Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב.

החבילה עדיין תקועה - אין חשבונית כי לא מסכימים להוציא אותה, אין אישור כי אין חשבונית, השולח ישלח בדואר וזה יקח שבוע/שבועיים.

תבקש שישלח לך גם בפקס או בדוא"ל כולל חותמת וחתימה נאמן למקור ואת זה תמציא , אולי בשיטת מצליח ילך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ישלחו, ממתין לזה, זה עדיין לא פותר התהליך הרקוב... 8)

תודה :)

המ זה רקוב , זה לא מילה ,

אין לתאר את המכשולים שהב.. @#$$%@#% מערימים עלינו .

לא יודע איזה חינוך / הוראות / מוסר יש להם , בעצם אין להם כלום . :-(

הלוואי שישתנה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
לכל מי שטען ששום דבר לא השתנה, אני מפנה חזרה לתחילת השרשור ומציע: צרפו לבקשת אישור היבוא מכתב אישי קצר וציינו שמדובר ברכב אספנות. ההבנה אליה הגיעו מועדון החמש ומשרד התחבורה היא שהם יקלו מעכשיו על חלפים לרכבי אספנות (זה לא אומר שיכופפו בשבילנו את החוק, אלא שיפסיקו לטרטר).

נסיון טרי טרי של חבר מועדון שצירף מכתב שציין שמדובר ברכב אספנות מלמד על הצלחה והקלה של ממש בתהליך (פורסם בפורום הסגור). האחראי על יבוא חלקי חילוף במשרד התחבורה אמר שיקלנו עלינו. כל הקיטורים המוצדקים שתוארו בשרשור הזה לא מתבססים על נסיון טרי.

בקיצור: לכו לפי החוק, הדגישו שזה רכב אספנות, ונראה אם משרד התחבורה עומד במילתו. אולי קצת נאיבי, אבל אם יש למישהו רעיון אחר איך להקל על החיים, שיקום ויעשה.

רון

רון

ראשית תודה על המיידע.

חבל שאין רשימה מוסדרת של מה אסור לייבא.

שנית - כל ההסדר עם משרד התחבורה הינו הסדר שבע"פ והבנה שתהייה הבנה מצד משרד התחבורה בצרכינו - זה לא אומר מאומה על ההליכים שיתקיימו הלכה ולמעשה.

אין סיכום עם ימיני ועם ברדה שהם יקלו בתהליכים ויזרזו הטיפול לבעלי רכבי האספנות - סה"כ הם הבינו את צריכנו והבהירו שינסו לסייע לנו, תוך בקשה למכתב נוסף (על כך שהרכב הינו רכב אספנות) - הלוא הדבר מצויין במפורש ברישיון.

כמו כן, כל הבקשות לקבל מהספקים מסמכי תמיכה בטיה המוצרים שלהם - מכביד על הספקים ולעיתים הם מציינים שאין ברשותם מוצר מתאים, על מנת להימנע מהטירחה לערוך מסמכים שמשרד התחבורה רוצה.

לו הייתה רשימה של מוצרים האסורים בייבוא ו/או מוצרים שנדרש להם הצהרת יצרן מחד ומאידך סיכום מוסדר עם משרד התחבורה שלרכבי אספנות ינתנו הקלות בהליכים לכל שאר המוצרים המותרים לייבוא - אולי היה בא גואל לציון.

כפי שמוצג עתה - כמעט שלא נעשה מצידו של משרד התחבורה מאמץ לסייע בידינו.

בכל מקרה אני מברך את וועד המועדון שמקדיש את זמנו ומרצו לסייע לנו עד כמה שיכולתו משגת ועל כך יישר כוח לעוסקים במטלה.

מצא משה

פורסם

החבילה עדיין תקועה - אין חשבונית כי לא מסכימים להוציא אותה, אין אישור כי אין חשבונית, השולח ישלח בדואר וזה יקח שבוע/שבועיים.

תבקש חשבונית בדוא"ל. בחבילות שלי זה בד"כ מספיק.

השבוע הזמנתי 2 פריטים בנפרד דרך EBAY :

סמלים לרכב בעלות של 30$.

ממסר מגבים בעלות 14$.

האם גם על חלקי פלסטיק / חשמל קטנים נדרש להציג אישור ממשרד התחבורה ? :sad:

כן. במיוחד אם מוזכרת על החבילה המילה "Auto" או שם של מכונית (ובד"כ זה קורה כי מי ששולח צריך למלא פרט מכס). לפעמים מתחלק להם (במיוחד בחבילות קטנות בסכום) והם לא שמים לב.

אסף.

פורסם

הצעת חוק בנידון תעשה סדר אחת ולתמיד, נכון, זה יקח זמן אבל אם לא עכשיו אמתי?

לפעול מול שר התחבורה האחראי על משרד התחבורה, כי רק דברים כתובים וברורים ישנו באמת את הנ"ל,

דברים שנסגרו בע"פ זה טוב אבל זה לא מחלחל לפקידים אנשי מכס וכו'..

יש להקצות נישה/פקיד המופקד על רכבי האספנות בישראל (והקלאסיות שעוד לא הגיעו ל 30 שנה) ובכך לחסוך טירטור, עצבים ועצירת פרוייקטים בגלל בירוקרטיה מעצבנת.

פורסם
והנה..... נעשה בדיקה.

היום, באיחור של 7 ימים ממועד הפקתו קיבלתי מכתב שמבקש ממני להביא אישור משרד התחבורה על הזמנת מספר חלקים לקורבייר (כבלי הצתה, פילטר אוויר, רצועות ועוד כמה בסגנון). שווי החבילה - 156.91 דולר ארה"ב. עלות המשלוח: 49.95 דולר.

על המכתב רשום שהבדיקה נעשתה ב-2/8. המכתב הופק ע"י הדואר ב-4/8 והיום, 7 ימים לאחר הדפסת אותו דף קיבלתי אותו בתיבת הדואר (מה שאומר שמחר הדואר כבר מדפיס הודעה שנייה, וזה כשרק היום קיבלתי את הראשונה...).

כאמור, כמובן שהתבקשתי לספק אישור משרד התחבורה. מחר בבוקר אשלח את הנ"ל בדואר (עם מסמך המספר שזהו רכב אספנות, כמובן) ובואו נראה ביחד כמה זמן יקח עד שיחזור אליי (בתקווה שאין איש משרד התחבורה שקורא את השרשור ו"ירמה" בשירות מהיר בעקבותיו...) ואז, מה תהה עלות השחרור המדוייקת והמשך התהליך.

הימורים?

ערב טוב,

ליאור.

נ.ב.

קיבלתי היום עוד מכתב עם אותם תאריכים בנוגע לחבילה המכילה פאנלים לדלתות של הב.מ.וו, גם מסמך זה יצורף לאותה בקשה.

התאריך כיום - 23.8.10

קיבלתי אישור בדואר על שתי חבילות - בדיקת משרד התחבורה על שתיהן כשהגיעו לארץ הייתה לפני 21 יום בדיוק.

3 שבועות מהרגע שחבילה נבדקת (מילא מתקבלת, נגיד שהיא הגיעה באותו יום או יום לפני לארץ, נגידדדד) מקבל האזרח את האישור המיוחל והעונג לנסוע ליד אליהו, לעמוד בתור ולשחרר 2 חבילות, מתוך ידיעה שתוך מספר ימים (בתקווה) יגיע עוד אישור ואז אצטרך לנסוע שוב.

אין שום דבר נורמלי בתהליך הזה, שום דבר! לא יכול להיות שהרכב שלי מושבת (גומיית פילטר השמן שלי נזלה ולכן הפילטר פורק) כבר 3 שבועות (4 למעשה, אבל זה לא אשמת אף אחד, לקח לחלק שבוע להגיע) בשל בירוקרטיה דפוקה של משרד התחבורה ופקידיו.

אני לוקח על עצמי עשייה ותחילת נקיטה בהליכים (לא אפרט בשלב זה על גבי הפורום) בנושא, בכדי שיהיה סוף לזלזול ולפגיעה בנו כאזרחים, מילא כאספני רכב.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

חברים שלום לכולם ! גם לך נחום קדמיאל !

ראשית יש לברך על הפגישה בן נחום לגורמים ברשות. כי אפשר גם לא לעשות כלום !

א. אני הצטרפתי לא מכבר למועדון ה-5 ו גם חבר באגודת חובבי הרדיו בישראל 4X1PS! אגודה ותיקה עם הישגים מול הרשויות אולם גם שם יש עדין קשיים כאלה ואחרים.

ב . לא מצאתי בשרשור את הדבר החשוב שעליו יש לתת את הדגש !

ב1. על-פי הוראת נוהל של הרשות 20\2008 הנושא :רישוי חלקי חילוף ביבוא אישי לצריכה עצמית

מפנה בשורותיו לטופס המהולל עליו אנו מדברים הטופס היודע לבקש אין ספור מסמכים ואישורים אשר

מעיד על עודף מוטיבציהכלפי הבוסים , עד אשר מגיע לסעיף של מתן שירות ומדגיש אין קבלת קה"ל!! דבר שלא קיים בשום משרד ממשלתי, אך לא די בזאת ,הטלפון בהמשך לשורה זו אותה הרשות שידעה לבקש אין ספור מסמכים דאגה לשים שני מספרי טלפונים מודפסים

"שגויים בכוונה" כך אמר לי גורם במכ"ס וזאת ביכדי שלא יציקו להם ברשות. במקום 7144 רשום1744 ו1745 וזאת בנוסף שבשעות קבלת הטלפונים איש לא עונה הטלפון מורם.

שאלת השאלות מדוע נותני השרות של הרשות

שאין לי שום טענה לדרישות המחמירות ואין ספור אישורים ,זה משרדם וזו עובדתם !

מאידך יש מקבל שרות

שמעט שיקול דעת ,לאפשר למחטט החבילות במכס זה עם החותמת מאוושר\לא מואושר לקבל ולו פעם בשבוע את הנידרשים בהצגת המסמכים , בנקודת הדואר\מכס ממילא הוא כבר שם, שיביט במסמכים

זה לא דורש איזה אוניברסיטה ! כי הפתרונות הפרימיטבים כרגע של התנהלות במכתבים, הגעה אישית

ללובי ברח" המלאכה מעליבה ,משפילה מעידה על סוג של התעלמות זלזול בבני אדם כולל נכי צה"ל.

ואם בחינת המסמכים דורשת אונברסיטה שיקח עמו את כל המכתבים המצטברים שבועית ויחזיר אחרים

ממגדלי השן, וחוזר חלילה !

ההתנהלות הפרימיטבית נמשכת בן 3 שבועות לחודש , עלזה אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו הסיאוב

והבירוקרטיה במשרדים השונים מייצרת מכארים שבנו את הולילנד,

חשוב שישראל כץ שר התחבורה יתן את דעתו על מה שקורה 3 קומות מתחתיו.

פורסם

לנחום קדמיאל שלום !

אני פונה אליך ,כמכיר את הנפשות הפועלות ברשות , לבחון את בקשתי זו המלצה:

1. לבקש לשנות מיד את הטלפון השגוי !

2. לבקש מתן קבלת קה"ל כבכל משרד ממשלתי , זה לא נתון של רוצים לא רוצים ,זו חובה שלא מקויימת הלכה למעשה

בפקידות המדינה . מדובר בנוהל מדינה לא ממומש !

לחילופין לאפשר לגורם מטעמם ,לאסוף את הדואר בתא ,שיועמד לרשות הציבור בנקודת המכס.

או כל פתרון יעיל אחר ,שיחליף את ההתנהלות הפרימיטיבית המשפילה הנוכחית. ויקצר את ההמתנה

להזכיר כי צינור האוויר לשיקום שיפוץ המכוניות הינו מעבר לים ולא יכול להמשך כך , גורם לעוגמת נפש, חסרת התחשבות, כעס, טרטור ועצבים !

אודה לך בבחינת המלצתי ובקשתי .

פורסם

הייתי ברחוב המלאכה לפני כשבועיים רק כדי לבדוק את הפרוצדורה-

מי שבירר לי את הפרטים היה לא אחר מאיש הבטחון במקום שהרים טלפון ודיבר עם האחראים (כנראה שהמנקה אחראי על בדיקת החבילות).

כלומר יש טלפון ישיר-אלא שאף אחד לא מעוניין לענות

קיבלתי שלושה מספרי טלפון עם שעות מענה -מיותר לציין שאף אחד לא עונה שם.

החל משבוע הבא אני מתכוון להטריד את הרלש/ית של הטפיל שחי מכספינו במשרד התחבורה

ולבדוק כיצד אנשים שאמורים לשרת אותנו לא מקיימים את תפקידם.

פורסם
הייתי ברחוב המלאכה לפני כשבועיים רק כדי לבדוק את הפרוצדורה-

מי שבירר לי את הפרטים היה לא אחר מאיש הבטחון במקום שהרים טלפון ודיבר עם האחראים (כנראה שהמנקה אחראי על בדיקת החבילות).

כלומר יש טלפון ישיר-אלא שאף אחד לא מעוניין לענות

קיבלתי שלושה מספרי טלפון עם שעות מענה -מיותר לציין שאף אחד לא עונה שם.

החל משבוע הבא אני מתכוון להטריד את הרלש/ית של הטפיל שחי מכספינו במשרד התחבורה

ולבדוק כיצד אנשים שאמורים לשרת אותנו לא מקיימים את תפקידם.[

ידידי היקר !

הדרך להתעמר באלה שאמורים לתת שרות לא תניב דבר !

יש לפנות אליהם באדיבות ואני יודע היטב מי האנשים ,כולל שמות המשפחה שלהם

אם לא יחול שיפור בעקבות התנהגות מספר גורמים במחלקה שהם רק שלוש .

ישנו מר שמואל הולנדר נציב שרות המדינה בדיוק לטפל בכאלה שחושבים איך לעשות רע לציבור באמתלה שזה חלק מהשירות למערכת ,ישנם אנשים שהם חושבים שהם בבית

שוכחים שהם מיצגים מוסד ציבורי, מסרבים לתת שרות לקהל, לא עונים לטלפון, מוסרים לקהל הרחב

טלפון שגויי, התייעלות לא מעניינת אותם, השבוע בשעת מענה טלפוני דיברתי עם מנהל שתוך כדי שיחה

נעלם והמזכירה ענתה שהוא רק עבר שם, כאילו אני בסטנרד של של אהבל !אולי זה מצחיק נראה מי יצחק בסוף !! שמואל הולנדר נציב שרות המדינה מסיים באוקטובר יהיה לו סיבה למסיבה.

שם הפקידה,שם המנהל, בשעת הפעילות זו תמונה אחד שווה 1000 מילים .

פורסם

בשורה התחתונה מה שליאור כתב הוא שורש הבעייה.

לא סביר שהרכב של כל אחד מאיתנו יעמוד מושבת 6 שבועות על חלק שלוקח לו 5 ימים להגיע מחו"ל מרגע ההזמנה. לא סביר, ושיטת הטיפול של משרד התחבורה לא ראויה.

יש כאן פגיעה אמיתית בזכויותינו, ולא רק כבעלי רכבי אספנות שאי אפשר למצוא להם חלקים בארץ, אלא גם כבעלים של כלי רכב מודרניים שאפשר למצוא להם חלקים בארץ, ומתוך בחירה אנחנו רוכשים אותם בחו"ל.

בסיכומים של מועדון ה5 אין כלום. שום דבר חדש. הסכמה שבעל פה שכשמדובר ברכב אספנות עם מכתב מלווה, הטיפול יהיה... רגיל..?? הישג אדיר, ללא ספק. במיוחד כשה"רגיל" ולפי הנהלים הוא טרטור אטומי, בזבוז זמן ופגיעה מכוונת בנו.

שלא תבינו לא נכון, אני מאוד מפרגן למועדון שהצליח בכלל לדבר עם האדונים ברדה וימיני, אבל הישג אמיתי - אין כאן (וגם אין לי זכות להתלונן כי אני לא חבר מועדון). (כיוון שאני צופה את התגובות האפשריות בפורום, אני מבקש שלא יפגעו ולא יעלבו חברי המועדון, באמת אין לי שום דבר נגדם, להיפך, תנסו להבין את הדברים שלי כביקורת לא על המועדון אלא על מישהו אחר). הטרוניה היא כלפי המועדון שאני כן חבר בו - מדינת ישראל, שבאמצעות פקידיה מטרטרת אותנו בלי שום סיבה טובה. (וכנראה יש סיבות, אבל אף אחת מהן לא טובה).

השאלה היא מה עושים עם זה. אין לי רעיון טוב.

אסף.

פורסם
התאריך כיום - 23.8.10

אני לוקח על עצמי עשייה ותחילת נקיטה בהליכים (לא אפרט בשלב זה על גבי הפורום) בנושא, בכדי שיהיה סוף לזלזול ולפגיעה בנו כאזרחים, מילא כאספני רכב.

ליאור.

קבלתי בדוא"ל :

אנו שמחים להודיע לכם שסוף סוף סיימנו לבנות אתר חדש.

מדובר באתר ששמו - תלונה , שמטרתו היא לשפר את שירות הלקוחות במדינה.דרך האתר יוכלו כל אזרחי מדינת ישראל להתלונן כלפי כל גוף אשר הכעיס או אכזב אותם במתן שירות הלקוחות. בין הגופים שניתן להתלונן עליהם תוכלו למצוא את משרדי הממשלה , בנקים , עיריות , חברות אינטרנט , חברות סלולאריות ועוד ועוד. כל גוף יידרש להגיב על תלונתכם תוך 14 ימים.

בנוסף , תוכלו לעדכן עיתונאים וכתבים אודות התלונות שאותם הגשתם ,ואם יש לכם סקופ או דבר שאתם מעוניינים לעלות על סדר היום התקשורתי,תוכלו לפנות לכל אחד מאמצעי התקשורת באופן ישיר דרך הלינקים הנמצאים בתחתית האתר.

אנו מקווים כי יחד נוכל להזיז משהו בשירות הלקוחות במדינה, כי מגיע לנו לקבל שירות נורמאלי .

הנה הכתובת לאתר תלונה: www.tluna.co.il

אולי יעזור ?

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

ישנו מר שמואל הולנדר נציב שרות המדינה בדיוק לטפל בכאלה שחושבים איך לעשות רע לציבור באמתלה שזה חלק מהשירות למערכת ,ישנם אנשים שהם חושבים שהם בבית

שוכחים שהם מיצגים מוסד ציבורי, מסרבים לתת שרות לקהל, לא עונים לטלפון, מוסרים לקהל הרחב

שמואל הולנדר נציב שרות המדינה מסיים באוקטובר יהיה לו סיבה למסיבה.

שם הפקידה,שם המנהל, בשעת הפעילות זו תמונה אחד שווה 1000 מילים .

זה לא בסמכותו

הגורם הממשלתי שמטפל בעוולות וכו' הוא מבקר המדינה בתפקידו כנציב תלונות הציבור.

ראו כאן:

http://www.mevaker.gov.il/serve/site/ntz_ombuds_complaint.asp

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...