסאב.

ובנוסף לכך כל מה שיש בגרסא הפשוטה יותר.

לשמחתך - יתכן ואני אעמיד למכירה בשבוע הקרוב את המערכת שהיתה ברכב הקודם של אבא שלי ובמקרה יש שם את הגרסא הפשוטה של ה3sixty והמחיר יהיה נמוך יותר מ700 שקלים זה בטוח :-D

דבר איתי בהודעה פרטית אם זה רלוונטי לגביך.

אבל לפני שאתה עושה צעד בכלל, תברר אם להתקין דאבל דין זה בר ביצוע מבחינתך - אשמח להמליץ בהודעה פרטית על בעלי מקצוע טובים.

לל"ט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

המסגרת הזו לא מתאימה למזדה 6 מהדגם הישן

במזדה שלך אין לך אופציה אסטטתית לדאבל דין

הדרך הטובה ביותר היא להשתמש במתאם כזה

2006615111916879.jpg

שיושב במקום המגירה העליונה

דרך המתאם הזה ניתן להרכיב מכשיר עם מסך חשמלי נפתח "7

ישנו עוד פאנל תחליפי שבעצם מחליף את כל הפאנל כולל לחצני המזגן

הפאנל לא מומלץ להחלפה כי ישנם באגים בלחצנים והוא מאוד יקר

והערה קטנה ללאנוס ידידי "הקוסם" כמו שנקרא ה-360 זה בגלל שבמקור שמו הוא WIZARD שהפירוש המילולי הפשוט הוא "הקוסם,

אז בגדול השם הוא לא המצאה ישראלית אלא סתם סוג של תרגום ללא קופירייטינג בעל טיפת מעוף

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נאמר קודם כל תודה על הידע.

אבל בוא גם נאמר שישראלים עם אנגלית של "איי מי יו נו יו מי יו" לא צריכים לתרגם שמות!!!

WIZARD זה מכשף

magician זה קוסם

בעעעך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כך לאנוס אתה צודק WIZARD זה מכשף

עדיין גם אם היו מתרגמים זאת ל"מכשף" זה היה נשמע מטופש כמו ה"קוסם"

ישנם המון מילים עם המון משמעויות ואסוציציות שונות ומשונות בכל שפה ותרגומן ממש לא יוצר את אותו אפקט כל שכן כשמדובר על תרבות וגיבורי תרבות שונים לגמרי בין ארה"ב למדינתינו היקרה

נסה לתרגם למשל את הכינוי של הסאב של EARTHQUAKE שהחליטו לקרוא לו SUB ZERO שם עם המון משמעויות של כח עוצמה וסופר יכולות בתרבות ובסלנג האמריקאי

עכשיו תגיד לי איזה אפקט נוצר אצלך בתודעה אם אני יגיד לך משפט בסגנון "הרכבתי מגבר מונו מטורף יחד עם המתחת לאפס החייתי" :lol:

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עד היום לא מאמין שהאמריקאים לא הכריחו את חברת GROUND ZERO לשנות את השם שלה :-D

מישהו אמר NINE ELEVEN???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או לאנוס יש המון דוגמאות מטורפות

מבלי ללכת רחוק איך נשמע לך "המכשיר החדש של המולטימדיה של החלוץ סוף הדרך" (חלוץ =PIONEER):lol:

או לצורך אותו עיניין איך נשמע "ה7200 של הליקוי חמה מוציא 4 וולט בפרה " (ליקוי חמה = ECLIPSE):lol:

וכהנה וכהנה

וכמובן הכי מפורסם וידוע וחרוש HOT DOG

ושכל אחד יתרגם את זה איך שבא לו :lol:

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

GRAND DINK :-D

לפחות פותח השרשיר כבר קיבל תשובות מלאות לשאלות שלו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

wizard בשימוש הנפוץ ביותר שלו זה אשף.

למיטב זכרוני השם "הקוסם" נדבק למכשיר הזה בעקבות באנר של אוטופרט שרץ בפורום והלך משהו בסגנון "הקוסם הגיע!"

אז, כשלראשונה בארץ התחילו לצוץ מכוניות עם מערכות מובנות כפטריות אחרי הגשם הוא בהחלט עשה "קסמים" במכוניות, גם ללא מגבר וסאב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן רק שהמילה האמיתית ל"אשף" היא בעצם ACE :-D:-D:-D

וויזארד - זה מכשף... כמו מרלין למשל מהאגדה של המלך ארתור...

קוסם זה צי'קו ודיקו לעומת זאת... (במקרה הטוב דיוויד קופרפילד)

כמו שאמרתי - בעעך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתי - תפנה אליו בהודעה פרטית... רמז רמז רמז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תרשה לי אענה במקום או בנוסף ללאנוס

דעתי ודעתי האישית היא להימנע ככל היותר מאקולייזרים ומפרוססורים למיניהם במידה והם לא צורך קריטי למערכת

קשה מאוד לשלוט בקוסם וקשה מאוד להתרגל לעבודה איתו

הוא טוב אפילו מצויין כשיש מכשיר שאין לו יציאות

אבל אם כבר מחליפים מכשיר ורוכשים רמקולים ומגבר או מגברים שסגנון הצליל שלהם מדבר אליך אז למה לתת לקוסם לעשות עבודה שתמיד אבל תמיד תתנגש בתכנון המקורי של הרמקול הנבחר

אני הייתי משתמש בסכום עלות הקוסם בשיפור הקומפוננט וההתקנה ואני מבטיח תוצאה טובה יותר מקומפוננט איכותי פחות אבל עם הקוסם

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך יחידת ראש סינגל דין או דאבל דין זה לא משנה אם יש לך או אין לך אתה הפרוססור של רוקפורד (מכשף, קוסם, 360 וואט-אבר)

אתה יכול לקנות יחידת ראש סינגל דין או דאבל דין שהיכולות שלהן יהיה יותר טובות מאלו שיש לגרסא הטובה יותר של הרוקפורד והיום מדובר ביחידות ראש שהן מתחת ל2K שקלים... זה שווה את ההשקעה.

לגבי מה שדרור (אהובי שי) אמר

אני נוטה להסכים ולא להסכים

אין ספק שצריך ידע רב ונסיון בכוון מערכות בכדי להשתמש נכון באקולייזר רב ערוצים, בידיים של משתמש לא מנוסה זה יכול אפילו לגרוע מהתוצאה מאשר להוסיף לה.

אבל יש לך כאן פנטיאון רחב מאוד של אנשים שכן יודעים להשתמש בציוד הזה וכן יוכלו להדריך אותך כולל אותי.

אני באופן אישי לא מסוגל לסבול היום מערכת שאין לי יכולת פרוססינג כלשהיא בכדי להוציא ממנה תוצאה שאני יכול לאמר - או קיי, זה מספק אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...