Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן על רכב גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראשית אני מתנצל אם זה לא המקום.

בעוד כשבוע יש לי טסט נהיגה בשטח עירוני על רכב גדול מסוג gmc סוואנה. המבחן הוא על שליטה ברכב.

ברשותי רישיון 4 שנים אבל ללא ניסיון על רכב גדול.

אשמח לעצות נהיגה על רכב גדול,

או אפילו להשכיר ממישהו מאזור המרכז רכב כזה למספר שעות.

תודה רבה!

פורסם

מד"א עושים טסט פנימי לרכב מאותו הסוג שהעובדים נוהגים עליו.

עוד כמה מקומות שאני מכיר עושים טסט פנימי על רכבים שננהגים ע"י העובדים במסגרת עבודתם.

אני אישית עשיתי 2 "טסטים" כאלו כל אחד במקום עבודה שונה.

Along

אין צורך לשכור ולנהוג על הרכב הזה, אוטומט דוושת גז וברקס זה כל מה שאתה צריך להכיר.

לגבי הכנסת הילוך תשאל ייענו לך וגם בלם היד(רגל בסוואנה) תשאל יסבירו כל השאר רגיל כמו כל רכב אחר.

פורסם

חוץ מזה שאתה צריך לקחת סיבוב של אוטובוס (;-)), ולא סיבוב כאילו אתה נוהג על פיאט אונו, אין יותר מדי דגשים. בסה"כ הנהיגה היא אותה נהיגה.

Xbox12341

פורסם

אל תסתכל על זה בתור מבחן, אלא בתור נסיעה רגילה.

גש לנושא בצורה אחראית. אם יש שאלות - תשאל, אל תנסה להעמיד פנים שאתה יודע.

לפני שאתה מתחיל בנסיעה, עבור על כל הפקדים והמתגים ובדוק שאתה יודע מה כל דבר עושה.

סע בזהירות ובאחריות, ושיהיה בהצלחה.

פורסם
ברשותי רישיון 4 שנים אבל ללא ניסיון על רכב גדול.

האם מופיע לך ברישיון נהיגה בסעיף היתרים והגבלות המשפט הבא "רשאי לנהוג בישראל ברכב במשקל עד 4000 קילו ?"

מי שהוציא רישיון לרכב פרטי בתקופת התקנות הישנות - יש לו את ההיתר הזה (באופן אוטמטי, כי לפי התקנות הישנות הרישיון לפרטי היה עד 4000 קילו)

מי שהוציא רישיון בתקופת התקנות החדשות - אין לו את ההיתר הזה והוא רשאי לנהוג ברכב במשקל עד 3500 קילו בלבד.

המעבר לתקנות החדשות היה באיזור שנת 2006.

המשקל הכולל של GMC סוואנה הוא 3990 קילו, ואם יש לך רישיון ללא היתר אתה צריך רישיון למשאית (C1, עד 12000 קילו) בשביל לנהוג בסוואנה.

בדוק את העיניין.

• תוכן חדש...