Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון מאתמול - דיברתי עם כל מיני מקומות וזה העלה את הממצאים הבאים.

בtires4u יש צמיגי ברידג'סטון במחיר של עד 350-400ש"ח לצמיג (לא יודע אם הם טובים יותר). סה"כ כ-1500 ש"ח לארבעה צמיגים.

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=65&s=175&m=5

באוטודיפו הציעו לי את המבצע הידוע על צמיגי הגודייר - 600 ש"ח לזוג, סך הכול 1200 ש"ח אם אני מחליף את כל הצמיגים.

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=65&s=175&m=6

 

אני מוכרח להחליף את שני הצמיגים הקדמיים, אבל גם האחוריים קצת שחוקים - האם עדיף מאוד להחליף את כל הארבעה ביחד או שזה יכול לחכות?

 

וחוץ מזה, איזו חברה יותר טובה לדעתכם? כמובן שהבחור מאוטו-דיפו טען בטלפון שגודייר מצויינים, אבל הוא לא נראה לי אובייקטיבי. ההפרש במחיר בין שתי הפירמות הוא לא משמעותי מבחינתי, מה שחשוב יותר הוא - מי יותר טובה?

 

תודה לכולם.

פורסם

אתמול שאלת אילו צמיגים כדאי לקנות במקום ברידסטון.

הצעתי לך גודייר מנסיון של שנה וחצי על הYRV וארבע שנים על מאזדה.

היום פתחת שרשור חדש(למה?) על אותה שאלה.

קיבלת את התשובה אתמול.גודיר לא נופלים מבריג'סטון.

1200 לרביעיה זה דיל מצוין.

שים לב שהצמיגים טריים יחסית.

(תאריך יצור פחות משנה-בקש מהמתקין שיראה לך על כל צמיג תאריך יצור!)

רק שלא תמצא צמיג שלישי ותפתח עוד שרשור.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

×
×
  • תוכן חדש...