Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבורג ביטחון אכול, יש לכם רעיונות איך אפשר לפתוח אותו? אני חייב להחליף גלגל לשים את הרזרבה ולנסוע לתקן את הגלגל הנוכחי..

פורסם

קודם כל חבל שהגעת למצב כזה שהבורג אכול, או שאתה השתמשת במפתח לא בגודל המתאים או הבעלים לפניך (אם זה רכב יד שניה) או שניסו לגנוב לך את הג'אנט ודפקו את הבורג, לא יודע. בכל מקרה, לבעייתך, אם יש לך בבית בוקסות, תנסה לפתוח איתן את הבורג, אולי אחת מהן תתפס בו, אם אין לך, או שתקנה ותקווה שאחת מהן תתפוס את הבורג או שתזמין בעל מקצוע אליך שיפתח את הבורג, או אם אתה מכיר מישהו שיש לו סט מכובד של בוקסות, תבקש ממנו.

פורסם

תרתך בורג תקין לבורג של הגלגל ותנסה לשחרר .

לא הולך תחמם עם ברנר ותקרר זה אמור לשחרר את איחוד המתכות.

ככה אני עשיתי בחיפושית שהייתי צריך לפרק את הצירייה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
תרתך בורג תקין לבורג של הגלגל ותנסה לשחרר .

לא הולך תחמם עם ברנר ותקרר זה אמור לשחרר את איחוד המתכות.

ככה אני עשיתי בחיפושית שהייתי צריך לפרק את הצירייה.

רעיון טוב לרתך לו בורג אחר.. בעיה כלים :/

בכל מקרה אם אני אמצע פיתרון שיעיל לכל אחד אני יכתוב אותו פה שידעו :)

נ.ב:

אם הייתי יד שניה הייתי מצב טוב..

פורסם

תצלם את הבורג ותעלה לכאן את התמונה ניראה עד כמה המצב חמור ואם אפשר לחלץ אותו בקלות.

רוב הנועלים הפשוטים ניתן לפתוח אותם בקלות ע"י דפיקת בוקסה מתאימה עם פטיש ופתיחת הבורג(אום נעילה).

הייתי מציע לך לפנות לבעל מקצוע כדי שלא תגרום לנזק גדול יותר ואז יהיה קשה לחלץ אותו.

פורסם
תצלם את הבורג ותעלה לכאן את התמונה ניראה עד כמה המצב חמור ואם אפשר לחלץ אותו בקלות.

רוב הנועלים הפשוטים ניתן לפתוח אותם בקלות ע"י דפיקת בוקסה מתאימה עם פטיש ופתיחת הבורג(אום נעילה).

הייתי מציע לך לפנות לבעל מקצוע כדי שלא תגרום לנזק גדול יותר ואז יהיה קשה לחלץ אותו.

כן זה פתרון די יעיל מה שאתה אומר אני חושב שאני ייעשה אותו אבל שאלה..

זה לא יהרוס לי את הבוקסה?

פורסם
כן זה פתרון די יעיל מה שאתה אומר אני חושב שאני ייעשה אותו אבל שאלה..

זה לא יהרוס לי את הבוקסה?

מה שהצעתי זה פתרון די חאפר, ועלול להרוס לא רק את הבוקסה אלא הבורג יאכל יותר, לא יפתח לך ואז יהיה קשה יותר לחלץ אותו.

בוקסה עולה כמה שקלים אם זה הדאגה שלך.

ואתה יכול במקום בוקסה להשתמש במפתח צלב שהוא חזק יותר, אבל גם הוא מהמכות עלול להאכל באיזור של הדפיקות.

יותר כדאי שבעל מקצוע עם הניסיון שלו יתמודד עם זה עם מינימום נזק.

פורסם
מה שהצעתי זה פתרון די חאפר, ועלול להרוס לא רק את הבוקסה אלא הבורג יאכל יותר, לא יפתח לך ואז יהיה קשה יותר לחלץ אותו.

בוקסה עולה כמה שקלים אם זה הדאגה שלך.

ואתה יכול במקום בוקסה להשתמש במפתח צלב שהוא חזק יותר, אבל גם הוא מהמכות עלול להאכל באיזור של הדפיקות.

יותר כדאי שבעל מקצוע עם הניסיון שלו יתמודד עם זה עם מינימום נזק.

ניסיתי כבר אם צלב ,, בכל מקרה לא הלך והעני כבר סודר..

אבל עדיין צריך למצוא שיטה חאפרית וטובה למקרה שזה יהיה עוד פעם למישהו אחר גם : /

• תוכן חדש...