Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאסור לייבא בייבוא אישי רכב משא בלתי אחוד (טנדרים פיקאפים משאיות), רכב דיזל, ורכב מעל 3.5 טון. זה כנראה נובע מזה שרכב בייבוא אישי - אסור לו לשמש לשימוש עסקי-מסחרי.

אבל חבר סיפר לי שלאחרונה מתירים לייבא בייבוא אישי טנדרים אספנות (לא חדשים) ויש כמה שכבר ייובאו. זה חדש לי, והוא אמר שגם משאיות ירשו לייבא. אני לא מאמין, אבל אולי הוא בכל זאת צודק? מישהו מהחברים יודע על שינוי מדיניות בנושא?

אסף.

פורסם

רכבים עד 3.5 טון מורשים ביבוא גם אם זה טנדרים, אני מכיר אישית כמה טנדרים אמריקאים משנות ה50 שהגיעו ביבוא אישית בשנה וחצי האחרונות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני מבקש להרחיב את השאלה של אסף :

האם ניתן , או צפוי בקרוב להתאפשר , יבוא אישי של רכב אספנות מתחת 3.5 טון בעל מנוע דיזל מקורי ?

תודה , בשמי ובשם הבעלים של הדיזל :lol:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אני יודע שאסור לייבא בייבוא אישי רכב משא בלתי אחוד (טנדרים פיקאפים משאיות), רכב דיזל, ורכב מעל 3.5 טון. זה כנראה נובע מזה שרכב בייבוא אישי - אסור לו לשמש לשימוש עסקי-מסחרי.

אבל חבר סיפר לי שלאחרונה מתירים לייבא בייבוא אישי טנדרים אספנות (לא חדשים) ויש כמה שכבר ייובאו. זה חדש לי, והוא אמר שגם משאיות ירשו לייבא. אני לא מאמין, אבל אולי הוא בכל זאת צודק? מישהו מהחברים יודע על שינוי מדיניות בנושא?

אסף.

אסף,

ראה גם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2598364&postcount=3538

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...