Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי קומנד של מרצדס מקורי מהסוג הזה :

http://www.alfaelectronics.nl/images/navi/command%202.0%20-%202.jpg

לאחרונה התצוגה במסך נעלמת לי לחלוטין.

יש לי עוד מן מסך קטן כזה באמצע הלוח מחוונים, והוא מקרין את כל המידע.

עכשיו אם אני לוחץ פעמיים על כפתור כיבוי והדלקת תצוגה, זה עובד התצוגה לכמה שניות מהבהב פעם אחת ושוב נכבה.

יש לציין שהכל עובד, כפתורים שליטה, כיוונים. וגם אם מדליקים את המסך הכל ברור ל2-3 שניות ואז נעלם.

איך אני יכול לסדר דבר כזה? מי מבין בכאלו דברים?

פורסם

ניסית לפנות לסוכנות מכירות של מרצדס ולשאול אותם מי מתקיני הבית שלהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפנות לסוכנות מכירות של מרצדס

.....

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
גיל קאר הוא מתקין הבית שלהם. בכל אופן עושה רושם שזה טיפול מעבדתי ואם אני מזהה נכון זאת SL הקודמת?

לא זו CLK הנוכחית. W209

איך אני מפנה את המכשיר לטיפול מעבדתי? דרך גיל קאר?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אדון ALPINE, רציתי להגיד לך תודה.

גיל קאר בת"א מול נוקיה סידרו לי את הבעיה תוך כמה שעות, הכניסו את הקומנד למעבדה ועל הדרך תקנו לי עוד כמה פיצ'פקס קטנים.

ובגרושים...

מן הראוי לפרסם אותם לטובה, מה גם שהמקום הוא הכי אסתטי שראיתי מימיי!

• תוכן חדש...