Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאין פה הרבה הורים, אבל הסוגייה היא כזו: כל התמונות והסרטונים שאני מצלם מועלים לפיקאסה ויוטיוב, כגיבוי וגם בשביל לשתף את סבא וסבתא.

לאחרונה הופץ במייל להורי ילדי הגן לינק לסרטון חמוד ביוטיוב של מסיבת סיום של הגן שאמא אחת טרחה רבות על עריכתו ואיזו אמא אחרת (חשוכה ובורה לטעמי) נזעקה במייל בתפוצה של כל ההורים "שמה פתאום מפיצים באינטרנט ללא קבלת רשות וכו'".

הבעייה היא שאשתי (שהיא דווקא בחורה מעודכנת ולא מנותקת מהרשת) הפנימה את זה והיא מבקשת עכשיו להגן בסיסמא על כל הסרטונים והתמונות שלנו, "מפחד מפדופילים שמסתובבים ברשת".

לא צריכה להיות ממש בעייה להגן על הכל בסיסמא, אבל סתם נראה לי מיותר.

מה דעתכם?

פורסם

הי איתן,

גם אישתי בעקבות שטפון של גל הפייסבוק ושיתוף התמונות החליטה לצנזר את התמונות של הקטנות ולסגור אותם לצפייה לחברים בלבד.

אני גם לא חושב שזה נכון להציג את התמונות של העוללים לעיני כל.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בהחלט יש מקום למידור.

יתרה מכך, כשבגן של הילדה הביאו סטודנטיות ממכללת שקר כלשהו לחינוך, וביקשו רשות לצלם לצורך לימודים בלבד, אנחנו ועוד כמה הורים הודענו שהילדים שלנו מחוץ לתמונות. אין לי שום רצון שתמונות של הילדים שלי יהיו רכוש של מכללת משהו, ויציגו סרטוני וידאו שלהם כ "סטאדי קייס". אם בא לילד לשחק במאצ'טה ולבטא עצמו בדרך זו, אין צורך לנתח את זה...

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני אענה לך מנקודת מבטי הפרטית.

אשתי גננת במשרד החינוך,

כל שנה היא מצלמת ילדים בהפעלות של הגן, ורק לאחר אישור ההורים היא מפיצה את התמונות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

דעתי האישית שאנשים אוהבים להתפס לפאניקות, זה נראה לי מגוכך ואבסורד שתצנזר תמונות של הילדים מפחד מפדופיל...

פדופילים לא תוקפים על פי תמונות אקראיות באינטרנט :roll:

לא כל כך מבין מה הפחד פה, זה כמו שבחורות לא יעלו תמונות לאינטרנט מפחד מאנסים...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני יודע שאם משהו יעשה משהו לבנות שלי, פדופיל או לא ,

התוצאה הסופית תהיה שאני אשב בכלא ,ואני מעדיף להשאיר לדמיון את מה שאני אעשה לו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

החשש הוא בסיסי ומובן -

אתה מצד אחד מלמד את הילדים שלך להפעיל שיקול דעת \ לא לדבר עם זרים \ לא להתפתות לשטויות

מצד שני אתה מעלה תמונות שלהם לרשת באופן חופשי, אמנם רק לקבוצה מסויימת שמקבלת את המידע - אבל מספיק שזה יזלג,

ואדם שאולי אינך מעונין שיתקשר עם הילדים שלך יגיע אליהם, יספר להם שהוא מכיר אותם - הוא הרי ראה תמונות שלהם חוגגים יומולדת, משחקים כדורגל, עושים לא-יודע-מה - ובאחת, כל ההגנות שהיית חכם כל כך לסגל לילדים שלך נופלות \ נפרצות

וזה לא חייב להיות סוטה מין, זה יכול להיות חוקר של חברת ביטוח, משווק של איזה מוצר או כל אחד אחר עם נגישות למידע הזה.

לו לי היו ילדים - הייתי מעדיף להוות סנן לגבי מי שמתקשר איתם ומי שהם בוטחים בו, לפחות עד גיל בו יש להם שיקול דעת מספק - לטעמי הסיבה הזו בלבד מספיקה כדי להגן על תמונות שלהם מלהסתובב ברשת.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני כמעט ולא מפרסם תמונות של הילדות ברשת אבל ממש לא מפחד מפני פדופילים כי בסך הכל הן מופיעות בתמונות בלבוש מלא ובצורה נורמטיבית. הסיבה היא שזה פשוט לא עניינו של אף אחד. כשהן יגדלו הן יחליטו לבד מה לפרסם ומה לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האינטרנט יכול להיות מקום נהדר אבל גם אחד המקומות הכי מסוכנים שיש.

הוא לא ישות בפני עצמו אלא מעתיק דפוסי התנהגות של אנשים שמדיום אחר.

אין סיבה שאחרים יראו תמונות של הילדים של אחר.

התמונות של הילדים במשפחה שלי (אחיינית ובני דודים) בפייסבוק, מוגדרות ככה שרק חברים קרובים עם הרשאה מלאה יכולים לראות את האלבום.

מעבר לבעיות עם כל מיני אנשים שאתה לא רוצה שייראו את הילדים, הרבה אנשים גם לא מעוניינים לראות תמונות של ילדים של מישהו אחר. אני קצת מתבאס כשמישהו מעלה אלבום שכולו רק תמונות של האחיין/בן/בת/בן דוד משחקים בבריכה. זה לא מעניין.

• תוכן חדש...