Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי כאופנה יקרה ומיותרת.

לדעתי, עדיף לבצע דיטיילינג אחת לשנה. הציפוי לא יעזור לך בשפשופי חנייה או פתיחת דלתות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הציפוי הזה כן עמיד נגד שריטות מפתח. אני עצמי ניסיתי לשרוט, בכוח רב, עם מפתח שקצהו חד ולא הצלחתי לעבור את ניילון הציפוי.

הציפוי הזה כדאי לרכבים מועדים לספיגת שריטות כמכוניות חדשות ויקרות שהקנאים שורטים, רכבי שטח כהגנה משריטות ענפים,

רכבים עירוניים שמועדים לשריטות חנייה ועוד.

כמובן שהשיקול הכספי מהווה גורם לביצוע או אי ביצוע הציפוי ואם זה היה בחינם אז אלפים רבים של בעלי רכב היו מבצעים זאת.

לא תמיד צריך לצפות את כל הרכב, אלא רק חלקים מועדים לפורענות ובכך להוזיל עלויות (ובסוף איזה מנוול, ימח שמו, כן שורט דווקא חלק שלא צופה).

בברכה - רפי לין

פורסם

כמו שרפי אמר, הציפוי עמיד בשריטות מאד מאד רציניות כולל שפשופי חניה וניתן לראות דוגמאות אצלהם..

כמעט ולא רואים את הציפוי, עשיתי כמובן במקומות שהם מועדים לפורענות ולא על כל הרכב ולפחות אני יכול להיות רגוע שאם יבוא המנייק עם המפתח ויעשה לי שריטה, אז אני רק מחליף את אותה המדבקה עם השריטה.

אני מאד מרוצה מהחבר'ה של פיליפ כמו שכבר אמרתי. הם מאד נחמדים ומקצועיים.

אגב לגבי המחיר - נכון זה בכלל לא זול (כ600 שח למטר חומר) אבל כמו שאומרים זול מתחיל ב"ז"..ואני חושב שהתמורה למחיר היא טובה בהינתן שכל פעם שמישהו שורט לי רכב חדש עם מפתח (קרה פעמיים) אני מסוגל לשלם המון על תיקון מרוב תיסכול.

פורסם

אני רוצה להבין משהו, הציפוי הוא בעצם מדבקה על כל הרכב?

מדבקה בצבע הרכב או שקופה? האם ניתן לראות עם עין "מזויינת" כמו שלי?

אשמח לתמונות

Golf 2008 MK5

פורסם

מדובר במדבקה שקופה דקה מאד אך חזקה של חברת 3M.

לא שמים אותה על כל הרכב, אלא רק על אזורים שיכולים לקבל מכה או שריטה כלשהי.

אני שמתי על שליש תחתון של מכסה מנוע, דלתות, ו2 הפגושים.

לא רואים את המדבקה כלל מפני ששמים אותה בצורה כזאת שהיא מוסתרת בקצוות שלה ע"י הכימורים של האוטו.

כמובן שאם אתה ממש מחפש וממשש עם היד אתה תימצא אותה אך זה באמת זניח לכך שזה עוצר כמעט כל שריטה או שפשוף.

פורסם

אני בעד, אבל אני משוחד. אני עם המדבקות האלו כבר 4 חודשים, ואף אחד מאלו שבחנו את הרכב עד היום לא ראה משהו מוזר, כולל שמאי רכב.

כשהגעתי לסאן פילם, פיליפ הדביק מדבקה על הטוארג שלו, ואמר לי לקחת מפתח כרצוני, ולשרוט. דיגדגתי את הציפוי, אך הייתי רחוק מהפח.

נכון, מדובר בהוצאה לא קטנה, אבל במקרה של שריטות עמוקות שהיו שולחות בעל רכב פדנט לפחח, כאן מדובר מכסימום בהסרת מדבקה והחלפתה, בלי עבודות צבע ואכילת לב, במיוחד ברכב חדש.

בשטיפה אין בעיה, שוטפים את הרכב כרגיל (אצלי רק אני ורק ידני), ובווקס, נותר רק לעשות לחלקים החשופים. מאחר והם מועטים, אפשר להגדיל את התדירות.

הנה השרשור שלי, כולל תמונות.

פורסם

נראה פשוט מעולה, איך לא חשבתי על זה בזמנו שהיו בסביבת הרכב שלי המון קטנטנים קנאיים שרק אכלו את הלב.

כרגע "טפו-טפו" כולם כבר גדלו וישנם רק זקנים שכלל לא מתקרבים לרכב.

לילה טוב ושקט

Golf 2008 MK5

פורסם

אני דווקא חושב שכן זה רעיון טוב לצפות את הרכב.

אי אפשר להמנוע מאבנים שעפים בנסיעה ופוגעים במכסה מנוע והטמבון, הציפוי זה הדבר היחידי שימנע את הנזק שיגרם מאבנים שעפים בנסיעה על מכסה המנוע.

S2000

פורסם

במחיר כזה לא עדיף לבצע פחחות וצבע לרכב מידי שנה? והשריטות נעלמות ונשאר לך כסף קצת בצד..

וניראה חדש דנדש ולא כמו ציפוי..

פורסם
רק פתחתי את הפה, ושריטה עמוקה מכסה את דלת נוסע קדמית

נבלות

לא יאומן....

המרפי הזה, צריך לשרוף אותו חיי.

אני לאחר שרכשתי את הרכב שלי זכיתי בשריטה על דלת הנוסע.

חשבתי להזמין מצלמת אבטחה להתקנה בתוך הרכב למקרה ויקרה שוב, וב24 שעות שהשוואתי מחירים (אפשר להשיג משהו יעיל ב900 ש"ח) זכיתי לחריטת Z על כנף ימין קדמית

אם לרכב כמו גולף זה 6500 שקל במקום דיי יקר

האם הגיוני להעריך שליונדאי קופה דלתות וכנפיים בלבד במקום המתמחר בצורה הגיונית יותר יעלה בסביבות 2000?

2000 = שווה ראש שקט

6500 = 12-13 תיקוני שריטות של חוליגנים ונשמע לי יקר הרבה מעבר להגיוני.

פורסם

אני לאחר שרכשתי את הרכב שלי זכיתי בשריטה על דלת הנוסע.

חשבתי להזמין מצלמת אבטחה להתקנה בתוך הרכב למקרה ויקרה שוב, וב24 שעות שהשוואתי מחירים (אפשר להשיג משהו יעיל ב900 ש"ח) זכיתי לחריטת Z על כנף ימין קדמית

.

יש לך קישור לציוד שצינתה?

פורסם

אני לא מבין אם יהיו כמה שריטות אז מה קרה? זה שווה 6500 שקל?

ב 6500 שקל אתה יכול לעשות צבע כללי.

גם כשאני הוצאתי את הרכב החדש בזמנו מהסוכנות,לא עברו כמה ימים ושרטו לי עם מפתח או מסמר את כל הצד, היום 7 שנים אחרי זה עדיין שם,אבל את מי זה מעניין?

ועכשיו מה יקרה? כל שריטה תחליף מדבקה? עוד 600 שקל לאוסף.

לא יאומן!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה עם בעיה של הבדלי גוונים?

לא משנה מה תעשה לאורך זמן יווצר מצב של הבדלים בגוונים של האזורים עם המדבקה ואלו שללא מדבקה.

כרגע בתמחור שכזה לדעתי זה לא כדאי.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...