Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

לפי מידע שאספתי באינטרנט חובה לשלם דוח חניה עד 90 יום מיום המצאתו. אם לא, יתווספו קנסות.

ניתן לערער עד 30 יום.

ברצוני לשאול - מתי הדוח אמור להגיע בדואר (לפני מועד הדד-ליין?)?

האם ברגע שהוא מגיע בדואר ניתנים עוד 30 יום נוספים לערעור?

תודה לעוזרים

פורסם

מהרגע שהוצא.

אם עברו (למשל) שבעה ימים מהיום שהוצא ועד היום שהגיע אלייך, שבעת הימים האלה נספרים ונכללים בתוך שלושת החודשים.

וכן, זו בעייה שלך שלא קיבלת אותו.

אחריותך לעדכן דברים כאלה, כמו כתובת, ברשות המקומית ובמשרד הפנים.

לא עידכנת? אין לך קייס לבוא בטענות של ביטול.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

ברישיון הנהיגה ובת.ז מעודכנת הכתובת הנוכחית שלי כך שאני מאמין שעם זה אין לי בעיה.

השאלה העיקרית שלי היא האם מרגע קבלת הדוח בדואר מתווספים עוד 30 יום לערעור או לא?

האם יש התראה אחת לפני הגדלת הקנס? מתי מקבלים אותה? כשמקבלים אותה ניתנים 30 יום נוספים?

תודה

פורסם

בד"כ נהוג שלא לשלם את הקנס עד לאחר שאתה מקבל דרישה בדואר רשום.

מרגע שקיבלת את הדרישה ברשום = יש לך 90 יום לשלם. ככה כתוב עליו במפורש.

הסיבה היא ברורה - מאחר והדו"ח לא ניתן ביד - אי אפשר לוודא שאכן קיבלת אותו והוא לא התעופף ברוח ונעלם.

בנוסף - המתנה תעשה לך רק טוב. אולי הדו"ח יעלם, יפסל, יאכל ע"י הכלב של הפקח וכו'.

אל תמהר לאף מקום.

לפעמים לוקח מספר חודשים ויותר לדו"ח להגיע אליך.

אני ככה הצלחתי להתחמק מ2 דוחות חניה. זה היה לפני יותר מ5 שנים ועד היום לא קיבלתי שום מכתב או מסמך כלשהו. קורה..

לגבי התראה - כל רשות מקומית וההתנהלות שלה. יש כאלה שישלחו מיד כפל קנס. יש כאלה שימתינו שנה וכאלה שיעבירו לעו"ד

פורסם

הבנתי אותך.

אך האם כדאי לקחת את הסיכון? נגיד ובמקרה הדואר לא הגיע (עבר כבר חודש) ובעוד חודשיים יתחילו לי כפל קנס - המצב ילך ויסתבך. איך אוכל להחזיר את הקנס לסכום המקורי?

לצורך העניין מדובר בעיריית תל אביב.

פורסם

אייל כתב לך את התשובה הנכונה.

בהנחה שלא חתמת לפקח (ודע שאינך חייב לחתום) מועד ההמצאה הוא מועד המשלוח בדואר רשום.

עוברים חודשים רבים עד שזה קורה. אין שום שינוי בסכום המקורי. אם לא לקחת את הרשום, או הכתובת שגויה - זו הבעיה שלך ואינה נימוק להגנתך.

בדו"ח מהמחשב יהיו לך עוד 90 יום וזה מספיק לכל הבקשות שתרצה להגיש או לשלם ברגע האחרון.

חוצמזה - הסיפור עם עירית ת"א ממש לא תופס וכולו בועה. אבל אם זה דוח ראשון באותה עיר - נסה לפנות אליהם בכתב ולשכנע בסיפור שתמציא - לפעמים זה עוזר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

השאלה היא איך אוכל לדעת אם הדוח נשלח אליי ולא הגיע?

עבר כבר יותר מחודש מיום המצאת הדוח על השמשה כך שאני לא יכול לערער עליו, אז אאלץ לחכות לזה שיגיע בדואר.

פורסם

רון חומד.

הכתובת מעודכנת אמרת- נהדר.

הדו"ח ששמו לך על החלון אפילו לנגב בו אי אפשר - נייר לא נעים. אמרנו

המתן לבואו של המכתב הרשום גם אם זה יקח שנים.

אם הוא לא יגיע תוך שנה , אחרי שנה הוא לא תקף.

הגיע מכתב רשום לך תוציא אותו. לא תוציא אותו, רואים אותך כאילו הוצאת אותו לגבי מניין הימים.

ברגע שהוצאת אותו מהדואר או חתמת לדוור , מאותו רגע מתחיל מניין הימים של 90 יום. הקנס נשאר בסכום המקורי.

אז אתה יכול לפנות לבטל אותו זאת עליך לעשות תוך 30 יום מיום קבלת המכתב . ביטלו יופי נענית בשלילה תשלם.

בכל מקרה אל תעבור את המועד של 90 יום כי אחרת יוסיפו לך 50% קנס .

אם שילמת , והתובע יחליט לבטל את הדו"ח לאור המכתב ששלחת אליו, יחזירו לך את הכסף ששילמת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...