Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר רישוי מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ראיתי קורולה חדשה עם סיומת 09 במספר הרישוי , למיטב זיכרוני זוהי סיומת של טויוטה מאמצע שנות התשעים ?!

למישהו יש הסבר?

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

לא רק טויוטה, גם מאזדה של תחילת שנות התשעים. ייתכן ומדובר בלוחית רישוי מסווה והרכב הוא בכלל ממשלתי/צבאי/משטרתי/בטחוני אחר... אין לדעת...

Xbox12341

פורסם

משהו כאן לא הגיוני. סיומת 09 היא אכן לרכבים מהמחצית הראשונה של שנות ה90. רכב שמקבל רישוי בעמדה מספר 1 מקבל כיום סיומות 69 ו71, עם סיפרה תחילית 9 (למען הסר ספק, 69- ***- *9 או 71- ***- *9)

פוקוס שנת 2006 עם סיום 50 גם כן לא מסתדר, מה גם שסיומת 50 היא לא סיומת של רכב שעבר רישוי בעמדה מספר 1. אתה בטוח שמדובר בשנת 2006? בטוח שלא מדובר בפוקוס דור ראשון?

ההסבר היחיד שמתקבל כרגע על הדעת הוא שמדובר ברכבים גנובים שהלבישו עליהם לוחית שלא מתאימה להם.

לוחית זיהוי מוסווה זה לא, מסיבה פשוטה שאין דבר כזה. סקודות וג'טות משטרתיות "מוסוות" מקבלות מספר רגיל כמו כל ג'טה וסקודה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לוחית זיהוי מוסווה זה לא, מסיבה פשוטה שאין דבר כזה. סקודות וג'טות משטרתיות "מוסוות" מקבלות מספר רגיל כמו כל ג'טה וסקודה.

יש רכבים שיש להם לוחיות צהובות כשהמספר עצמו הוא בעצם מספר של שטחים (בבדיקת מסוף), וכשמשטרה עוצרת אותם, הם מראים את הניירות המתאימים, מתוקף התפקיד, ויותר מזה לא נפרט.

Xbox12341

פורסם

לי יוצא לראות לפעמים לוחיות רישוי שאני חושב שהתבלבלו במקומות בין המספר של השנתון והמספר השמאלי -

לדוגמא, אוטו שנת 2008 עם לוחית רישוי 65-123-60 (כשה-65 אמור להיות בצד ימין ו-60 זה שנתון 2006 בכלל)

מה הקטע עם הלוחיות האלה?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
לי יוצא לראות לפעמים לוחיות רישוי שאני חושב שהתבלבלו במקומות בין המספר של השנתון והמספר השמאלי -

לדוגמא, אוטו שנת 2008 עם לוחית רישוי 65-123-60 (כשה-65 אמור להיות בצד ימין ו-60 זה שנתון 2006 בכלל)

מה הקטע עם הלוחיות האלה?

יש סדרה שלמה של מאזדה מודל 2008 עם סיומת 60, זו לא טעות. סיומת 60 יכולה להיות גם שנתון 07.

פורסם
משהו כאן לא הגיוני. סיומת 09 היא אכן לרכבים מהמחצית הראשונה של שנות ה90. רכב שמקבל רישוי בעמדה מספר 1 מקבל כיום סיומות 69 ו71, עם סיפרה תחילית 9 (למען הסר ספק, 69- ***- *9 או 71- ***- *9)

פוקוס שנת 2006 עם סיום 50 גם כן לא מסתדר, מה גם שסיומת 50 היא לא סיומת של רכב שעבר רישוי בעמדה מספר 1. אתה בטוח שמדובר בשנת 2006? בטוח שלא מדובר בפוקוס דור ראשון?

ההסבר היחיד שמתקבל כרגע על הדעת הוא שמדובר ברכבים גנובים שהלבישו עליהם לוחית שלא מתאימה להם.

לא מדוייק,יש רכבי בילוש משטרתיים בעלי לוחיות רישוי כפולות (צד אחד צהוב והשני אדום) עם סיומות 08/03 וכו'

יצא לי למכור רכב לבלש שזה היה הרכב מבצעי שלו,הרכב היה קורולה 02 (צורה ישנה) אבל המספרים האלה עוברים

איתם לרכבים הבאים.וכשהרכב נפלט מהמשטרה הוא מקבל כמובן מס' כמו 9X-XXX-71.

כמו כן,יש לי שכנה ברחוב עם פוקוס ממש' הבטחון,הרכב מודל 07 אך עם סיומת 51.כנראה שנגמרו ה 77.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

פותח השרשור צודק.אני מכיר באזור ירושלים לנד קרוזר קצר שחור ששייך למישהי ממושב ליד ירושלים

עם סיומת 09 בסוף.יכול להיות שאיזה שהיא סדרה של מספרים נדחפה לה החוצה.

חבר,אתה חופר

פורסם

גטס מודל 2010 יכולה להיות רק עם סיומת 72 או 73. אין בכלל רכבים של כלמוביל(יונדאי/מיצובישי) עם סיומת 71.

אם זו גטס ישנה, יתכן והרכב עבר רישוי מחדש ואז מספרו יהיה בתבנית 9x-xxx-71 ואז מה שראית בהחלט אפשרי.

פורסם

רוב הקורולות של המשטרה שאני זוכר עם הלוחיות המזורות, היו קורולות שלת 2000-2001 עם סיומת 63 או 13.

לא זכור לי טויוטות חדשות עם 09.

אגב יש בקריית גת משהו יותר מוזר ג'יפ הונדה עם סיומת 32.

אלא שמה מתברר.

הג'יפ במקור הוא עם סיומת 23, על הלוחית של הרכב רשום שהוא עבר טסט ברהט, אולי בגלל זה הקומבינה.

אחלה שיטה לנסוע במקומות כמו כביש 6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...