Jump to content

Along

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Along

  1. Along

    פורד פיאסטה 2011

    היי, אני מקבל את דעתכם, אני לא אקנה את האוטו. תודה רבה על העזרה!
  2. Along

    פורד פיאסטה 2011

    סליחה, יש מסמך אחד נוסף שמציין ביקורת בטיחות במוסך מלפני חצי שנה שבה מצויין: החלפת מוט ביניים (מה זה?), השלמת ריפוד תא מטען, החלפת מיכל שפריצרים. המוכר אומר שהוא לא יודע בדיוק מה היה באותו הזמן במוסך, רק שרצה לתקן את הריפוד בתא המטען. שוב תודה!
  3. Along

    פורד פיאסטה 2011

    הרכב היה אצל AVIS. לפני שהאדם קנה מהם את הרכב, הוא לקח את הרכב לדינמומטר ושם מופיע הסעיף הזה בסעיף שילדת הרכב. אין מסמכים נוספים לאותו האדם (לטענתו לפחות).. תודה על העזרה!
  4. Along

    פורד פיאסטה 2011

    איך יודעים אם השמאי קבע ירידת ערך? האוטו היה בחברת ההשכרה בזמן התאונה.
  5. שלום כולם, אני מתלבט אם לקנות פורד פיאסטה 2011 יד שנייה עם 33 אלף קילומטר. היא הייתה בהשכרה שנתיים (עשה 13000 קילומטר) ובבעלות פרטית שנה (עשה עוד 20 אלף קילומטר). המחיר הוא מחירון (65000) פחות ה-22 אחוז של ההשכרה (50700). בעברו מצוין רק תאונת שבה תוקנה "משמעות נמוכה - פגיעה מאחור ומעיכה ברצפת דופן תא מטען תיקונים במרכב הרכב וצבע סביב ובדפניות אחוריות ובמשקופים " אני אקח אותו לבדיקה כמובן. מטרידים אותי: 1. שהוא לא עשה תאונה משמעותית - אך כנראה אגלה את זה בבדיקה? 2. שאני לא אפסיד המון כסף בגלל ההשכרה עוד 3 שנים (ירידת ערך)? שלא ירצו לקנות כי פעם הוא היה בהשכרה? 3. ראיתי שהוא עושה 9-10-11 ליטר לקילומטר בעיר, תלוי איפה מסתכלים. זה נראה די סטנדטי יחסית למזדה 2 או פיג'ו 308, אך אני מפחד שזה קיצוני מדי (לא מפחיד אותי עוד 100-150 שקל בחודש אם אני ממלא 3-4 פעמים דלק בחודש). המון תודה מראש!
  6. היי, ברצוני להתייעץ עמכם על רכישת רכב יד שניה בתקציב 50-55 אלף ש"ח. אני סטודנט, נוסע לרוב לבד או + 1. פעם בשבוע אני נוסע לירושלים. כמו כן גם טיולים לרמת הגולן וכו'. עדיפות: 1. נוחות (בפנים, בגאז' נורמלי) 2. אמינות 3. בטיחות בדקתי פיז'ו 308, (54 אלף ש"ח שנת 2010, 65000 קילומטר) היא נוחה מאוד. החסרון שלה עבורי הוא הגודל שלה. אני מתלבט אם היא משפחתית מדי עבורי. בדקתי פיז'ו 208, (54 אלף ש"ח, שנת 2011), המושבים בה מאוד לא נוחים לי (קשים?). הבנתי שמאזדה 2 לוקחת הרבה דלק. אשמח לקבל הצעות נוספות או חוות על הנ"ל.. תודה רבה וסופ"ש נעים!
  7. היי, ראשית אני מתנצל אם זה לא המקום. בעוד כשבוע יש לי טסט נהיגה בשטח עירוני על רכב גדול מסוג gmc סוואנה. המבחן הוא על שליטה ברכב. ברשותי רישיון 4 שנים אבל ללא ניסיון על רכב גדול. אשמח לעצות נהיגה על רכב גדול, או אפילו להשכיר ממישהו מאזור המרכז רכב כזה למספר שעות. תודה רבה!
×
×
  • תוכן חדש...