Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול רכשתי רכב חדש - סיאט איביזה ספורט 1.6 ידנית, זו שבמבצע.

את הרכישה לא בצעתי בסוכנות המרכזית של סיאט בהרצליה, אלא אצל סוכן משנה בשם "קל אוטו" בתל אביב.

הסיבה הייתה שאת הרכב רציתי לקנות בצבע אדום או צהוב (בסופו של יום הועדף האדום).

ליבואן לא היו במלאי הצבעים המבוקשים ואילו אצל סוכן המשנה היו.

בשיחה עם איש המכירות התברר לי, כי מאחר שהם פועלים תחת מספר כובעים: חברת השכרת רכב, חברת ליסינג וסוכן משנה של צ'מפיון (לאחר מכן התברר שהם בעצם סוכן משנה של כל יבואניות הרכב), יש להם כח קניה גדול ולכן כדאי לקנות כלי רכב דרכם.

איש המכירות יעץ לי שבפעם הבאה שאני רוצה לקנות רכב, אבוא אליו עם הצעת המחיר הזולה ביותר לרכב שאני רוצה, והוא יוכל לתת לי עסקה זולה יותר.

הוא נתן לי דוגמה שיש לו במלאי אלפא מיטו בהנחה של 10,000 ש"ח (מעסקת ליסינג שלא יצאה של הפועל), אולם אין לו כל בעיה להזמין כל מכונית ספציפית שארצה

מיותר לציין כי כל הרכבים הם חדשים לחלוטין והרכישה זהה לרכישה מהיבואן עצמו.

האם אתם מודעים לדרך הרכישה הזו, שיכולה להוזיל את המכונית באלפי שקלים?

פורסם
בוקר טוב,

את הרכישה לא בצעתי בסוכנות המרכזית של סיאט בהרצליה, אלא אצל סוכן משנה בשם "קל אוטו" בתל אביב.

בשיחה עם איש המכירות התברר לי, כי מאחר שהם פועלים תחת מספר כובעים: חברת השכרת רכב, חברת ליסינג וסוכן משנה של צ'מפיון (לאחר מכן התברר שהם בעצם סוכן משנה של כל יבואניות הרכב), יש להם כח קניה גדול ולכן כדאי לקנות כלי רכב דרכם.

איש המכירות יעץ לי שבפעם הבאה שאני רוצה לקנות רכב, אבוא אליו עם הצעת המחיר הזולה ביותר לרכב שאני רוצה, והוא יוכל לתת לי עסקה זולה יותר.

הוא נתן לי דוגמה שיש לו במלאי אלפא מיטו בהנחה של 10,000 ש"ח (מעסקת ליסינג שלא יצאה של הפועל), אולם אין לו כל בעיה להזמין כל מכונית ספציפית שארצה

לא ידעתי את זה.

האם הקנייה זהה לחלוטין ? מה הסיכון ?

פורסם
לא ידעתי את זה.

האם הקנייה זהה לחלוטין ? מה הסיכון ?

אין שום סיכון. מדובר בסוכן משנה של צ'מפיון.

אתה מקבל רכב חדש מהבונדד של צ'מפיון.

הגעתי אליהם דרך אתר האינטרנט של סיאט.

אתה מקבל טופס הזמנה עם הלוגו של סיאט וצ'מפיון.

בדקתי גם בסיאט והם אישרו לי ש"קל אוטו" הם סוכן שלהם.

פורסם

רכב מעיסקת ליסינג שלא יצאה לפועל צריך להימכר, לפי ההיגיון שאני מכיר, כ"חדש מיד ראשונה" ולכן מחירו יהיה נמוך יותר בהשוואה לרכב חדש מהסוכנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רכב מעיסקת ליסינג שלא יצאה לפועל צריך להימכר, לפי ההיגיון שאני מכיר, כ"חדש מיד ראשונה" ולכן מחירו יהיה נמוך יותר בהשוואה לרכב חדש מהסוכנות.

עסקת הליסינג לא יצאה אל הפועל בשלב הכלכלי שלה ולכן הרכב נותר בבונדד של היבואן ולא שוחרר.

כמובן שלא נרשמה עליו יד, וכאשר אתה קונה אותו מחברת הליסינג אתה נרשם כיד ראשונה.

למה מחירו צריך להיות נמוך יותר?

פורסם
בוקר טוב,

יש הבדל בין קניה של מכונית שהסוכן הזה הוא אחד ממפיציה, שאז מסיבותיו הוא, תוכל לקבל אצלו הנחה יפה יותר מאשר בסוכנות הראשית. אני מאוד מסופק אם תוכל להשיג אצלו הנחה דומה על רכב אחר שהוא אינו מפיץ. קניה של רכב חדש כשהקונה הוא יד שניה לאחר ליסינג שלא מומש, אפשרית בכל טרייד אין המתעסק במכירות כאלו, או בחברות הליסינג עצמן. יתרונו של הסוכן הזה הינו כנראה שהוא גם וגם.

• תוכן חדש...