Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה לא רוצים למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ההורים מחפשים רכב חדש, הרומסטר עלתה כאחת האפשרויות החזקות.

הבנתי מקריאה פה שיש כרגע הנחה משמעותית על דגמי 1.6 שעומדים לצאת מייצור.

אני חייל ואין באפשרותי פשוט לגשת לסוכנות, כך גם להורי, נכנסתי לאתר של סקודה, השארתי פרטים.

הייתי בטוח שתוך כמה זמן יחזרו אלי, אבל כלום! לא טלפון, לא SMS כלום.

התעלמות מוחלטת. :shock:

פורסם

99% מקומות בארץ לא חוזרים להודעות שמשאירים באתר. עדיין לא הפנימו את החשיבות המסחרים של אתרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עד היום בכל מקום שהשארתי פרטים באתר חזרו אלי עוד באותו היום.

אם זה בחברה שמוכרת מוצר מסויים, רכבים, חלקים, אופנועים.

פעם אחת עקב תקלה כל שהיא חזרו אלי בSMS והתנצלו שאין באפשרותם להתקשר (לך תבין).

כל פעם קיבלתי יחס כל שהוא, זאת פעם ראשונה שאיני מקבל יחס בכלל, פשוט מאכזב.

תוספת:

בדקתי עכשיו את האיימל שלי, וכמו שחשבתי גם שם אין שום הודעה או פניה מסקודה

בנוסף אני יציין שאת הפרטים לא השארתי באתר הראשי של סקודה, אלה באתר פרסומת שפירסמו לאחרונה, שם הם טוענים למבצעים והנחות, וכל מה שהם מבקשים זה להשאיר פרטים "ונציג יחזור אלייך בהקדם"

פורסם

שמת לב לסתירה במשפט שלך?

וכן זאת בידיוק הבעיה, אני מתעניין ברכב של מעל 100K והקמצנות שלי באה לידי ביטוי על התשלום של השיחה.

זה פשוט היחס, אם מעכשיו מתעלמים ממני, מה יהיה אחרי הקניה? בזמן הקניה?

פורסם
תן לי להרגיע אותך, גם אז לא יחזרו אלייך :oops:

:-D:-D:-D

כמה נכון, ככה עצוב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ואני השארתי מייל לניסאן - מטעם מקום עבודתי - ולא חזרו אלי. אז?

לא קשה לצלצל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה קטע מוזר, שבארץ הם לא כל כך רוצים למכור...

הייתי בסוכנות יונדאי בפתח תקווה לפני חצי שנה, הרגשתי כאילו אני צריך להתחנן לקבל רכב...

פורסם
תן לי להרגיע אותך, גם אז לא יחזרו אלייך :oops:

עוד הרגעה - כנראה שתצטרך לגשת גם לסוכנות...

(שמע - אתרי האינטרנט בארץ, כנראה שלרובם אין להם שום משמעות חוץ מלהראות "נפח פעילות" של היבואן.

אתה לא לבד. נסה להקדיש שיחה טלפונית וגם לגשת לסוכנות. סה"כ זו לא מצלמה שקונים באינטרנט...)

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני שלחתי את אחי החייל למספר סוכנויות בכדי להביא מפרטי איבזור ומחיר ראשוניים.

בסוכנות פולקסוואגן הוא ביקש להשאיר את הפרטים של המאזדה בכדי לקבל הצעה מאוטודיל והוא קיבל הבטחה מהסוכן שנהג בו דיי בזלזול משום שהוא חייל חובה שהגיע במדים שתהיה תשובה כבר ביום שאחרי או ביום ראשון (הוא ביקר בסוכנות ביום רביעי לפני חודש וחצי), הוא ציין בפירוש שמדובר ברכב לאימו ושהוא רוצה רק הצעה ראשונית. לא קיבלנו עד היום טלפון מהסוכנות או מאוטודיל להפתעתי הרבה. התאכזבתי.

פורסם

הסוכן באוטודיל מזלזל?! ממש חדשות. הרושם שקיבלתי מהם לפני 5 שנים היה זוועתי ומאז בכל הזדמנות אני ממליץ לאנשים להתרחק מהם.

לנירו, יכול להיות שהם לא חזרים אליכם כי הם לא רואים במישהו שלא טורח להגיע לסוכנות לקוח רציני - לך תדע. בכל אופן, בדרך הטובה ביותר לדעת הכל עד הפרט האחרון היא להגיע לסוכנות. הייתי מציע לך או להורייך להשתדל ולמצוא חצי יום/יום ולעשות סבב סוכנויות. בסופו של דבר, אם תחליטו לרכוש רכב זה או אחר, בכל מקרה תאלצו למצוא זמן פנוי ולגשת לסוכנות ולהזמין.

פורסם
גם אני שלחתי את אחי החייל למספר סוכנויות בכדי להביא מפרטי איבזור ומחיר ראשוניים.

בסוכנות פולקסוואגן הוא ביקש להשאיר את הפרטים של המאזדה בכדי לקבל הצעה מאוטודיל והוא קיבל הבטחה מהסוכן שנהג בו דיי בזלזול משום שהוא חייל חובה שהגיע במדים שתהיה תשובה כבר ביום שאחרי או ביום ראשון (הוא ביקר בסוכנות ביום רביעי לפני חודש וחצי), הוא ציין בפירוש שמדובר ברכב לאימו ושהוא רוצה רק הצעה ראשונית. לא קיבלנו עד היום טלפון מהסוכנות או מאוטודיל להפתעתי הרבה. התאכזבתי.

דבר דומה קרה לי בסוכנות הונדה רעננה.

פשוט לא לקחו אותי ברצינות, פשוט חבל, באותו יום נכנסתי לג.ג.ג רעננה (צמפיון) וקיבלתי שם יחס ממש טוב.

חבל שהם הרסו את זה באחד הטיפולים שהרכב נכנס שם.

פורסם

ד"א אם הגענו לרעננה וטויוטה,

אני יכול רק להמליץ עליהם לטובה.

לאחר שרכשתי את הרכב שלי [יד שניה] הקצו לי סוכן שברגע שרציתי לתאם כניסה למוסך או סתם שאלה לגבי טיפול עתידי,

הבחור [אם אני לא טועה קוראים לו רפי] בדק וחזר אלי ,

אני יודע שאני יכול להיות נודניק לא קטן וכל שאלה שהייתה לי והוא לא ידע את התשובה ,הוא בדק וחזר אלי.

זה עשה עליי רושם חיובי מאוד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

סקודה עושים ימי תצוגה בשבוע הבא לחברות ליסינג, לפחות על TSI אין מה לדבר עד 31 לחודש לנסיעת מבחן

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...